Προς το περιεχόμενο

Όποιος έχει blog μπορεί να βοηθήσει.

pshortjohn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικά να ζητήσω συγγνώμη αν δεν επιτρέπεται η δημοσίευση τέτοιων θεμάτων.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν τα blog που περιέχουν υλικό για άτομα άνω των 18 παίρνουν κάποια σχετική άδεια. Και αν ναι πώς γίνεται αυτό;;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

τι εννοείς?

θες πχ να σηκώσεις blog με ΧΧΧ υλικό ή warez υλικό? ο καθένας μπορεί να ανεβάσει οτι θέλει στο Blog του, αρκεί να είναι σύμφωνο με τους κανόνες και τους όρους χρήσης της κάθε blog υπηρεσίας..

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει οτί σε μερικά blog χχχ υπάρχει πριν μπεις ερ'ωτηση για το αν είσαι πάνω από 18 ετών για να μπεις. Αυτό θέλω να κάνω κι εγώ. Όποιος γνωρίζει κάτι ας ενημερώσει.

Δημοσ.

άμα πας στην σελιδα των Ρυθμίσεων του blog σου, υπάρχει μια επιλογή Περιεχόμενο για ενηλίκους; ΝΑΙ ή ΟΧΙ.

Εάν έχετε επιλέξει "Ναι", οι επισκέπτες του ιστολογίου σας θα δουν ένα προειδοποιητικό μήνυμα και θα τους ζητηθεί να επιβεβαιώσουν ότι θέλουν να προχωρήσουν στο ιστολόγιό σας.

επίσης δες και το εξης.. Πολιτική περιεχομένου Blogger

Δημοσ.

Στην blogspot (για αυτο ξερω μονο) το μηνυμα που σου πεταει σε μερικα blogs περι 18 ετων και πανω

δεν χρειαζεται να εχει xxx material αναγκαστικα, απλα μπορει να βριζει ο αλλος μεσα.

Και στο δικο μου το εβαλα για να μπορω να λεω κακες λεξεις (lol) και να εχω καλυμμενο τον κ@λο μου.

Κανεις login στο blog σου, πας settings και μετα scroll down και θα βρεις το adult content: No.

Καντο Yes!

Κλασικη περιπτωση ειναι η kwlogria.blogspot.com

:-)

Δημοσ.
Στην blogspot (για αυτο ξερω μονο) το μηνυμα που σου πεταει σε μερικα blogs περι 18 ετων και πανω

δεν χρειαζεται να εχει xxx material αναγκαστικα, απλα μπορει να βριζει ο αλλος μεσα.

Και στο δικο μου το εβαλα για να μπορω να λεω κακες λεξεις (lol) και να εχω καλυμμενο τον κ@λο μου.

Κανεις login στο blog σου, πας settings και μετα scroll down και θα βρεις το adult content: No.

Καντο Yes!

Κλασικη περιπτωση ειναι η kwlogria.blogspot.com

:-)

έλεος και εγώ όταν είδα αυτό το topic το blog της kwlogrias μου ήρθε στο μυαλό :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...