Προς το περιεχόμενο

5850 vs 460 ?

barman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο οτι φαινεται εχεις, αλλα αυτος στο lab οπως το λεει αφηνει να εννοηθει οτι δε πρεπε να εχεις..

αμα σου βγαζει τις σχετικες επιλογες στα παιχνιδια που εχουν 11 εισαι οκ , προφανως θα κανει λαθος

• Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
απο οτι φαινεται εχεις, αλλα αυτος στο lab οπως το λεει αφηνει να εννοηθει οτι δε πρεπε να εχεις..

αμα σου βγαζει τις σχετικες επιλογες στα παιχνιδια που εχουν 11 εισαι οκ , προφανως θα κανει λαθος

Δεν εχω ιδεα. ΤΟ εκανα ΠΟΣΤ και μου λενε οτι ειναι μονο για το Hybrid CrossFire.

Δημοσ.
μπα phenom ii 965 εδώ και 2 μέρες τον έχω στα 3.8

Και εγω τον 955 αλλα σερνεται σε συγκριση με εσενα. Μονο 10.000 βγαζει.

5 ημερων pc.

Δημοσ.

παιχνιδια με dx11 δεν εχεις παιξει? εκει δεν ειδες αν δουλευει ή οχι? πχ στο metro αν δεν εχεις dx11 δε μπορεις να μπεις στα dx11 options, εμενα μου ειναι γριζαρισμενη η επιλογη

επισης στο "run" πατα "dxdiag" και αυτο θα σου πει ποιο dx εχεις εγκατεστημενο στη πρωτη καρτελα (εμενα μου λεει 11) και στη 2η καρτελα (display) στο ddi support μου λεει 10.1 αυτο που υποστηριζει η καρτα μου

το metro παντως ειναι η πιο σιγουρη λυση :P

Δημοσ.
παιχνιδια με dx11 δεν εχεις παιξει? εκει δεν ειδες αν δουλευει ή οχι? πχ στο metro αν δεν εχεις dx11 δε μπορεις να μπεις στα dx11 options, εμενα μου ειναι γριζαρισμενη η επιλογη

επισης στο "run" πατα "dxdiag" και αυτο θα σου πει ποιο dx εχεις εγκατεστημενο στη πρωτη καρτελα (εμενα μου λεει 11) και στη 2η καρτελα (display) στο ddi support μου λεει 10.1 αυτο που υποστηριζει η καρτα μου

το metro παντως ειναι η πιο σιγουρη λυση :P

ΑΠο οτι φαινεται εχω.

Σε καποια φαση θα εγκαταστησω το ΜΕτρο και θα δω τι παιζει.

post-82756-129063119362_thumb.jpg

post-82756-129063119365_thumb.jpg

Δημοσ.
Και εγω τον 955 αλλα σερνεται σε συγκριση με εσενα. Μονο 10.000 βγαζει.

5 ημερων pc.

Κλοκαρισέ τον ρε σύ λέμε...

Εμένα το δικό μου κομμάτι 955 C3 έβγαζε περισσότερο σκόρ απο έναν φίλο που είχε τον 965 C3 στην ίδια συχνότητα λειτουργίας (4Ghz).

Δεν αξίζει ο 965 C3 έναντι του 955 C3 το έχουμε πεί άπειρες φορές καθώς είναι φθηνότερος ο 955 και φτάνει αν τον κλοκάρεις στα ίδια με τον 965 (4Ghz).

Στην ίδια συχνότητα λειτουργίας οι δύο επεξεργαστές είναι ισάξιοι.

Με στόκ ρολόγια δεν μπορείς να συγκρίνεις ρε man. :-)

Δημοσ.
μπα phenom ii 965 εδώ και 2 μέρες τον έχω στα 3.8

Αποκλείεται... Έχω και εγώ το Phenom II 965 με τη default συχνότητα εννοείται και έχω CPU score 11565. Τόση αχανής διαφορά για 400 Mhz; Το σκόρ επίσης της GTX460 φαίνεται χαμηλό. Εγώ έχω μια Gigabyte HD5770 1GB OC απο το εργοστάσιο ( καμία τρομερή διαφορά με της άλλες απλώς ο πυρήνας είναι χρονισμένος στα 900 Mhz αντι στα 850 σε σχέση με μια απλή υλοποίηση), και έχω σκόρ 10111. Όχι και καμιά τρομερή διαφορά όπως το βλέπω εγώ...:rolleyes:

Δημοσ.
Αποκλείεται... Έχω και εγώ το Phenom II 965 με τη default συχνότητα εννοείται και έχω CPU score 11565. Το σκόρ επίσης της GTX460 φαίνεται χαμηλό. Εγώ έχω μια Gigabyte HD5770 1GB OC απο το εργοστάσιο ( καμία τρομερή διαφορά με της άλλες απλώς ο πυρήνας είναι χρονισμένος στα 900 Mhz αντι στα 850 σε σχέση με μια απλή υλοποίηση), και έχω σκόρ 10111. Όχι και καμιά τρομερή διαφορά όπως το βλέπω εγώ...:rolleyes:

εγω το πολυ να εχω βγαλει 11.000 στο Cpu score.

Δεν γινεται εσυ με τα 3,8 δηλαδη μονο 0,600 να εισαι 4 φορες πιο γρηγορος !!!

Δημοσ.
Εχει το physx ανοιχτο γι'αυτο εχει τοσο υψηλο cpu score......

Μα και πάλι τόσο υψηλό σκόρ;;; Λες και και έχει κανένα i7 υπερχρονισμένο στα 4 Ghz...Άκου 40000+... Κάτι δε πάει καλά εδώ...:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...