Προς το περιεχόμενο

5850 vs 460 ?

barman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για την ακριβεια τωρα που μπηκε η nvidia στο παιχνιδι αυξηθηκαν οι τιμες :-)

Βλεπε 5850 οταν εκανε ~220Ε και τωρα ποσο εχει.......

αυτο εγινε επειδη ειναι πρωτοι σε πωλησεις και πλεον ολοι τις θεωρουν κορυφη, εχοντας ξεγραψει την nvidia..

εγιναν nvidia στη θεση της nvidia μου φαινεται :lol:

Δημοσ.

Να πω επισης οτι εχει βελτιωθει στο θεμα θερμοκρασιας η 480 με το τελευταιο bios

http://www.guru3d.com/article/asus-geforce-gtx-480-enggtx480-review/6

Card setting TEMP IDLE C TEMP FULL C

GeForce GTX 480 reference 45 95

GeForce GTX 480 ZOTAC 36 88

GeForce GTX 480 ASUS 44 90

Δημοσ.
ναι αλλα τα 50 ευρω στο 300αρι ειναι το 16% ;)

καταλαβαινω τι λες και συμφωνω γενικοτερα, απλα στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειμαι αρνητικος και με τις 2 εταιρειες..

φυσικα θα περιμενω να δω και τις 6αρες..

παντως μια 480 (palit) που αγορασε φιλος μου (πολλα λεφτα βεβαια , εγω δε θα δινα ποτε τοσα για καρτα), δεν ηταν καθολου ασχημη...

περα απο δυνατη που ειναι αναμενομενο , ηταν μεν ζεστη (71-72 βαθμους iddle :X ) , αλλα επειδη της ετρεξα ενα furmark να δω τι θα γινει η θερμοκρασια -με πολυ θορυβο βεβαια- σταθεροποιηθηκε στους 95 που ενταξει δεν το λες και επικινδυνο

στα παιχνιδια ομως ηταν αθορυβη

Συμφωνω οτι οι εταιρειες καλυπτουν οποιδηποτε budget αυτη ην στιγμη.

Πιστευω οτι οι 6χχχ θα σπρωξει αρκετα κατω τις τιμες στις 5χχχ και θα δωσει ενα μεγαλο ανταγωνισμο..βλεπουμε

Δημοσ.
Ξερω ατομα που στρεσαρουν τις 480 furmark χτυπανε 102C+ και δεν παθαινουν τιποτα :-D

Το 71-72C idle το εχει οταν βαλεις δευτερο monitor.

οχι ο φιλος μου εχει το pc του μεσω hdmi σε μια τηλεοραση led 1080p..

λες να επεσε σε προβληματικο κομματι..

παντως ολα αυτα εγιναν μεσημερι χωρις a/c σε σχετικα καλα ομως αεριζομενο κουτι

---------- Προσθήκη στις 17:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:38 ----------

Πιστευω οτι οι 6χχχ θα σπρωξει αρκετα κατω τις τιμες στις 5χχχ και θα δωσει ενα μεγαλο ανταγωνισμο..βλεπουμε

μακαρι, να αλλαξω κι εγω την αρχαιολογια μου , γιατι τωρα προκειμενου να δω ουσιαστικη διαφορα θελω πανω απο 400 ευρω και δεν ψηνομαι :o

Δημοσ.

μακαρι, να αλλαξω κι εγω την αρχαιολογια μου , γιατι τωρα προκειμενου να δω ουσιαστικη διαφορα θελω πανω απο 400 ευρω και δεν ψηνομαι :o

Aμα λες το δικο σου αρχαιολογία τι να πουμε εμεις οι κοινοι θνητοί με την ταπεινη ΑΤΙ x1950 Pro :rolleyes:

Δημοσ.

qsis,το καλυτερο ειναι να περιμενεις να βγει η σειρα 6000 να πεσουν οι τιμες στις τωρινες HD5000 και να παρεις μια.

Αλλα και μια τετοια δεν θα σε χαλουσε

http://www.skroutz.gr/s/264746/Asus-GeForce-GTX-470-1280M%CE%92.html

Δημοσ.

ναι νταξει υπερβαλλω.. απλα επειδη θελω ναι παιζω (συνεχως καινουρια) παιχνιδια η καρτα για μενα ειναι το πιο σημαντικο, απλα δε θελω να χαλαω πολλα λεφτα :P , ειδικα για τις καρτες που τρωνε απαξιωση πολυ γρηγορα

αυτη που εχω τωρα τη πηρα μολις 160 και την αλλαζω χωρις πολλες τυψεις, αμα ειχα σκασει το 400αρι θα με ετσουζε πολυ

Δημοσ.

εγώ πάλι με gts250 bfbc2 όλα τέρμα,και γραφικά στο high και έχω 60 φπς όταν παίζω από κάτω είναι το πσ μου....Στα 7 έχω 45-50 φπσ στα χπ που τα εχω για παιχνιδια δεν κολλαω πουθενα....

Δημοσ.
Σε αναλυσεις 1920x1200 με μπολικα φιλτρα ειναι καλυτερη και απο την 5870 λογω περισσοτερης μνημης.

Λοιπον το ετρεξα και ιδου τα αποτελεσματα

Αριστερα ειναι Πριν to Msi overdrive και δεξια μετα απο το Ο/C

Λοιπον...Το Core Clock το εβαλα απο 725- 775 και το Memory Clock απο 1000- 1125. Σε καλο δρομο ειμαι ;;;

post-82756-129063119315_thumb.jpg

post-82756-129063119322_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν παει παραπανω?

Εκανες αυτο που σου ειπα με το cfg?Γιατι αν δεν το κανεις δεν σε αφηνει να περασεις τα ρολογια που εισαι τωρα.Επισης πηγαινε στα settings του msi afterburner και τσεκαρε το unlock voltage control

Μην ποσταρεις photo με τις θερμοκρασιες,κατεβασε το gpu-z και βγαλε photo.

Δημοσ.
Δεν παει παραπανω?

Εκανες αυτο που σου ειπα με το cfg?Γιατι αν δεν το κανεις δεν σε αφηνει να περασεις τα ρολογια που εισαι τωρα.Επισης πηγαινε στα settings του msi afterburner και τσεκαρε το unlock voltage control

Μην ποσταρεις photo με τις θερμοκρασιες,κατεβασε το gpu-z και βγαλε photo.

Βασικα ΔΕΝ βγηκα το αρχειο cfg.

Για help λιγο.

post-82756-129063119328_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...