tralalom Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Στο βίντεο αναφέρεται σε ακόμα μεγαλύτερες αναλύσεις και είναι λίγο άκυρο όπως το τεστάρει. Εκτός και αν το παιχνίδι είχε σχέση με αερομαχίες και πήγαινε έτσι! Λολ τι σύστημα είχε. Αν και winner η nvdia λύση κούραζε περισσότερο το σύστημα! Τέλος το οφφτοπικ!
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Σε αυτο το benchmark οποιο παει πιο γρηγορα(εξου και περισσοτερα fps) τελειωνει πρωτο το Benchmark
barman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Αν εχω καταλαβει θες οτι βαζεις να το παιζει στο φουλ.Ολα τα παντα τερμα.Με 700 ευρω τιποτα δεν κανεις.Αρκεσου στο κλοκαρισμα της μιας 5850 και αν δεν μεινεις ικανοποιημενος τσιμπας αλλη μια. 700Ε για καρτα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκιμασε το OC....Ανεβαινουν πολυ οι 5850.... Msi afterburner http://downloads.guru3d.com/Afterburner-2.0.0-Final-download-2562.html
TEOKOS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Πώ ρε τι μου θύμισες τώρα....Πέτρινα χρόνια της κατοχής. Με CPC6128 με πράσινο monitor το 1984 o οποίος αντικαταστάθηκε αργότερα με μια Αmiga 500. Δεν θα ξεχάσω το παιχνίδι με το τέρας (Monster) στην amiga. Πρωτόγνωρα γραφικά μιλάμε... Γεννηθείς το 75. Edit. Το θυμήθηκα, Beast λεγόταν το game στην Amiga.... Εντελώς of topic λέμε... Shadow of the beast για την ακρίβεια Νικόλα.Αλλα και πιο πρίν στην αρχή της Αmiga το defender of the crown έβγαζε μάτια και πέταξα τον cpc από το παράθυρο ...χαχα
barman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Εντελώς of topic λέμε... Shadow of the beast για την ακρίβεια Νικόλα.Αλλα και πιο πρίν στην αρχή της Αmiga το defender of the crown έβγαζε μάτια και πέταξα τον cpc από το παράθυρο ...χαχα Το τερματισες ?
lionheart75 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Εντελώς of topic λέμε... Shadow of the beast για την ακρίβεια Νικόλα.Αλλα και πιο πρίν στην αρχή της Αmiga το defender of the crown έβγαζε μάτια και πέταξα τον cpc από το παράθυρο ...χαχα Mε συγχωρείτε για το Off αλλά με συνεπήραν οι αναμνήσεις... Nαι ρε Θοδωρή μπράβο, shadow of the beast το έλεγαν. (Μπα, εγώ τον 6128 δεν τον πέταξα τον έχω ακόμα σε κάποιο πατάρι... )
barman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Mε συγχωρείτε για το Off αλλά με συνεπήραν οι αναμνήσεις... Nαι ρε Θοδωρή μπράβο, shadow of the beast το έλεγαν. (Μπα, εγώ τον 6128 δεν τον πέταξα τον έχω ακόμα σε κάποιο πατάρι... ) Ειχε πολλα καλα παιχνιδια για την 500αρα. Διαθετω πανω απο 3000. Τοτε τα παραγγελναμε απο γερμανια. Ηταν καλες εποχες.
lionheart75 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ειχε πολλα καλα παιχνιδια για την 500αρα. Διαθετω πανω απο 3000. Τοτε τα παραγγελναμε απο γερμανια. Ηταν καλες εποχες. Δυστυχώς η amiga μου παρέδωσε πνεύμα και δεν την έχω πλέον.
barman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δυστυχώς η amiga μου παρέδωσε πνεύμα και δεν την έχω πλέον. Χεχε! Τι της εκανες ρε ? . Δεν αναβει καθολου ?
lionheart75 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Χεχε! Τι της εκανες ρε ? . Δεν αναβει καθολου ? Μπά, χάλασε πάνε πολλά χρόνια απο τότε, κάτι υγρό της είχα ρίξει κατα λάθος ... μπορεί και το γάλα μου ...φραπέδες τότες δεν θυμάμαι να έπινα. :lol:
barman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μπά, χάλασε πάνε πολλά χρόνια απο τότε, κάτι υγρό της είχα ρίξει κατα λάθος ... μπορεί και το γάλα μου ...φραπέδες τότες δεν θυμάμαι να έπινα. :lol: Χαχα! Το 90 επινες ακομα γαλα ρε?
caution Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ μετά από αναβάθμιση είχα χαρίσει commodore... facepalm ε? Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι το 90 είναι 20 χρόνια πίσωωωω Damn...
LouCi4er Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Louci4er το παιδι εννοει να μην πεφτει κατω απο 40 το Battlefield οχι το Crysis Δηλαδη ολη η κουβεντα γινεται για το Battlefield ? Οτι να' ναι.Ριξε το κλοκι και δεν προκειτε να δεις κατω απο 40.Τεσπα οσο για το Amiga δεν εχω αποψη διοτι τοτε ξεκινουσα να περπαταω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.