Προς το περιεχόμενο

5850 vs 460 ?

barman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτο το τελευταιο " αποσυρομαι απο τα pc " μου αρεσε.

Eμένα μου άρεσε το 5 ημερών.

Αλλά ας μη συνεχίσουμε να σχολιάζουμε εδώ αγγελίες, θα πέσει τσεκούρι.

;)

Αδελφέ, ευχαριστώ. Άνοιξα το πρόγραμμα αλλα το test δεν γίνεται να το πατήσω. Ξέρεις εσύ πως μπορείς να δοκιμάζεις αν είναι stable και πόσο ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες σε full load της GPU;;

Το fan speed το έχω κάνει 100% για να πέφτει η θερμοκρασία. Δεν παίζει να δημιουργηθεί κανα πρόβλημα με τον ανεμιστήρα;;; Να βάλω καλύτερα το auto λέτε;; Επίσης έχω βάλει να μπαίνει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αν ξεπεράσεις τους 90 C...

Υ.Γ. Γενικότερα θέλω να την κρατήσω την κάρτα, δεν σκέφτομαι να την αλλάξω σύντομα. (Της έκανα overclocking γιατι μου κόλαγε ελάχιστα όταν έβλεπα ένα full- BluRay - 40GB, ενω τώρα δεν καταλαβαίνει Χριστό)

Εννοείς είναι σβησμένη η επιλογή "stability test";

Αν ναι, δε μπορώ να φανταστώ κάποιο λόγο, διάλεξε το benchmark, βάλε από κάτω μπόλικο χρόνο (κάνα δεκάλεπτο) και πάτα GO.

Aν δεν είναι stable η κάρτα, είτε θα δεις artfacts στην οθόνη, είτε θα κολλήσει και θα σκάσει ο driver.

H συγκεκριμένη είναι υπέρ-αρκετή για να αναπαράγει οποιασδήποτε μορφής βίντεο χωρίς καν να ιδρώσει, οπότε αν έχεις τέτοια προβλήματα τσέκαρε codecs-player κλπ, μάλλον software είναι το θέμα.

Το G80 βράζει, είναι γνωστό και αποδεκτό.

Μέχρι και οι 95C θεωρούνται εντός φυσιολογικών πλαισίων, η κάρτα είναι φτιαγμένη να αντέχει μέχρι 120C αν θυμάμαι καλά.

(too much headrooom :devil:)

Το φουρφούρι δε παθαίνει τίποτα @full rpm, για τα αυτιά σου δε ξέρω.

:)

• Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Eμένα μου άρεσε το 5 ημερών.

Αλλά ας μη συνεχίσουμε να σχολιάζουμε εδώ αγγελίες, θα πέσει τσεκούρι.

;)

Εννοείς είναι σβησμένη η επιλογή "stability test";

Αν ναι, δε μπορώ να φανταστώ κάποιο λόγο, διάλεξε το benchmark, βάλε από κάτω μπόλικο χρόνο (κάνα δεκάλεπτο) και πάτα GO.

Aν δεν είναι stable η κάρτα, είτε θα δεις artfacts στην οθόνη, είτε θα κολλήσει και θα σκάσει ο driver.

H συγκεκριμένη είναι υπέρ-αρκετή για να αναπαράγει οποιασδήποτε μορφής βίντεο χωρίς καν να ιδρώσει, οπότε αν έχεις τέτοια προβλήματα τσέκαρε codecs-player κλπ, μάλλον software είναι το θέμα.

Το G80 βράζει, είναι γνωστό και αποδεκτό.

Μέχρι και οι 95C θεωρούνται εντός φυσιολογικών πλαισίων, η κάρτα είναι φτιαγμένη να αντέχει μέχρι 120C αν θυμάμαι καλά.

(too much headrooom :devil:)

Το φουρφούρι δε παθαίνει τίποτα @full rpm, για τα αυτιά σου δε ξέρω.

:)

Και εμενα μου αρεσε γιαυτο το εγραψα. ! Αλλα οντος το εχω 5-6 ημερες.

Οποτε ειναι του κουτιου !!

Δημοσ.
Και εμενα μου αρεσε γιαυτο το εγραψα. ! Αλλα οντος το εχω 5-6 ημερες.

Οποτε ειναι του κουτιου !!

Το λέω επειδή παραπίσω έγραψες πως τον Νοέμβρη θα κλείσει χρόνο η 5850 σου, nevermind.

:-)

Δημοσ.
Το λέω επειδή παραπίσω έγραψες πως τον Νοέμβρη θα κλείσει χρόνο η 5850 σου, nevermind.

:-)

Το ξερω ρε συ αλλα σπαστικα αγρια με τον phenom και τωρα θελω να το δωσω ολο το συστημα,χωρις Vga δυσκολα να το αγορασει καποιος.

Οποτε εαν βρεθει αγοραστης θα το δωσω.

Οταν λεω phenom ΟΧΙ με το συγκεκριμενο Cpu που φοραω, γενικως με την AMD.

Δημοσ.
Το ξερω ρε συ αλλα σπαστικα αγρια με τον phenom και τωρα θελω να το δωσω ολο το συστημα,χωρις Vga δυσκολα να το αγορασει καποιος.

Οποτε εαν βρεθει αγοραστης θα το δωσω.

γιατι ρε τι σου φταινε οι phenom?

Δημοσ.
γιατι ρε τι σου φταινε οι phenom?

Αν ειχες ποτε intel και πηγες σε AMD θα καταλαβαινες τι εννοω.

ΤΕσπα.

Ειμαστε εκτος θεματος..:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...