Προς το περιεχόμενο

5850 vs 460 ?

barman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι 7αρια έχω(64bit).

Απ' ότι φαίνεται κάποιο bug είναι αφού δεν είμαι ο μόνος. Dx11 μου δουλεύει κανονικά. Τουλάχιστον σε benchmarks γιατί παιχνίδι δεν έχω ευκαιρήσει να βάλω ακόμα. Απλά μου φάνηκε παράξενο γιατί ο barman και αυτός με 7(χ64) το δείχνει κανονικά(σελίδα13 τελευταίο ποστ).

Προφανώς στην πρώτη σελίδα στο DirectX Version μου λέει Dx11.

Δημοσ.

Σκεφτηκατε μηπως οτι ο λογος που δειχνει 10.1 ειναι γιατι αυτο τον τυπο χρησιμοποιουν τα windows........?(αν προσεξετε οταν τρεχουμε την βαθμολογια κατα την διαρκεια που ελεγχει την καρτα γραφικων δεν μετραει το DX11 αλλα το 10......).....Το οτι τα 7 εξ' αρχης υποστηριζουν το DX11 δεν εχει να κανει......οποτε ολα καλα με τα συστηματα μας...... δεν ειναι καποιο bug...

Δημοσ.

Ρε παιδια γιατι κολλατε.......χωρις λογο? Δεν ειναι προβλημα, δεν ειναι κατι που ειναι αξιο λογου......Ωραια εγω εχω 3 games που υποστηριζουν DX11 και ολα τρεχουν κανονικοτατα....

• Super Moderators
Δημοσ.

αν η κάρτα δεν υποστηρίζει DX10,11 ότι και να λένε τα windows τα DX10,11 games δεν τρέχουν σε αυτά τα "modes"...

Δημοσ.

το προβλημα ειναι οτι οι καρτες τους υποστηριζουν 11, αλλα το διαγνωστικο λεει 10.1

προφανως αφου στα παιχνιδια το 11 δουλευει , δεν υπαρχει θεμα, αρα τσαμπα το τοσο offtopic :o

Δημοσ.

Το εψαξα λιγο και σε πολλα φορα το αναφερουν......Οντως δεν ειναι κατι......λογικα σε καπιο update η στο service pack θα διορθωθει...(να ηταν μονο αυτο το προβλημα θα ηταν καλα):-)

Δημοσ.
μια χαρα ειναι,μην αγχωνεσαι καθολου.Γυρω στο 15αρι παιρνω και εγω.

Καλα ειναι αλλα ας βγαλουν κατι πιο δυνατο στα 350Ε να γουσταρουμε

Δημοσ.
Καλα ειναι αλλα ας βγαλουν κατι πιο δυνατο στα 350Ε να γουσταρουμε

Μακαρι.Παντως η νεα σειρα ,απ' οτι λενε και διαβαζω τουλαχιστον,θα ειναι πολυ καλη.Δυναμη εχει παρα πολυ και η 58χχ σειρα αλλα η καινουργιες θα εχουν πολυ καλυτερο tessellation,εκει που υστερουν oi 58xx.Ειδωμεν.

Δημοσ.
Μακαρι.Παντως η νεα σειρα ,απ' οτι λενε και διαβαζω τουλαχιστον,θα ειναι πολυ καλη.Δυναμη εχει παρα πολυ και η 58χχ σειρα αλλα η καινουργιες θα εχουν πολυ καλυτερο tessellation,εκει που υστερουν oi 58xx.Ειδωμεν.

Ποτε θα βγει στην αγορα η νεα σειρα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...