Προς το περιεχόμενο

5850 vs 460 ?

barman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να εγκαταστησεις τιποτα.Το εχει το λειτουργικο αν μιλαμε για τα 7αρια ειναι ενσωματωμενο.Τωρα που ειδε ο φιλος 10,1 δεν καταλαβα.

Δημοσ.

εδω δειχνει τι εχει εγκατεστημενο το λειτουργικο

sdad.png

και εδω απο οτι εχω καταλαβει τι τρεχει η καρτα σου

sgsdfs.png

ο φιλος προφανως στη δευτερη καρτελα ειδε 10.1

εχω 10.1 βλεπω με τη 4890 που ειναι και το λογικο

(τα screenshots ειναι απο το laptop μου με 9600 gt)

Δημοσ.

εδω δειχνει τι εχει εγκατεστημενο το λειτουργικο

sdad.png

και εδω απο οτι εχω καταλαβει τι τρεχει η καρτα σου

sgsdfs.png

ο φιλος προφανως στη δευτερη καρτελα ειδε 10.1

εχω 10.1 βλεπω με τη 4890 που ειναι και το λογικο

(τα screenshots ειναι απο το laptop μου με 9600 gt)

Εμενα στο DDI Version δειχνει 10,1 αλλα στο metro 2033 ειχα κανονικα dx11.Ολα αυτα με την 5870.Γιατι γινεται αυτο?

---------- Προσθήκη στις 01:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:35 ----------

Και στο bench του lost planet 2 μπορουσα να βαλω dx11.

Δημοσ.

για αυτο ειπα να δοκιμασει παιχνιδια.. εκει αλλωστε εχει σημασια

μαλλον ειναι προβλημα των windows που υπαρχει και απο παλια :o

πχ

http://support.microsoft.com/kb/939998

η ms λεει να το αγνοησεις

"You can safely ignore this problem. This problem does not affect the performance of the system graphics."

θα το κοιταξω και σε αλλα pc παντως

Δημοσ.

Καλα αφου παιζει δεν με πολυ-νοιαζει.Απλα ρωτησα μηπως ητανε κανενα περιεργο προβλημα εκτος των κλασσικων κολλυματων με τα windows.

Δημοσ.

και σε μενα αυτη η καρτελα στο DDI Version δειχνει 10.1 ενω στην πρωτη λεει κανονικα dx11

Εχω τα 7αρια και μια HD5770 και η μητρικη μου δεν εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων :rolleyes:

Δημοσ.
Καλα αφου παιζει δεν με πολυ-νοιαζει.Απλα ρωτησα μηπως ητανε κανενα περιεργο προβλημα εκτος των κλασσικων κολλυματων με τα windows.

ενταξει ειναι πολυ καλα τα 7αρια, αυτο ειναι πταισμα , θυμησου τα vista ή τα xp στην αρχη :X

δε μπορουσαν εδω να ειναι ολα τελεια, υπαρχει μια βαρια κληρονομια ετων :lol:

Δημοσ.

Vista δεν ειχα ποτε αλλα εβλεπα απο φιλους διαφορα προβληματα και με τα xp ξεκινησα ενω ειχε βγει το service pack 2 , οποτε δεν αντιμετωπισα καποιο ιδιαιτερο προβλημα εγω προσωπικα.

BTW οταν ανοιγω το dxdiag βγαζει ενα error που λεει το εξης:Dxdiag has dedected that there might have been an problem accessing diarectshow the last time this program was used.Would you like to bypass directshow this time?

Αμα πατησω "yes" συνεχιζει κανονικα αμα πατησω "no" βγαζει error και μου λεει να κλεισω το προγραμμα.Αυτο το βγαζει στα μισα ενω scanαρει τα dx version.Καποιος λογος?Η κλασσικα δεν υπαρχει.....?:-)

Δημοσ.

εμενα δε μου βγαζει κανενα error , ουτε εχω dx11 καρτα για να δω κατι περιεργο..

εκει που πρεπει να πει 10 λεει 10 και εκει που πρεπει να πει 10.1 λεει 10.1 :-)

για 11 θα πρεπει να παω σε φιλους να δω τι λεει

Δημοσ.

Πλακα πλακα πολυ σημασια του εδωσα.Αφου και dx11 εχω και τα παιχνιδια του τα παιζει με την αναμενομενη αποδοση ασε τα windows να κτυπιουνται με τα error.:X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...