george_o/c Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Έλα μωρέ την υγειά μας να έχουμε. Σιγά μην πάω να φουντάρω δηλαδή επειδή βγάζω μόνο 22k στο Vantage
Darth_Fanis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 o Core i7 860 πόσο σου βγάζει με τα default ρολόγια (στα 2,8 Ghz δηλ..) ;
euklidis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Τα χαμηλα fps εχεις σκεφτει οτι μπορει να ειναι απο CPU; o Ε8400 ειναι στα minimum για το bad company...
Darth_Fanis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν έτυχε ποτέ να δοκιμάσω. Γιατί; Για να το συγκρίνω με το δικό μου ο οποίος βέβαια είναι στα 3,4 Ghz...
george_o/c Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Για να το συγκρίνω με το δικό μου ο οποίος βέβαια είναι στα 3,4 Ghz... Δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά με τον i5 750 @ 4GHz (4cores/4threads) έβγαζα 18690 Marks στο CPU Score.
Darth_Fanis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά με τον i5 750 @ 4GHz (4cores/4threads) έβγαζα 18690 Marks στο CPU Score. Ευχαριστώ. Αν και όταν η CPU είναι ΟC κερδίζει αρκετούς πόντους.
george_o/c Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Από τα 3DMark, να ξέρετε ότι το ΜΟΝΟ που πραγματικά δείχνει τι αξίζει η κάθε κάρτα γραφικών είναι το 3DMark03. Ο επεξεργαστής στο εν λόγω bench δεν μετράει σχεδόν καθόλου. Και δεν έχει καμία μα καμία σημασία ότι είναι παλιό - το scaling είναι υπαρκτό με κάθε νέα γενιά καρτών γραφικών Όλα τα υπόλοιπα βασίζονται πολύ στον επεξεργαστή με αποτέλεσμα να διαστρεβλώνεται το τελικό αποτέλεσμα. Με τις HD 5xxx, κάθε 1000 πόντοι στο CPU Score δίνουν περίπου 100 πόντους στο τελικό. Οπότε, ειλικρινά δεν αξίζει. Στα παιχνίδια και με ένα Q6600 @ 3.6GHz είσαι μια χαρά - ενώ στο Vantage όχι
Catalyst Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά σόρυ που πετάγομαι έτσι στο θέμα, αλλά ανακάλυψα ό,τι το σύστημα μου είναι ρυθμισμένο σε DX10.1 αντί για 11 λόγω της onboard gpu, η οποία απενεργοποιήθηκε αυτόματα μόλις έβαλα την 5850. Όταν την απενεργοποιήσω εντελώς (ελπίζω να γίνεται), πρέπει να ξαναπεράσω drivers μετά;
qsis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 κανε remove τα παντα (σου βγαζει σχετικη επιλογη στο programs του control panel οταν πας να απεκανταστησεις τον driver της ati) και ξαναπερνα τον 10.8 , λογικα θα φτιαξει
tralalom Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Χμ για κάποιο λόγο δίπλα από το DDI VERSION και εμένα λέει 10.1 στη σελίδα dispay του dxdiag.. Έβγαλα και ξαναέβαλα τους drivers αλλά και πάλι τίποτα.
qsis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 μηπως ανηκεις στη περιπτωση που περιγραφε τι προηγουμενο ποστ απο το thelab? σε παιχνιδια (πχ metro) σου βγαζει επιλογες απο dx11? η onboard μηπως κλεινει απο καμια επιλογη απο bios ( δεν ειχα ποτε onboard, αλλα νομιζω οτι απο τα bios κλεινουν)
tralalom Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μα δεν γίνεται να κάνει crossfire...έχω 5850. Δεν ξέρω πως σκατά κλείνει από το bios. Κοίταξα λίγο αλλά δεν είδα πουθενά να λέει για disable.
qsis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 τι να σου πω.. περιμενε να σου πει καποιος που ξερει περισσοτερο ή καποιος κατοχος κανα παιχνιδι με dx11 δεν εχεις προχειρο να δεις τι γινεται?
LouCi4er Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Οι συγχρονες μητρικες απενεργοποιουν την onboard μολις βαλεις την pci καρτα γραφικων.Δεν γινεται με τιποτα να δουλευουν και οι 2.Απο την στιγμη που σου δουλευει η pci, η onboard ειναι απενεργοποιημενη.To DirectX11 ειναι ενσωματωμενο μεσα στο λειτουργικο ( Win 7 ).Εαν εχεις 7αρια και καρτα γραφικων συμβατη με το DX11 ειναι αδυνατο να τρεχεις 10-10,1 etc.Μην μπερδευτουμε,δεν λεω οτι δεν μπορεις να παιξεις παιχνιδια σε Dx10,αλλα ειναι απιθανο να μην μπορεις να τρεχεις DX11 παιχνιδια. ---------- Προσθήκη στις 01:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:08 ---------- Χμ για κάποιο λόγο δίπλα από το DDI VERSION και εμένα λέει 10.1 στη σελίδα dispay του dxdiag.. Έβγαλα και ξαναέβαλα τους drivers αλλά και πάλι τίποτα. Windows 7 εχεις?Πατησες στην αναζητηση dxdiag και σου λεει εκδοση DirectX 10.1? Το DDI Version που το λεει?Το DirectX ειναι ενσωματωμενο στο λειτουργικο.Τι δουλεια εχουν οι Drivers?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.