Προς το περιεχόμενο

5850 vs 460 ?

barman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για να το συγκρίνω με το δικό μου ο οποίος βέβαια είναι στα 3,4 Ghz...:-D

Δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά με τον i5 750 @ 4GHz (4cores/4threads) έβγαζα 18690 Marks στο CPU Score.

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά με τον i5 750 @ 4GHz (4cores/4threads) έβγαζα 18690 Marks στο CPU Score.

Ευχαριστώ. Αν και όταν η CPU είναι ΟC κερδίζει αρκετούς πόντους.:-)

Δημοσ.

Από τα 3DMark, να ξέρετε ότι το ΜΟΝΟ που πραγματικά δείχνει τι αξίζει η κάθε κάρτα γραφικών είναι το 3DMark03. Ο επεξεργαστής στο εν λόγω bench δεν μετράει σχεδόν καθόλου. Και δεν έχει καμία μα καμία σημασία ότι είναι παλιό - το scaling είναι υπαρκτό με κάθε νέα γενιά καρτών γραφικών ;)

Όλα τα υπόλοιπα βασίζονται πολύ στον επεξεργαστή με αποτέλεσμα να διαστρεβλώνεται το τελικό αποτέλεσμα. Με τις HD 5xxx, κάθε 1000 πόντοι στο CPU Score δίνουν περίπου 100 πόντους στο τελικό. Οπότε, ειλικρινά δεν αξίζει. Στα παιχνίδια και με ένα Q6600 @ 3.6GHz είσαι μια χαρά - ενώ στο Vantage όχι ;)

Δημοσ.

Παιδιά σόρυ που πετάγομαι έτσι στο θέμα, αλλά ανακάλυψα ό,τι το σύστημα μου είναι ρυθμισμένο σε DX10.1 αντί για 11 λόγω της onboard gpu, η οποία απενεργοποιήθηκε αυτόματα μόλις έβαλα την 5850. Όταν την απενεργοποιήσω εντελώς (ελπίζω να γίνεται), πρέπει να ξαναπεράσω drivers μετά;

Δημοσ.

κανε remove τα παντα (σου βγαζει σχετικη επιλογη στο programs του control panel οταν πας να απεκανταστησεις τον driver της ati) και ξαναπερνα τον 10.8 , λογικα θα φτιαξει

Δημοσ.

Χμ για κάποιο λόγο δίπλα από το DDI VERSION και εμένα λέει 10.1 στη σελίδα dispay του dxdiag.. Έβγαλα και ξαναέβαλα τους drivers αλλά και πάλι τίποτα.

Δημοσ.

μηπως ανηκεις στη περιπτωση που περιγραφε τι προηγουμενο ποστ απο το thelab?

σε παιχνιδια (πχ metro) σου βγαζει επιλογες απο dx11?

η onboard μηπως κλεινει απο καμια επιλογη απο bios ( δεν ειχα ποτε onboard, αλλα νομιζω οτι απο τα bios κλεινουν)

Δημοσ.

Μα δεν γίνεται να κάνει crossfire...έχω 5850. Δεν ξέρω πως σκατά κλείνει από το bios. Κοίταξα λίγο αλλά δεν είδα πουθενά να λέει για disable.

Δημοσ.

τι να σου πω.. περιμενε να σου πει καποιος που ξερει περισσοτερο ή καποιος κατοχος

κανα παιχνιδι με dx11 δεν εχεις προχειρο να δεις τι γινεται?

Δημοσ.

Οι συγχρονες μητρικες απενεργοποιουν την onboard μολις βαλεις την pci καρτα γραφικων.Δεν γινεται με τιποτα να δουλευουν και οι 2.Απο την στιγμη που σου δουλευει η pci, η onboard ειναι απενεργοποιημενη.To DirectX11 ειναι ενσωματωμενο μεσα στο λειτουργικο ( Win 7 ).Εαν εχεις 7αρια και καρτα γραφικων συμβατη με το DX11 ειναι αδυνατο να τρεχεις 10-10,1 etc.Μην μπερδευτουμε,δεν λεω οτι δεν μπορεις να παιξεις παιχνιδια σε Dx10,αλλα ειναι απιθανο να μην μπορεις να τρεχεις DX11 παιχνιδια.

---------- Προσθήκη στις 01:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:08 ----------

Χμ για κάποιο λόγο δίπλα από το DDI VERSION και εμένα λέει 10.1 στη σελίδα dispay του dxdiag.. Έβγαλα και ξαναέβαλα τους drivers αλλά και πάλι τίποτα.

Windows 7 εχεις?Πατησες στην αναζητηση dxdiag και σου λεει εκδοση DirectX 10.1? ;)

Το DDI Version που το λεει?Το DirectX ειναι ενσωματωμενο στο λειτουργικο.Τι δουλεια εχουν οι Drivers?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...