qsis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 ΑΠο οτι φαινεται εχω.Σε καποια φαση θα εγκαταστησω το ΜΕτρο και θα δω τι παιζει. ε ναι.. το θεμα αλλωστε ειναι να μπορεις να το χρησιμοποιησεις στη πραξη , οτι και να λενε τα διαγνωστικα
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μα και πάλι τόσο υψηλό σκόρ;;; Λες και και έχει κανένα i7 υπερχρονισμένο στα 4 Ghz...Άκου 40000+... Κάτι δε πάει καλά εδώ... Ανεβαινει τρελα οταν ανοιγεις physx
barman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ανεβαινει τρελα οταν ανοιγεις physx Συγνωμη για το CPU score ρωταμε το Gpu Score φαινεται Νορμαλ. Ειναι δυνατον το psysX να σου δινει τοσο υψηλο CPU score ;
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι ειναι...... Η nvidia κανονικα θα την ξεσκιζε την Ati στο Vantage λογω του Pissx αλλα μετα απο ενσταση της Ati το βγαλαν.
barman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι ειναι......Η nvidia κανονικα θα την ξεσκιζε την Ati στο Vantage λογω του Pissx αλλα μετα απο ενσταση της Ati το βγαλαν. Δηλαδη τωρα μισο λεπτακι,Εαν βαλω Nvidia θα μου ανεβει το CPU score ; Αν ειναι ετσι αυριο την πουλαω την 5850.
Darth_Fanis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Όντως PhysX πρέπει να είναι... Πάντως καλό θα ήταν να μη βασιζόμαστε σε μετροπρογράμματα για τις επιδόσεις. Εκ πρώτης όψεως δε φαίνεται έχει και καμιά τρομερή διαφορά η HD5770 με τη GTX460, 3000 marks η διαφορά. Αλλα θυμήθηκα οτι 3000 marks (σε μένα) διαφορά έχει η HD4850 (7000) με τη HD5770 (10000) , αλλα σε gaming καταστάσεις η HD5770 είναι αρκετά ανώτερη. Οπότε με Vantage κλπ δε βγάζεις και πολύ άκρη.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Εαν ανοιξεις το physx ναι,ανεβαινει τρελα το cpu score το ειπαμε αυτο...... Μην πουλησεις την καρταρα για να βγαλεις παραπανω cpu score σε ενα μουφα benchmark
george_o/c Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Φυσιολογικότατο είναι να βγάζει 40k CPU Score στο Vantage με ανοικτό το PhysX. Για να βγάλεις κανονικά τόσο CPU Score θες έναν i7 980X @ 5GHz και κάτι ψιλά.
barman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Εαν ανοιξεις το physx ναι,ανεβαινει τρελα το cpu score το ειπαμε αυτο......Μην πουλησεις την καρταρα για να βγαλεις παραπανω cpu score σε ενα μουφα benchmark Λες ; Δεν ξερω ρε συ σπαστικα τρομερα. Δηλαδη και τα 3 πισακια που εχω σε αυτο το Κωλ.....benchmark ειναι παντα χαμηλα τα Score. Τωρα θα μου πειτε δεν εχει νοημα-σιγουρα δεν εχει αλλα οταν εχεις δωσει για πισια πανω απο 4-5 χιλιαρικα σε 3 χρονια ΕΧΕΙ. Τεσπα καμια φορα λεω Amiga και παλι Amiga διοτι ηξερες οτι και να γινει ο φουστης ο Atari St πισω θα ειναι !!!! :-D:-D
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ασε πως τρεχουν τα benchmark και κοιτα τα games αυτα σε ενδιαφερουν εξαλλου.
Darth_Fanis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Λες ; Δεν ξερω ρε συ σπαστικα τρομερα.Δηλαδη και τα 3 πισακια που εχω σε αυτο το Κωλ.....benchmark ειναι παντα χαμηλα τα Score. Τωρα θα μου πειτε δεν εχει νοημα-σιγουρα δεν εχει αλλα οταν εχεις δωσει για πισια πανω απο 4-5 χιλιαρικα σε 3 χρονια ΕΧΕΙ. Τεσπα καμια φορα λεω Amiga και παλι Amiga διοτι ηξερες οτι και να γινει ο φουστης ο Atari St πισω θα ειναι !!!! :-D:-D Φίλε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις; Να γράψεις το Vantage στα...παλαιότερα των υποδημάτων σου. Σου βγάζει χαμηλό σκόρ... ΚΑΙ; Κράτα τη καρτάρα η οποία είναι σίγουρα καλύτερη απο τη GTX460. Τελεία και παύλα.
Mallibu Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδη τωρα μισο λεπτακι,Εαν βαλω Nvidia θα μου ανεβει το CPU score ; Αν ειναι ετσι αυριο την πουλαω την 5850. Θα πουλήσεις μια κάρτα,για να πάρεις μια χειρότερη κάρτα,για να δεις παραπάνω νούμερο σε ένα μετροπρογραμμα που δεν σημαίνει τίποτα,και χειρότερη απόδοση στα παιχνίδια? Και άιντε πες το κάνεις,το τρέχεις την πρώτη φορά,σου βγάζει 40.000 score και χοροπηδάς...μετα τι; συνεχίζεις να χαίρεσαι;
george_o/c Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μην το ψάχνεις barman... Το Vantage θέλει φράγκα για να σου βγάλει καλά νούμερα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μην το ψάχνεις barman... Το Vantage θέλει φράγκα για να σου βγάλει καλά νούμερα. Το οποιο vantage ειναι για κλωτσιες......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.