andreasdion Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημερα σε ολους... εχω ενα Sony Vaio PCG 3C1M και εκανα φορματ και εβαλα windows 7 32 bit ... Εχω κανει ολα τα update κανονικα και δεν μου εχει αναγνωρισει τα πληκτρα αφης πανω απο το πληκτρολογιο... (ενταση φωνης, play, stop,κτλ). Πηγα στη σελιδα της sony vaio αλλα δεν εχει κατι για αυτο... Επισης στην διαχειριση συσκευων δεν εχει καποιο υλικο που δεν ειναι εγκατεστημενο.... καμια ιδεα?
thanos75x Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Καλημερα! Το ιδιο αντιμετωπιζω κι εγω στο VGN-FW31M και ψαχνω να βρω ακρη... Μολις και "ΑΝ" τα καταφερω θα σου πω λυση...
damastes Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 την βρήκε την λύση αλλού. @thanos Πήγαινε εδώ και κατέβασε/install τα και κατέβασε/install τα *Setting Utility Series * Sony Shared Library * VAIO Event Service και κάνε reboot κάθε φορά που κάνεις Install το καθένα.
thanos75x Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Καλα μιλαμε εγγραψες! Ειχα δοκιμασει ενα καρο συνδυασμους αλλα το Vaio Event Service δεν το φανταστικα καν οτι επρεπε να το κανω install... Ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.