Προς το περιεχόμενο

Νεο pc για gaming !! (+οθόνη)

golum21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
χωρίς να ειμαι ο panos μια χαρά αρκετό ειναι το συγκεκριμένο τροφοδοτικό για την συγκεκριμένη συνθεση.

ευχαριστω πολυ man !!!

Δημοσ.

την συγκεκριμενη μητρικη http://www.eworld.com.gr/front/details/1013

θα την εβαζα οπωσδηποτε στη συνθεση του panos! με +3€ παιρνεις 2θυρες PCIx8, καλυτερη καρτα ηχου, και -εκτος απο τα γνωστα πλεον USB 3.0-sata 3- εχεις και esata 3!

Δημοσ.
( w00t - 5850 ref ξανά σε λογική τιμή ε; )

Για ξανακοιτα ποσο κανει μετα απο 29 ωρες.Δεν την παλευουν καθολου λεμε,οχι μονο εκει αλλα και σε αλλα καταστηματα.

Δημοσ.

Ποιο ολοκληρομενη συνθεση ειναι του drops μεχρι τωρα

ασε τις αλχημιες και πηγαινε σ αυτη +1

επισης μ αρεσει που ο spinpoint εχει πεσει στα 65Ε :-)

Δημοσ.
Για ξανακοιτα ποσο κανει μετα απο 29 ωρες.Δεν την παλευουν καθολου λεμε,οχι μονο εκει αλλα και σε αλλα καταστηματα.

To καλό το παλικάρι ξερει να σκρουτζάρει:Gigabyte Radeon HD5850 1GB 235€ (αν και δεν το βλεπω να παραμενει για πολυ στα 235€)

Δημοσ.
To καλό το παλικάρι ξερει να σκρουτζάρει:Gigabyte Radeon HD5850 1GB 235€ (αν και δεν το βλεπω να παραμενει για πολυ στα 235€)

Ειδες ομως πως ανεβοκατεβαζουν τις τιμες?Οχι 5-10 ευρω αλλα 70ευρα.Λες και μιλαμε για 70 καραμελες.Οτι να' ναι μου φαινεται.

Δημοσ.

Είχα το σκεπτικο να παρω τα κομματια απο το e-shop επειδη σου το συναρηολογει . Τωρα σκεφτομουνα να παω την λιστα με τα κομματια που θελω σε εναν τεχνικο γιατι δεν ρισκάρω να το συναρμολογίσω μονος. Ποσα φράγκα πιστεύεται οτι θα μου κοστισει αυτι η κίνηση(χωρις να με κλεψει) ?

Δημοσ.

Από ένα φραπέ μέχρι ένα 50ευρο.

Εγώ θα σου πρότεινα αν δεν έχεις κάποιο φίλο που κατέχει να τα πάρεις από ένα μαγαζί και να στο στήσουν αυτοί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...