MaXmaD Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μα δεν ειπα να αγορασει τιποτα! Ονοματα ανεφερα απλα! Οι σουιτες για μια λυση ολα σε ενα αν τον ενδιαφερει... Την τιμη του CCE την εδωσα για να καταλαβει την σοβαροτητα του προγραμματος... Και εννοειται οτι ολα αυτα υπαρχουν ελευθερα καπου εκει εξω...
NICKLIO Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά δεν εχω τις γνώσεις ουτε το χρονο για να ασχοληθώ με τοσο εξειδικευμένα προγράμματα αλλωστε αυτο που θελω νομιζω οτι ειναι κατι απλο. Ενα πρόγραμμα που να μπορείς να κανεις κοψιματα ,ραψίματα κτλ και να σου δινει τη δυνατότητα να περάσεις σε dvd τα βιντεο σου χωρις να αλλοιωθεί η ποιότητά τους, πολλά ζητάω? Μιλάμε πάντα για κατι ερασιτεχνικό που μπορει να κανει ο καθένας στο σπιτι του αν ασχοληθεί λίγο. Το pinnacle studio νομίζω οτι τα κανει ολα αυτά σωστά? ---------- Προσθήκη στις 19:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:40 ---------- Eπισης θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το Cyber link power producer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.