dkmaster Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπέρα παιδιά, θέλω να πάρω τον samsung f3 1TB και θα ήθελα να προτείνετε κάποια ποιοτική εξωτερική θήκη.
Darth Revan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπέρα παιδιά, θέλω να πάρω τον samsung f3 1TB και θα ήθελα να προτείνετε κάποια ποιοτική εξωτερική θήκη. Καλημέρα φίλε!Εδώ είσαι!http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/HDD-Optical-Frames/RAIDSONIC-CASE-3-5-SATA-IDE-TO-USB2-IB-351ASTU-B.htm Απίστευτα ποιοτική θήκη!Την έχω κ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!(Εμένα έχει κ e-sata:devil:) Δες κ αυτή εδώ http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/HDD-Optical-Frames/Raidsonic-Icy-Box-HDD-Case-3-5-Sata-to-USB-3-0-Black-Aluminum-IB-318STU3-B.htm
dkmaster Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Thx mate. Η αλήθεια είναι πως θα ήταν καλό να έχει και e-sata.
katsikoula Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 και εγω εχω δυο τετοιες με esata http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/HDD-Optical-Frames/RAIDSONIC-CASE-3-5-SATA-IDE-TO-USB2-IB-351ASTU-B.htm φοβερη θηκη την προτινω ανεπιφυλακτα!!!
antonl Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Αν είναι να τον χρησιμοποιείς μονίμως σε usb εξωτερική θήκη, σκέψου και το ενδεχόμενο ενός green HDD. Φαντάζομαι θα ναι οικονομικότεροι και ψυχρότεροι.
dkmaster Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Βασικά είμαι γενικότερα σε σύγχυση και θα ήθελα την γνώμη σας και σε αυτό. Έχω 3 320άριδες σκληρούς 2 sata έναν IDE. Εσωτερικούς πάντα. Έχω partition για windows, games και download. Δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερα να βάλω έναν μέσα και να βγάλω έξω τους 3 σκληρούς.
antonl Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν είμαι σίγουρος πως κατάλαβα ακριβώς τι σκέφτεσαι να κάνεις αλλά το βέβαιο είναι πως ο F3 θα ναι ταχύτερος απ τους υπάρχοντες δίσκους. Στη θέση σου, πιθανόν να κανα ένα image το OS, να κούμπωνα πάνω τον Samsung, να του κανα partition για το OS και να περνούσα το image. Τον δίσκο που είχε ως τώρα το λειτουργικό θα τον έβαζα σε μια θήκη. Αλλά εξαρτάται απ τις ανάγκες σου σχετικά με τη χωρητικότητα του εξωτερικού και την όρεξη που χει να μπεις στη διαδικασία :>
dkmaster Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Στην ουσία σκέφτομαι να μην έχω 3 σκληρούς μέσα αλλά έναν και τους 3 να τους βγάλω σε θήκες ή σε bay και έπειτα να ταξινομήσω το υλικό. Δηλαδή στον εσωτερικό να έχω OS, και παιχνίδια και όλα τα mp3,movies κλπ να πηγαίνουν κυρίως στους υπόλοιπους εξωτερικούς.
antonl Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξέρω οικονομικά πόσο συμφέρει. Δηλ. αν είναι να πάρεις 3 θήκες για να χεις 3x320GB σε εξωτερικούς δίσκους, συμφέρει καλύτερα να πάρεις έναν έτοιμο εξωτερικό 1TB, με κάπου 70€-80€.
bluesattack Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξέρω οικονομικά πόσο συμφέρει. Δηλ. αν είναι να πάρεις 3 θήκες για να χεις 3x320GB σε εξωτερικούς δίσκους, συμφέρει καλύτερα να πάρεις έναν έτοιμο εξωτερικό 1TB, με κάπου 70€-80€. +1 Ηρθε η ωρα να παρουν τον δρομο των αγγελιων... Επιβαρυνουν το σκηνικο, ειτε εσωτερικοι , ειτε εξωτερικοι. H βαλε στο samsung f3 (αν θα παρεις ) λειτουργικο που ειναι και γρηγορος και αυτα τα περιεχομενα σε ενα δευτερο partition και τους μικρους δισκους κρατα τους για backup, αν ειναι το περιεχομενο πολυτιμο.
dkmaster Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Βασικά αν βάλω μέσα τον samsung οι άλλοι δεν θα μπουν σε θήκες. Θα πάρω ένα dock station και θα έχω τους άλλους για backup και το πολύ πολύ τον έναν να τον κάνω external με case. Στο να γίνει ξανά εγκατάσταση windows δεν με καίει αλλά τα παιχνίδια που έχω ήδη εγκατεστημένα με καίνε στην μεταφορά. Αν το κάνω image το ΟS παίζει να έχω πρόβλημα ή πρέπει να είναι φρέσκα τα windows;
bluesattack Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Αν το κάνω image το ΟS παίζει να έχω πρόβλημα ή πρέπει να είναι φρέσκα τα windows; Εννοειται image ! Και κρατας και το αλλο δισκακι (με το os ) ως εχει και εισαι καλυμμενος και σε αυτο το θεμα... Η καλυτερη δουλεια με το dock station .Φουλ χρησιμο...
gdriver Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 δες και αυτήν εδώ. http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/HDD-Optical-Frames/Fantec-HDD-Case-3-5-Sata-to-USB-3-0-Black-Aluminum-FB-35U3-2390.htm ακριβή μεν αλλά εάν σε ενδιαφέρει το μέγεθος είναι τέλεια
Luciddream Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημέρα φίλε!Εδώ είσαι!http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/HDD-Optical-Frames/RAIDSONIC-CASE-3-5-SATA-IDE-TO-USB2-IB-351ASTU-B.htmΑπίστευτα ποιοτική θήκη!Την έχω κ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!(Εμένα έχει κ e-sata:devil:) ρε παιδιά έχετε ιδέα που θα την βρούμε αυτήν..?? στο πλαίσιο γράφει αναμένεται σύντομα και μάλλον δεν την έχουν... :-( edit: την βρήκα visionstudio...
Luciddream Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 μόλις την παρέλαβα... ρε παιδιά μήπως υπερβάλετε λίγο..?? απίστευτα ποιοτική θήκη..??? ας ελπίσω οτι λειτουργεί τουλάχιστον... edit: συγνώμη που επιμένω αλλα νομίζω οτι πρέπει να βάλω τα πράγματα στην θέση τους... η θήκη είναι τουλάχιστον απαράδεκτη. το καλό είναι οτι λειτουργεί. το κακό είναι οτι το IDE/SATA σημαίνει οτι κάθε φορά που θέλεις να βάλεις έναν δίσκο SATA πρέπει να βγάζεις/βάζεις τα καλωδιάκια που είναι πάνω στην πλακέτα. αλλα είναι και τόσο ρόμπες που έχουν βάλει την υποδοχή του SATA ανάποδα... ! επίσης είναι μικρή και με το ζόρι χωράει τον δίσκο. εγώ θα τις βγάλω τα μάτια και θα την φέρω στα μέτρα μου αλλα όποιος ψάχνει μια απλή θήκη για τους δίσκους του ............... Μ Α Κ Ρ Ι Α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.