Προς το περιεχόμενο

εναρξη επιχειρησης καφε-bar

jimaras255

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θελω να κανω με αλλους δυο φιλους μου μια καφετερια που το βραδυ θα εχουμε dj που θα παιζη μουσικη .Θα ηθελα οποιος ξερει οτιδηποτε για την εναρξη επαγγελματος και για τον αν ηπαρχει καμια επιδοτηση να μου πει.:-D:-D

Δημοσ.

λογιστη ψαχνεις.

μουσικη βραδυ μαλλον παρανομα θα παιζεις...

και λιγο ερευνα πριν το ανοιξεις αν θα πετυχει...

Δημοσ.

Επιδοτηση απο ΟΑΕΔ τουλαχιστον δεν νομιζω να υπαρχει..Ειχα διαβασει καπου τις προυποθεσεις και νομιζω πως καφετεριες,μπαρ κτλπ δεν επιδοτουνται..Δεν ξερω βεβαια αν υπαρχει κατι αλλο..Πρεπει να εχετε πολλες γνωριμιες για να σας στηριξουν στην αρχη τουλαχιστον και να δειτε με αντικειμενικοτητα την σημερινη εποχη και τι ζητατε..

Δημοσ.
και αν επιτρεπετε σε ποια περιοχη?

Αθηνα Κολωνο με Σεπολια

---------- Προσθήκη στις 11:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:57 ----------

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας θα παμε σε εναν λογιστη να μας πει.Α και κατι αλλο καποιος μου ειπε οτι αν το μαγαζι εναι πανω απο 40 τ.μ θελει και τουαλετες για αναπυρους ισχυη ?

---------- Προσθήκη στις 11:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:01 ----------

Πρεπει να εχετε πολλες γνωριμιες για να σας στηριξουν στην αρχη τουλαχιστον και να δειτε με αντικειμενικοτητα την σημερινη εποχη και τι ζητατε..

Γνωριμιες εκει που σκεφτομαστε να το ανοιξουμε εχουμε ελπιζω οταν το ανοιξουμε να ερχονται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...