jimaras255 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα θελω να κανω με αλλους δυο φιλους μου μια καφετερια που το βραδυ θα εχουμε dj που θα παιζη μουσικη .Θα ηθελα οποιος ξερει οτιδηποτε για την εναρξη επαγγελματος και για τον αν ηπαρχει καμια επιδοτηση να μου πει.:-D
kage Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 λογιστη ψαχνεις. μουσικη βραδυ μαλλον παρανομα θα παιζεις... και λιγο ερευνα πριν το ανοιξεις αν θα πετυχει...
katsouras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Επιδοτηση απο ΟΑΕΔ τουλαχιστον δεν νομιζω να υπαρχει..Ειχα διαβασει καπου τις προυποθεσεις και νομιζω πως καφετεριες,μπαρ κτλπ δεν επιδοτουνται..Δεν ξερω βεβαια αν υπαρχει κατι αλλο..Πρεπει να εχετε πολλες γνωριμιες για να σας στηριξουν στην αρχη τουλαχιστον και να δειτε με αντικειμενικοτητα την σημερινη εποχη και τι ζητατε..
jimaras255 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 και αν επιτρεπετε σε ποια περιοχη? Αθηνα Κολωνο με Σεπολια ---------- Προσθήκη στις 11:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:57 ---------- Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας θα παμε σε εναν λογιστη να μας πει.Α και κατι αλλο καποιος μου ειπε οτι αν το μαγαζι εναι πανω απο 40 τ.μ θελει και τουαλετες για αναπυρους ισχυη ? ---------- Προσθήκη στις 11:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:01 ---------- Πρεπει να εχετε πολλες γνωριμιες για να σας στηριξουν στην αρχη τουλαχιστον και να δειτε με αντικειμενικοτητα την σημερινη εποχη και τι ζητατε.. Γνωριμιες εκει που σκεφτομαστε να το ανοιξουμε εχουμε ελπιζω οταν το ανοιξουμε να ερχονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.