Προς το περιεχόμενο

Πολυ νερο το ΣΚ!

weathor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ελπιζω να μη παρακαλας να μη βρεξει!!:shifty::shifty::shifty::lol::lol:

Παρακαλάω να μην βρέξει στον Κορινθιακό 12:00 με 16:00 το Σάββατο. Μετά ας ρίξει καρεκλοκενταυρους :P. btw το GFS στο 6άρι δείχνει τον υετό να γλύφει τον κορινθιακό. Κατα τα άλλα λιακάδα.

Δημοσ.

Εμένα με έπιασε τρελή βροχή και αέρας στην λίμνη Κουμουνδούρου στο Σκαραμαγκά. Μιλάμε γυαλοκαθαριστήρες στο full, αμφιβάλω αν τους έχω ξαναβάλει σε αυτή τη σκάλα, όσα χρόνια οδηγώ...........

Ευτυχώς δεν κράτησε πολύ γιατί δεν είχα καμία όρεξη να ανεβάζω τέντες για μια ημέρα :P

Δημοσ.

αχ μπορει καποιος mod να σβησει αυτο το νημα ολοκληρο?Μου χαλαει την αισθητικη μου κ την ψυχολογια κ επισης δρα ανταγωνιστηκα στο θεικο,ιστορικο,εξαισιο τοπικ Attica versus Αndalusia :)

Δημοσ.

Αχ μα γιατί το λές αυτό; Το τόπικ είναι τεεεέλειο, όπως και η βροχή. Μπαηδεγουέη, το κλιτσικλίτσι από τις στάλες της βροχής ταιριάζει τέλεια με το παρακάτω τραγουδίνο

Δημοσ.
Αχ μα γιατί το λές αυτό; Το τόπικ είναι τεεεέλειο, όπως και η βροχή. Μπαηδεγουέη, το κλιτσικλίτσι από τις στάλες της βροχής ταιριάζει τέλεια με το παρακάτω τραγουδίνο

κ ολο αυτο επειδη αρχισα την προταση με το αχ?

Να αρχιζω με Χριστοπαναγιες αλλη φορα την προταση για να μην νιωθεις την αναγκη ειρωνιας η να το κανω επιλεκτικα μονο απεναντι σου?:X

Δημοσ.
κ ολο αυτο επειδη αρχισα την προταση με το αχ?

Να αρχιζω με Χριστοπαναγιες αλλη φορα την προταση για να μην νιωθεις την αναγκη ειρωνιας η να το κανω επιλεκτικα μονο απεναντι σου?:X

Τσιλάουτ γλύκα, το ξεκίνημα της πρότασης με "αχ" και το attention whoring δεν είναι μόνο δικό σου δικαίωμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...