weathor Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 200mm βροχης προβλεπει το GFS για το βραδυ του Σαββατου προς Κυριακη για την Ανατολικη Ηπειρωτικη χωρα. (Οσο δηλαδη πεφτει σε ενα τριμηνο φυσιολογικης βροχοπτωσης) :shifty: Προσοχη λοιπον :shifty:
leftermann Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 σκατά. Πάλι δεν θα πάμε για μπάνιο. Όλη την βδομάδα τζετ καιρό, σκ βροχή. Κατάρα.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραια να ριξω λιγο σαπουνακι στο αμαξι να πλυθεί
Critter Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά, βασικά το GFS=Τζίφος. Αυτό δεν μπορεί να προβλέψει ούτε για μία ώρα μετά τον καιρο, σιγα μην προβλεπει απο τώρα για το Σάββατο. Βέβαια το οτι θα υπαρχουν κάποια ισχυρα φαινόμενα είναι δεδομενο.
Krokodilos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά, βασικά το GFS=Τζίφος. Αυτό δεν μπορεί να προβλέψει ούτε για μία ώρα μετά τον καιρο, σιγα μην προβλεπει απο τώρα για το Σάββατο. Γιατι το λες αυτο? Τον τελευταιο μηνα που το βλεπω συνεχεια λογω προπονησεων που με ενδιαφερει ο καιρος, εχει πεσει εξω μονο 2 φορες και αυτο ελαχιστα!! Και τις περισσοτερες φορες πεφτει μεσα ακομα και στις ωρες που λεει οτι θα συμβει κατι! Στην περιοχη μου λιγο εξω απο το κεντρο της Θεσσαλονικης, ολα αυτα.
weathor Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά, βασικά το GFS=Τζίφος. Αυτό δεν μπορεί να προβλέψει ούτε για μία ώρα μετά τον καιρο, σιγα μην προβλεπει απο τώρα για το Σάββατο. Βέβαια το οτι θα υπαρχουν κάποια ισχυρα φαινόμενα είναι δεδομενο. Καιπου βλεπεις εσυ τον καιρο? Στο μαντειο των Δελφων ή ριχνεις τα χαρτια???:lol:
katsouras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Καιπου βλεπεις εσυ τον καιρο? Στο μαντειο των Δελφων ή ριχνεις τα χαρτια???:lol: Εχει την Πετρουλα....
Critter Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Καιπου βλεπεις εσυ τον καιρο? Στο μαντειο των Δελφων ή ριχνεις τα χαρτια???:lol: Smartass, πρωτον δεν είμαι ειδικός αλλα επειδη παρακολουθώ 4 χρόνια τη λίστα του hellasweather όπου ως γνωστόν γράφουν ερασιτέχνες και επαγγελματίες μετεωρολόγοι, το GFS (Αμερικάνικο προγνωστικό μοντέλο)θεωρείται ανύπαρκτο. Κάθε χειμώνα στις μεσοβραχυπρόθεσμες προβλέψεις του μας θάβει καμμια 10αρια φορές στο χιόνι και 1-2 μέρες πρίν εναρμονίζεται με το Ευρωπαικό και το παίρνει πίσω. Αλλα όταν λέω χιόνι μιλάμε για χιονοκαταιγίδες . Πραγματικά μπές στη λίστα να δείς τι καντήλια ρίχνουν. Το GFS=Τζιφος το διαβάζεις σε καθημερινή βάση. Δεύτερον υπάρχουν και άλλα μόντελα να δει κανείς τον καιρό όπως το ECMWF και το UKMO αλλα ακόμα και στην ΕΜΥ να μπεις (hnms) παίρνεις λαική μεν αλλα πιο αξιόπιστη πρόγνωση δε για 6 μέρες. Το meteo btw ειναι για το φούτσο. ---------- Προσθήκη στις 22:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:28 ---------- Γιατι το λες αυτο? Τον τελευταιο μηνα που το βλεπω συνεχεια λογω προπονησεων που με ενδιαφερει ο καιρος, εχει πεσει εξω μονο 2 φορες και αυτο ελαχιστα!! Και τις περισσοτερες φορες πεφτει μεσα ακομα και στις ωρες που λεει οτι θα συμβει κατι! Στην περιοχη μου λιγο εξω απο το κεντρο της Θεσσαλονικης, ολα αυτα. Το καλοκαίρι όλοι μάγκες είμαστε. Σου κάνω και γώ πρόγνωση για την Ελλάδα. Μόλις αρχισει το νταβαντούρι πες μου τι λέει το GFS αλλά όχι μια μέρα πριν. Τσεκάρε τις προγνωσεις 5-10 ημερών και έλα πες μου μετά απο 5-10 μέρες κατα πόσο έπεσε μέσα. Και δεν το συζητάω για κάτι 384h κτλ
klainmaingr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Το meteo btw ειναι για το φούτσο. nuff said. 8/10 φορές μου έβγαζε ΟΤΙ νάναι. Και λόγω εξωτερικής δουλειάς τότε το παράτησα ευτυχώς σύντομα.
weathor Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μόλις αρχισει το νταβαντούρι πες μου τι λέει το GFS αλλά όχι μια μέρα πριν. Τσεκάρε τις προγνωσεις 5-10 ημερών και έλα πες μου μετά απο 5-10 μέρες κατα πόσο έπεσε μέσα. Και δεν το συζητάω για κάτι 384h κτλ Δεν μπορει να πεφτρι παντα εξω!! Την συγκεκριμενη κακοκαιρια την εχει πιασει απο την Δευτερα δηλ 6 νερες πριν εγκδηλωθει και επιμενει μεχρι σημερα 3 μερες πριν ! Ελπιζω να μη παρακαλας να μη βρεξει!!:shifty::lol:
htps Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 για τον καιρό πιο site προτείνεται? Στα μαντεια κυριως θα προτεινα Εναλακτικα ΕΜΥ,ΕΑΑ αντε κ το Κ24
ikaruga24 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Αν παιζει αυτο θα φαω πολυ νερο στη δουλεια μιας και δεν εχω ρεπο το ΣΚ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.