Προς το περιεχόμενο

TOSHIBA QOSMIO X500-12N και διαφορές τιμών με εξωτερικό

PSYHAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπηκα κατα τυχη στο site του γνωστου MM στην Γερμανια και βρηκα την εξης τιμη για το παραπανω λαπτοπ-στα 1899€

http://www.mediamarkt.de/notebooks/index.php?action=produkt&produkt=toshiba_qosmio_x500_12n&produktwahl=962

ενω στο εδω καταστημα-οπως και στα αλλα μεγαλα,π.χ. http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Qosmio-X500-12N-PQX33E-03R00WGE.htm - το εχουν στα 2500€.Το ιδιο συμβαινει πιθανοτατα και για τα υπολοιπα λαπτοπ,απλα αυτη η διαφορα των 600€ μου φανηκε εξοργιστικη.Δηλαδη πραγματικα περιμενουν οτι ειμαστε τοσο μεγαλα κοροιδα?Τι περιμενουν για να ριξουν τις τιμες?

Δημοσ.
Τι περιμενουν για να ριξουν τις τιμες?

Να αρχισουμε,να τα αγωραζουμε απο το εξωτερικο!ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!:devil:

Αλλα εμεις δε λεμε να τους κανουμε αυτη τη χαρη και γι'αυτο θα παραμεινει η κατασταση ως εχει!

Δημοσ.

Μην νομιζετε παντως να βγαζει καθαρο κερδος 600 ευρω το πλαισιο ή ο οποιοσδηποτε πωλητης. Η πραγματικη ζημια γινεται απο τις αντιπροσωπιες που πουλανε σε οτι τιμη θελουν.

Δημοσ.

Σκεψου,οταν το πηρα για να μου αλλαξουν το usb(που καϊκε),με ρωτησαν,με ενα ψιλο παραπονιαρικο υφος,γιατι δε το πηρα απο'δω!!!

Τι να τους απαντουσες εκεινη τη στιγμη?Οτι με τα ιδια λεφτα που θελανε αυτοι,εγω απο αμερικη μπορουσα να παρω και αυτο κ το Asus G73jx ή να στησω ενα high end gaming,super ουαου!!!! desktop!?!:devil:

Δημοσ.
Σκεψου,οταν το πηρα για να μου αλλαξουν το usb(που καϊκε),με ρωτησαν,με ενα ψιλο παραπονιαρικο υφος,γιατι δε το πηρα απο'δω!!!

Τι να τους απαντουσες εκεινη τη στιγμη?Οτι με τα ιδια λεφτα που θελανε αυτοι,εγω απο αμερικη μπορουσα να παρω και αυτο κ το Asus G73jx ή να στησω ενα high end gaming,super ουαου!!!! desktop!?!:devil:

εννοειται!!! κακως δεν τους απαντησες

Δημοσ.

Τους λυπηθηκα!

Εξαλλου για ενα χρονο που ειναι η εγγυηση ,δε θελω να εχω προβλημα,μ'αυτους.Που την στιγμη που η εξυπηρετηση ηταν αμεση,γρηγορη και αψογη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...