PSYHAS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 μπηκα κατα τυχη στο site του γνωστου MM στην Γερμανια και βρηκα την εξης τιμη για το παραπανω λαπτοπ-στα 1899€ http://www.mediamarkt.de/notebooks/index.php?action=produkt&produkt=toshiba_qosmio_x500_12n&produktwahl=962 ενω στο εδω καταστημα-οπως και στα αλλα μεγαλα,π.χ. http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Qosmio-X500-12N-PQX33E-03R00WGE.htm - το εχουν στα 2500€.Το ιδιο συμβαινει πιθανοτατα και για τα υπολοιπα λαπτοπ,απλα αυτη η διαφορα των 600€ μου φανηκε εξοργιστικη.Δηλαδη πραγματικα περιμενουν οτι ειμαστε τοσο μεγαλα κοροιδα?Τι περιμενουν για να ριξουν τις τιμες?
ektor7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Τι περιμενουν για να ριξουν τις τιμες? Να αρχισουμε,να τα αγωραζουμε απο το εξωτερικο!ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ! Αλλα εμεις δε λεμε να τους κανουμε αυτη τη χαρη και γι'αυτο θα παραμεινει η κατασταση ως εχει!
v-tidus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μην νομιζετε παντως να βγαζει καθαρο κερδος 600 ευρω το πλαισιο ή ο οποιοσδηποτε πωλητης. Η πραγματικη ζημια γινεται απο τις αντιπροσωπιες που πουλανε σε οτι τιμη θελουν.
plpapadopoulos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Θα συμφωνήσω με τον ektor7. Με κάλυψε μπορώ να πώ
ektor7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Σκεψου,οταν το πηρα για να μου αλλαξουν το usb(που καϊκε),με ρωτησαν,με ενα ψιλο παραπονιαρικο υφος,γιατι δε το πηρα απο'δω!!! Τι να τους απαντουσες εκεινη τη στιγμη?Οτι με τα ιδια λεφτα που θελανε αυτοι,εγω απο αμερικη μπορουσα να παρω και αυτο κ το Asus G73jx ή να στησω ενα high end gaming,super ουαου!!!! desktop!?!
katsikoula Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Σκεψου,οταν το πηρα για να μου αλλαξουν το usb(που καϊκε),με ρωτησαν,με ενα ψιλο παραπονιαρικο υφος,γιατι δε το πηρα απο'δω!!!Τι να τους απαντουσες εκεινη τη στιγμη?Οτι με τα ιδια λεφτα που θελανε αυτοι,εγω απο αμερικη μπορουσα να παρω και αυτο κ το Asus G73jx ή να στησω ενα high end gaming,super ουαου!!!! desktop!?! εννοειται!!! κακως δεν τους απαντησες
ektor7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Τους λυπηθηκα! Εξαλλου για ενα χρονο που ειναι η εγγυηση ,δε θελω να εχω προβλημα,μ'αυτους.Που την στιγμη που η εξυπηρετηση ηταν αμεση,γρηγορη και αψογη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.