kosta_stav Δημοσ. 3 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2003 Re paidia mipws kserei kaneis sas apo poy mporw na brw ena compiler gia java?Exw psaksei arketa kai de briskw tipota.Piga sti sun kai katebasa mia malakia to java.sun.com/j2se kai de mporw na kanw ena arxeio pou exw grapsei compile. Opoios gnwrizei to otidipote as epikoinwnisei mazi mou. Thanx!!!!!!!!!!!!
ChrisAce Δημοσ. 3 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2003 Ίσως να έπρεπε να ανοίξεις το θέμα στο Προγραμματισμός. Εκεί θα σου απαντήσουν σίγουρα. Κοίτα πάντως εκεί που σου λέω. Έχει sticky java faq. http://www.insomnia.gr/ubbthreads/postlist.php?Cat=&Board=UBB8
apoc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2003 kosta_stav said: sti sun kai katebasa mia malakia to java.sun.com/j2se kai de mporw na kanw ena arxeio pou exw grapsei compile. Μαλακια? Βλασφημισες αμαρτωλε! χαχαχαχα! Φιλε με τις πληροφοριες που δινεις κανεις δεν μπορει να σου απαντησει! Πηγαινε απο το forum του προγραμματισμου! γραψe το source σε /code brackets(δεν το help του forum) , πες μας τι εχεις εγκαταταστηεις , τι λειτουργικο εχεις , αν ακολουθησες τις οδηγιες..και μετα θα εχουμε αρκετες πληροφοριες να σε βοηθησουμε!αν και λογικα καποιο class path προβλημα θα ειναι! anyway! στον προγραμματισμο για πιο πολλα! Αληθεια το f1 me Που κολλαει? νομιζα οτι ηταν κανενα ποστ γι formula!
Chrisad Δημοσ. 3 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2003 ειναι αρκετα εξυπνος τιτλος για post......συνήθως το f1 είναι το πλήκτρο της "βοήθειας" σε πολλά προγράμματα. Όσο για την sun, έχω το essential java technology for developers που αποτελείται απο τέσσερα cd, είμαι αρχάριος με τη java αλλά και το πρόγραμμα το θεωρώ πολύ δύσκολο στη χρήση......δεν έχω βγάλει άκρη...
apoc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2003 το f1 ειναι help κυριως στα windows! και οχι παντου! πχ στο Unix γραφουν help!! Αποριες..στο forum του προγραμματισμου , μεχρι και Java FAQ εχουμε! κοιταξτε ...
random Δημοσ. 4 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2003 καλά απίστευτο ποστ. Βάλτο στα all-time-classics Μια που λέμε για το πλήκτρο F1. Εχω μια εφαρμογή - αποκλειστηκα σε AWT (υπάρχει λόγος να μην έχει καθόλου Swing). και θέλω να γίνονται κάποια πράγματα με τα πλήκτρα F10, και TAB, χωρίς όμως να επακολουθει το default action αυτων. δηλ, στα windows to F10 κανει οτι και το ALT, ενεργοποιει το μενού του Frame, και το TAB πάει στο επόμενο πεδίο. Αυτή τη στιγμή, με το TAB εκτελείτε η method tab_pressed, αλλα αμέσως μετά, το focus παει στο επομενο πεδιο, κατι που δεν θέλω. Πως μπορώ να 'κόψω' αυτην την default συμπεριφορά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.