weakwire1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μιας και πήρε παράταση ο διαγωνισμό htccompetition και δε προλαβαίνω αφού θα μπω φαντάρος ,αποφάσισα να βγάλω πιο σύντομα μία εφαρμογή μου που θα είναι πολύ σύντομα έτοιμη. Είναι news and weather android application για το Zougla.gr. Έχω βάλει ένα videaκι με development preview στο youtube.Προφανώς οποιαδήποτε πρόταση είναι καλοδεχούμενη. Sorry για τα γράμματα στο video απ'ότι φαίνεται δε το έχω με το video editing. Να επισημάνω ότι το video είναι από emulator. Σε θέματα ταχύτητας εικόνας κτλ κτλ δεν έχει καμία σχέση με μια πραγματική συσκευή. Ελπίζω να σας αρέσει.(Δείτε το σε 720p) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=YaeqHOkYH3w]Youtube[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TH_boy_20 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 φιλε πολυ εντυπωσιακη η εφαρμογη, ενημερωσε μας οταν ειναι ετοιμη για να την κατεβασουμε...καλη συνεχεια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ένα μπράβο και καλή επιτυχία κι από μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Πολυ ενδιαφερουσα δουλεια, keep it up και εννοειται πως ενημερωνεις εδω για την πορεια της! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 πολύ καλή φίλε, την περιμένουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.