Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Desktop λόγω καμένης μητρικής

leon4idas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος η motherboard πήγε να συναντήσει τον δημιουργό της οπότε νομίζω ότι είναι καιρός για μια αναβάθμιση.

Το pc τo θέλω κυρίως για γενική χρήση.Παιχνίδια χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις στα γραφικά(τυπού FM manager,το wow το κόψαμε),καμιά HD ταινία και office/surfing.

To budget το πολύ μέχρι 550.

Δυστηχώς έχω ελάχιστο χρόνο να διαθέσω για να το ψαξω λόγω εξεταστικής και το pc δεν μπορεί να περιμένει μετά την εξεταστική λόγω εργασιών.

Από μια γρήγορη ματιά στο πλαισιο:

m/b:msi ή gigabyte

pcu:Intel Core i5 650

ram:Corsair XMS 4GB DDR3

gpu:gigabyte

Αν καταφέρω να εξοικονομήσω 100 γιούρο θα πάνε σε αναβάθμιση λειτουργικου από XP-32bit σε 7-64bit.

Αν μπορείται να μου δώσετε τη γνώμη σας για το ήδη επιλεγμένο υλικό ή/και προτάσεις για άλλα.Όλες οι γνώμες είναι ευσπρόσδεκτες :-)

Δημοσ.

ναι,όλα τα υπόλοιπα σκέπτομαι να τα κρατήσω.Σκληρούς έχω δύο 500άρηδες WD(έναν εσωτερικο κι έναν εξωτερικο).Το τροφοδοτικό δεν θυμάμαι τι είναι.Πρέπει να το κοιτάξω όταν πάω σπιτι αλλά θυμάμαι γιατί είναι σχετικά πρόσφατη αγορά ότι το είχα πάρει αρκετά πάνω από την κατανάλώση του συστήματος μου οπότε λογικά θα αντέχει(απ'οτι ξέρω η καινούργιες intel,i5 έχουν μειωμένη κατανάλωση)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...