Προς το περιεχόμενο

Αγορά Laptop για φοιτητή Αρχιτεκτονικής


tiniakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρασε μία φίλη στην αρχιτεκτονική και θέλει έναν φορητό υπολογιστή 15-16 ιντσών για χρήση φοιτητική δηλαδή με τα προγράμματα τα σχεδιαστικά κτλ.

Ταβάνι τα 1000 ευρώ αν και όσο πιο φτηνό τόσο πιο καλά αρκεί να γίνεται η δουλειά.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

AutoCAD, ArciCAD, 3DS max/viz, Rhino και αν της κάτσει και λίγο ο παραμετρικός σχεδιασμός μπορεί να χρειαστεί και το Grasshopper. Μετά έχουμε Photoshop, InDesign, Illustrator, Corel Draw Suite και άλλα τέτοια που σίγουρα θα τα χρειαστεί.

Έχω τελειώσει αρχιτέκτονας στο ΕΜΠ και τα έχω όλα στα PC μου καθώς χρειάζονται σχεδόν όλα για κάθε project. Στη σχολή τα AutoCAD, Photoshop, InDesign και εγώ προσωπικά τα προγράμματα της Corel τα είχα σε μόνιμη βάση. Το Grasshopper πάει πακέτο με το Rhino.

Δημοσ.

Υψιλή ανάλυση αλλα και μεγάλυ επεξεργασικη ισχυ , θα της χρειαστει στα σιγουρα, επισεις θα προτεινα μιας και απο οτι φαινεται θα το χρησιμοποιησει για πολλά χρονια μαζι με την αγορα του λαπτοπ να αγορασει και ενα extend εγγυησης .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...