pathfinder27200 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδες καλησπερα. Προσπαθω να κατεβασω την 4.1 αλλα μολις την κανει download μου βγαζει ενα μηνυμα και μετα μου λεει να ξαναπροσπαθησω αργοτερα. Ξερει κανεις τι συμβαινει; Τα εχω παρει απιστευτα γιατι καθε φορα παιρνει 50 λεπτα για να κατεβει. Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanpan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 όταν είπα πρόγραμμα εννοούσα app! ¨υπάρχουν διάφορα προγράμματα, μάλιστα μερικά σου κλείνουν το 3g εάν περάσεις το όριο που του βάλεις. Αυτό με τα 5 ευρώ είναι μια χαρά. Μακάρι να βγάλουν ένα τέτοιο stand alone για το galaxy s/ipad nightstrike γραψε αν θυμάσαι το όνομα κάποιου τέτοιου προγράμματος, δεε βρίσκετσι εύκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 nightstrike γραψε αν θυμάσαι το όνομα κάποιου τέτοιου προγράμματος, δεε βρίσκετσι εύκολα sorry, αλλά είχα μόνο ipod και δεν το χρειαζόμουν γιατί δεν έχει 3g. Στο android έχω ένα που λέγετε 3g watchdog, αν βοηθάει... edit:με ένα πρόχειρο search βρήκα αυτό "Optus" κοστίζει 2.49 βέβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikol13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια να ρωτισω κατι;πως κατεβαζεις παιχνιδια για το game center? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Εδώ είναι όσα παιχνίδια υποστηρίζονται από το Game Center. http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewFeature?id=388663730 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgkatzi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια να ρωτισω κατι;πως κατεβαζεις παιχνιδια για το game center? Αν πας στο App Store από το κινητό σου υπάρχει πάνω δεξία στη σελίδα featured/new tab αφιερωμένο στο game center. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chridevelop Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημέρα ήθελα να που πει κάποιος την γνώμη του όσο αναφορα: Εχω 1 iPhone 3g 16gb και μετά απο την ανάγνωση του δημοσιεύματος για το νέο iOS 4.1 της Apple να το κάνω αναβάθμιση εχω την έκδωση 3.1.3 αξίζει η να το αφήσω ετσι γιατι απ όσο ξέρω δν σου επιτρέπει να βάλεις ξανά την παλιά έκδοση κ το σκέφτομαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Θα σου πρότεινα να μείνεις σε 3.1.3, εκτός αν χρειάζεσαι τους φακέλους τόσο πολύ. Αλλά από την άλλη υπάρχουν και εφαρμογές και παιχνίδια που απαιτούν 4.χ για να παίξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikol13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eytyxhs098 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά το jb ποτέ θα βγει; Το περιμένω πως και πως...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά το jb ποτέ θα βγει; Το περιμένω πως και πως...... Oταν ειναι ετοιμο(..ελπιζω να μην περιμενες αλλη απαντηση,γιατι δεν υπαρχει Εκτος βεβαια και αν το κρατησουν για την 4.2 η οποια υποτιθεται πως θα βγει τον Νοεμβριο.Dev team ειναι,οτι θελει κανει και καλα κανει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδες καλησπερα. Προσπαθω να κατεβασω την 4.1 αλλα μολις την κανει download μου βγαζει ενα μηνυμα και μετα μου λεει να ξαναπροσπαθησω αργοτερα. Ξερει κανεις τι συμβαινει; Τα εχω παρει απιστευτα γιατι καθε φορα παιρνει 50 λεπτα για να κατεβει. Sent from my iPhone using Insomnia.app Κατέβασέ την από αλλού...και πάτα το Shift πριν κάνεις Update/Restore για να την διαλέξεις από τα downloads σου. * Δες εδώ http://www.iphonehellas.gr/iphone-firmware-ipsw-files/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Τελικά το HDR μόνο HDR δεν είναι. Απέχει πάρα πολύ. Όπου και αν δοκίμασα και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Από την άλλη το έχω μόνιμα ενεργοποιημένο διότι βελτιώνει τρομερά φωτογραφίες που σε άλλη περίπτωση θα ήταν υπερφωτισμένες ή υποφωτισμένες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chridevelop Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα συγχωριστε με αλλα δν εχω ιδεα απο i tunes iphone το itunes οταν γράφεσε χριαζεται καπια συνδρομη η ειναι free κ πληρωνεις όταν κάνεις download πχ καποιο ringtone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akatsuki18 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά downgrade OS μόνο στα iPod touch γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα