Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Έχουν αρχίσει τα updates των Games για να υποστηρίζουν το Game Center. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Καποιος που το εχει περασει σε 3G,μπορει να ριξει μια ματια στα settings και να μου πει την εκδοση της baseband και αν εγινε update σ αυτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosTheGreat Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) το αναβαθμιζω τωρα... edit : μολις τελειωσε απ'οτι βλεπω τρεχει καλυτερα μαλλον αξιζει Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2010 από ThanosTheGreat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.engadget.com/2010/09/09/ios-4-1-bootrom-exploit-found-jailbreak-to-come/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mcknizia Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.engadget.com/2010/09/09/ios-4-1-bootrom-exploit-found-jailbreak-to-come/ @bilbanos φίλε το κινητό σου το έχεις κάνει jb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 @bilbanos φίλε το κινητό σου το έχεις κάνει jb? Όχι και ούτε πρόκειται μιας και δεν μου λείπει κάτι συγκεκριμένο από όσα έχω τώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gs20309 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Τι να σας κάνουν, να σας αλλάξουν επεξεργαστές στις συσκευές σας; Επόμενο είναι εφόσον στις νεότερες εκδόσεις του iOS προστίθενται νέα features αυτό να «βαραίνει». Οι συσκευές με πιο αδύναμη CPU δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα. Αυτό τι σημαίνει όμως; Ότι θα σταματήσουμε την εξέλιξη του λειτουργικού για να μπορεί να το τρέχει και η πιο παλιά συσκευή που κυκλοφόρησε; Μήπως μπορείς να τρέξεις Windows 7 σε Pentium III; Τα ίδια ισχύουν και εκεί. Χαιντεεε... κούκου κ εμείς φαν είμαστε, όμως όπως πολύ καλά ξέρεις είναι πολιτική μαρκετινγκ για να σε κάνει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να πάρεις το επόμενο (εφόσον δε σου δίνει άμεσα τον τρόπο από μόνη της να επιστρέψεις στο παλιό 3.1.3), δεν είπα να μου αλλάξουν επεξεργαστή ούτε να μου δώσουν τσάμπα το επόμενο μοντέλο για να μη νιώθω άσχημα, χαλάρωσε λίγο. Είπαμε λατρέυουμε apple για όλα τα καλά που έχει αυτό δε σημαίνει ότι είμαστε κ τόσο κουτοί ώστε να μην βλέπουμε το πόσο ανταγωνιστική εταιρία είναι , κ καλά κάνει, αλλά δεν έχουμε όφελος εμείς απ αυτό εκτός αν έχουμε μετοχές. επί του θέματος, θεαματική διαφορά είδα στο ότι με το που πατάω το home button ανταποκρίνεται αμέσως κ μου δίνει αμέσως να βάλω τον κωδικό χωρίς κολλήματα, πάει γρήγορα στις κλίσεις κ στα σμσ , όμως στο ipod κ στους χάρτες είδα μικρή διαφορά. όμως στα σμσ πάει σφάιρα κ ούτε κολλάει την ώρα που γράφεις όπως πριν. κάτι είναι κ αυτό. τουλάχιστον θα είναι υποφερτή προς το ευχάριστη η χρήση κ όχι δυσάρεστη όπως πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Τι να σας κάνουν, να σας αλλάξουν επεξεργαστές στις συσκευές σας; Επόμενο είναι εφόσον στις νεότερες εκδόσεις του iOS προστίθενται νέα features αυτό να «βαραίνει». Οι συσκευές με πιο αδύναμη CPU δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα. Αυτό τι σημαίνει όμως; Ότι θα σταματήσουμε την εξέλιξη του λειτουργικού για να μπορεί να το τρέχει και η πιο παλιά συσκευή που κυκλοφόρησε; Μήπως μπορείς να τρέξεις Windows 7 σε Pentium III; Τα ίδια ισχύουν και εκεί. To iphone 3G έχει τα λιγότερα features από το ιOS 4.x, τα περισσότερα δεν του τα βάλανε. Multytasking ας πούμε δεν έχει και θα θεωρούσα ότι είναι από τα πιο "βαριά"(και το οποίο σε jb iphones δούλευε), άρα δεν υπήρχε λόγος να κολλάει, κάπου είχαν κάνει βλακεία δεν έχει να κάνει άμεσα με τις δυνατότητες του κινητού. Απόδειξη άλλωστε ότι βρήκαν τρόπο να το βελτιώσουν χωρίς να αφαιρέσουν feutures. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά 300mb πακέτο δεδομένων φτάνει για μέτρια χρήση; Έχω ξενερώσει γιατί μόνο αυτό το πακέτο μου προσφέρουν ενώ για 1gb που ήθελα πάει με πάγιο 98ευρώ..μιλάμε για εταιρικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά 300mb πακέτο δεδομένων φτάνει για μέτρια χρήση; Έχω ξενερώσει γιατί μόνο αυτό το πακέτο μου προσφέρουν ενώ για 1gb που ήθελα πάει με πάγιο 98ευρώ..μιλάμε για εταιρικό Αυτό έχω, είναι υπεραρκετό. Παράλληλα έχω αφήσει στην άκρη (σε δευτερεύον κινητό των 40 ευρώ) το 1.5 GB του F2G στο οποίο ποτέ δεν ξεπέρασα τα 300 ΜΒ χρήση, μόνο τον Αύγουστο έφτασα τα 500 λόγω διακοπών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά 300mb πακέτο δεδομένων φτάνει για μέτρια χρήση; Έχω ξενερώσει γιατί μόνο αυτό το πακέτο μου προσφέρουν ενώ για 1gb που ήθελα πάει με πάγιο 98ευρώ..μιλάμε για εταιρικό άνετα, και εγώ έχω 350, και είμαι comple.Δεν έχω ξεπεράσει τα 100, αλλά έχω και wifi σπίτι. Γενικά νομίζω είναι μια χαρά τα 300. Βάλε και κάνα πρόγραμμα να ρίχνεις μια ματιά στον όγκο δεδομένων σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 άνετα, και εγώ έχω 350, και είμαι comple.Δεν έχω ξεπεράσει τα 100, αλλά έχω και wifi σπίτι. Γενικά νομίζω είναι μια χαρά τα 300. Βάλε και κάνα πρόγραμμα να ρίχνεις μια ματιά στον όγκο δεδομένων σου. Παίρνεις τηλ στην εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών και ενημερώνεσαι (δωρεάν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι 300mb με πέντε ευρώ και από χρήση θα κάνω μέτρια μόνο site άντε και κάνα e-mail απλά κάτι googlemaps κτλ μάλλον τα ξεχνάω ε; όταν δεν έχω wifi απλά υπολόγιζα 10mb την μέρα και μου φάνηκε πολύ λίγο. Μόνο για το insomnia θέλεις 10mb χαλαρά.. Υπάρχει εφαρμογή που να σε προειδοποιεί όταν φτάνεις το όριο δεδομένων που έχεις θέσει και να μηδενίζει κάθε μήνα; Και για τα τηλέφωνα θα ήθελα μία που να υπολογίζει το σύνολο και ακόμα και αν έχεις μιλήσει 1 δευτερόλεπτο να το λογαριάζει πχ 40(το ελάχιστο που χρεώνεσαι) αλλά μου φαίνεται δύσκολο να βρω τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Παίρνεις τηλ στην εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών και ενημερώνεσαι (δωρεάν). Κουραστικό είναι αυτό..καλύτερα μια εφαρμογή. Εντωμεταξύ αν ξεχαστείς και συνεχίζεις να κατεβάζεις απλά έχασες...δεν υπάρχουν οι τιμές τους. EDIT: Τώρα είδα ότι ρώτησα σε λάθος τόπικ στο topik του iphone 4 ήθελα να γράψω όχι στις ειδήσεις. Συγγνώμη Mods Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Παίρνεις τηλ στην εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών και ενημερώνεσαι (δωρεάν). όταν είπα πρόγραμμα εννοούσα app! ¨ υπάρχουν διάφορα προγράμματα, μάλιστα μερικά σου κλείνουν το 3g εάν περάσεις το όριο που του βάλεις. Αυτό με τα 5 ευρώ είναι μια χαρά. Μακάρι να βγάλουν ένα τέτοιο stand alone για το galaxy s/ipad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα