infected86 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Επαναστατικό...ξεκινήστε να γράφετε στοίχους απο τραγούδια να δείτε πόσο τέλεια δουλεύει...αυτό είναι πραγματική εξέλιξη στην αναζήτηση... ελπίζω σε κανα 2 χρόνια γράφοντας κάτι να εμφανίζεται μια στήλη blog μία news, youtube videos, forums και αναλόγως τις επιλογές τους χρήστη πολλά πεδία με άπειρες πληροφορίες σε πολυ λίγο χρόνο και πλήρως interactive αναλόγως το τι γράφεις στο search bar. Μπράβο την Google. όσοι δεν το πιάσατε θα καταλάβετε το πόσα σημαίνει με την καθημερινή χρήση!
liopyr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Πραγματικά φοβερό feature, όσο και αν δε του φαίνεται με την πρώτη ανάγνωση. Ειδικά σε περιπτώσεις που ψάχνεις κάτι και αναγκάζεσαι να αλλάξεις όρους αναζήτησης για διαφορετικά αποτελέσματα μπορεί να γλυτώσεις ένα κάρο refresh.
Jabaikanos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 H google είναι μια εταιρία που επενδύει στο προσωπικό της και για αυτό καταφέρνει να διατηρείται στην κορυφή
actorius Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Με iGoogle ενεργοποιημένο, σας δουλεύει;
apoel1926 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 μη σκάς καθώς είσαι στο google, -Settings -quick preferences -site preference -network tab -browser identification και βαλε το να φαινεται σαν firefox. δουλεύει αλλά έχει άλλο πρόβλημα που είναι σημαντικό δοκίμασε να κάνεις αναζήτηση, μετά πάτα πάνω σε ένα λινκ να μπεις σε μια σελίδα και μετά πάτα back (να πας πίσω στα αποτελέσματα δηλαδή) , δεν σε παίρνει...
Linus_21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Απλά φανταστικό!!! Άντε και στο gr σύντομα.
GeorgeManiac Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) δουλεύει αλλά έχει άλλο πρόβλημα που είναι σημαντικόδοκίμασε να κάνεις αναζήτηση, μετά πάτα πάνω σε ένα λινκ να μπεις σε μια σελίδα και μετά πάτα back (να πας πίσω στα αποτελέσματα δηλαδή) , δεν σε παίρνει... τι ενοείς? εμενα με παίρνει μια χαρα? edit: ισχυει τελικα, αμα πας πισω δεν σου δειχνει αποτελέσματα Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2010 από GeorgeManiac
FaTaL_ErrOr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξέρω αν θυμάστε τι επίπτωση είχε το κάθε search στο google σε εκπομπές ρίπων από παλαιότερο άρθρο, αλλά φανταστείτε τι θα γίνεται τώρα με τόσο άχρηστο φόρτο...
sam sam Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 δεν το εχω δοκιμάσει ακόμα μιας και είμαι με opera mobile, αλλά η απορία μου είναι : τώρα κάθε γράμμα θα θεωρηται και ξεχωριστή αναζήτηση; δηλαδή για μια 5ψηφία λέξη θα εχω κάνει 5 αναζητήσεις; ( έτσι δεν θα αυξηθεί εικονικά και ο αριθμός των αναζητήσεων στη μηχανή της; )
BozGNR Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξέρω αν θυμάστε τι επίπτωση είχε το κάθε search στο google σε εκπομπές ρίπων από παλαιότερο άρθρο, αλλά φανταστείτε τι θα γίνεται τώρα με τόσο άχρηστο φόρτο... Έχεις απόλυτο δίκιο. Απλά πολλαπλασιάζονται οι ρύποι. Δεν ξέρω βέβαια πως διαχειρίζονται τους πόρους τους. Λένε ότι χρησιμοποιούν πράσινες πηγές στο google campus
michael92 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Sorry αλλά αυτό δεν το έχει εδώ και καιρό το iphone; Instant Search; Δεν είναι πατέντα της apple;
group131 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν είναι πατέντα κανενός να κάνεις search μέσω Javascript και Ajax αντί να κάνεις το παραδοσιακό submit φόρμας...
Nomedor Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Αμάν αυτές τις πατέντες ξεκολλάτε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να θέλει ο απλός κοσμάκης να υπερασπιστεί τα ανυπόστατα "δικαιώματα" 3ων στην Ευρώπη και επικαλείται το Αμερικάνικο δίκαιο που προστατεύει τους μεγαλοκαρχαρίες έναντι στο ίδιο του το συμφέρον.
esertas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν μπορώ με τίποτα να πάω στο .com. Ότι και να κάνω στο .gr με πάει.
Merdock Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν μπορώ με τίποτα να πάω στο .com. Ότι και να κάνω στο .gr με πάει. Πάτα κάτω δεξιά εκεί που λέει google.com in English Και εγώ το ίδιο με εσένα έπαθα στην αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα