Προς το περιεχόμενο

προβλημα με paypal

padarofe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετω.Εχω ενα προβλημα με το paypal κα θετω αυτο το θεμα για να ακουσω λυσεις απο οσους το εχουν παθει.Πηγα να βαλω την χρεωστικη μου καρτα στο paypal και μου βγαζει το εξης μυνημα "Τhis credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card." Παρακαλω αν εχετε κατι ακουστα σχετικα με αυτο να μου πειτε αν φταιω οντω εγω η το paypαl γιατι ρωτησα στην τραπεζα μου και μου ειπαν οτι με αυτους ειναι ολα καλα.επι την ευκαιρια εχω alpha enter visa χρεωστικη.

Δημοσ.
χαιρετω.Εχω ενα προβλημα με το paypal κα θετω αυτο το θεμα για να ακουσω λυσεις απο οσους το εχουν παθει.Πηγα να βαλω την χρεωστικη μου καρτα στο paypal και μου βγαζει το εξης μυνημα "Τhis credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card." Παρακαλω αν εχετε κατι ακουστα σχετικα με αυτο να μου πειτε αν φταιω οντω εγω η το paypαl γιατι ρωτησα στην τραπεζα μου και μου ειπαν οτι με αυτους ειναι ολα καλα.επι την ευκαιρια εχω alpha enter visa χρεωστικη.

Απο ποια τραπεζα ειναι η χρεωστικη σου ;

Δημοσ.

παιδια η καρτα εχει πολυ καιρο που εχει βγει και την εβγαλα στην alpha bank.Επικοινωνησα με paypal και μου ειπαν πως η καρτα δεν εχει ενεργοποιηθει για αγορες στο ιντερνετ αλλα πορσφατα πηρα κατι απο ευρωπη χωρις το paypal βεβαια απλως εδωσα την χρωστικη μου καρτα.Η αγορα εγινε κανονικα αλλα στο paypal μου βγαζει το παραπανω προβλημα.Παραθετω το εξης προβλημα γιατι εκανα μια ερευνα στο ιντερνετ και οσοι ειχαν το διο προβλημα δεν βρηκαν λυση στο προβλημα τους.Γιαυτο ρωταω εδω μπας και εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα η αν ξερει κανεις πως να το διοωρθωσω.ευχαριστω.

Δημοσ.

Αφού λες ότι πήρες στην τράπεζα και σου είπαν ότι δεν έχει ενεργοποιηθει για αγορες στο ιντερνετ γιατί δεν τους λες να στην ενεργοποιησουν? Η αγορά που λες μάλλον έγινε με διαφορετικό τρόπο από τις συναλλαγές μέσω paypal. Πάρε στην τράπεζα και εξήγησε το πρόβλημα, δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη επιλογή.

Δημοσ.

Έχεις κάνει verify στο paypal ;;; νομιζω πρεπει να κανεις πριν το χρησιμοποιησεις.Αυτό που κάνει ειναι να σου τραβάει 1,5 ευρω για να δει αν μπορεί να πραγματοποιηθεί η συναλλαγή και μετά στο επιστρέφει.

Δημοσ.
Έχεις κάνει verify στο paypal ;;; νομιζω πρεπει να κανεις πριν το χρησιμοποιησεις.Αυτό που κάνει ειναι να σου τραβάει 1,5 ευρω για να δει αν μπορεί να πραγματοποιηθεί η συναλλαγή και μετά στο επιστρέφει.

Για την ακριβεια ζητας το verification, σου τραβαει 1,5 euro απο τον λογαριασμο σου που 8α στο δωσει πισω

οταν κανεις αυτα που πρεπει και περιμενεις το χαρτι που σου ερχεται στο σπιτι καθε μηνα (statement).

Εκει θα εχει εναν 4ψηφιο αριθμο που θα τον βαλεις στο verification στο site της payplal

και μεσα σε λιγες μερες εχεις ενεργοποιησει πληρως το paypal account σου.

(ολη αυτη η διαδικασια προυποθετει οτι εχεις κανει πρωτα add μια καρτα)

Δημοσ.
περιμενεις το χαρτι που σου ερχεται στο σπιτι καθε μηνα (statement).

Εκει θα εχει εναν 4ψηφιο αριθμο που θα τον βαλεις στο verification στο site της payplal

και μεσα σε λιγες μερες εχεις ενεργοποιησει πληρως το paypal account σου.

(ολη αυτη η διαδικασια προυποθετει οτι εχεις κανει πρωτα add μια καρτα)

σωστος, αλλα αν έχεις πρόσβαση στις χρεώσεις τις κάρτας σου πχ απο το internet, δεν χρειαζεται να ερθει χαρτι σπίτι, το τετραψήφιο που θέλει αναφέρεται στη χρέωση του 1,5 ευρω.

Δημοσ.

Ακόμη και στο Internet κάνει ορισμένες φορές μερικές μέρες να εμφανιστεί η συναλλαγή(αν πχ είναι στις προς έγκριση). Μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο μερικές ώρες αφού πληρώσεις το verification fee, και να τους ζητήσεις να σου πουν τον 4ψήφιο κωδικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...