Προς το περιεχόμενο

htc hd2 vs omnia hd-αγορα

zatoichi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ειμαι αναμεσα στα εξης κινητα κ θελω την γνωμη σας,τα πραγματα που θελω να κανω ειναι τα εξης:

να βλεπω ταινιες

να τραβαω φωτογραφιες

διαβασμα στο internet

να βλεπω comis στο κινητο

να γραφω ποιοτικο video

gps

πηστευω για την χρηση που το θελω καυτερο ειναι το omnia hd(βγαζει καλυτερα video κ καλυτερες φωτο) κ μετα το htc hd2(εχει ομως οθοναρα)

πειτε κ εσεις την γνωμη σας.

Δημοσ.

δεν είχα ποτέ κάποιο από αυτά τα δύο κινητά αλά με δεδομένο ότι είχα όμμα 2, και ότι φοράνε και τα δύο winmo, νομίζω ότι το htc είναι καλύτερο γενικά.και έχει και το πλεονέκτημα ότι έχει φοβερή κοινότητα που το στηρίζει.

Δημοσ.

Το Samsung Omnia HD είναι παλιό μοντέλο. Δεν μπορείς να το βάζεις δίπλα στο HD2.

Παρόλα αυτά , κάνει για την δουλειά που το θες εάν εξαιρέσεις το internet. Είναι πολύ δύσκολο στον χειρισμό.

Για μένα πάρε κάτι σε Android , π.χ Legend / Desire / Galaxy ή Motorola Milestone Xt720 που έχει 8άρα κάμερα

και xenon φλας

Δημοσ.

Motorola Milestone Xt720 καλο φενετε το galaxy s το ειχα οχι φοτο δεν τραβαει αλα ουτε κ video που θελω κανα αλο ? το xperia x10 λεει τπτ ?

• Moderators
Δημοσ.

Hd2 λογω μεγεθους οθονη. Το Οmnia εχει λειτουργικο symbian το οποιο πια εχει πεθανει. Επισης δεν εχει καμια υποστηριξη απο την samsung. Επισης δεν εχει καμια υποστηριξη απο developers. Θελεις κι αλλα?

Μην εισαι υπερβολικος οσον αφορα το galaxy. Μια χαρα video και φωτογραφιες τραβαει με γνωμονα το οτι ΔΕΝ ειναι συσκευη με πρωτο feature την καμερα... Να σου τονισω πως το HD2 εχει χειροτερη ποιοτητα καμερας.

Δημοσ.

καθολου υπερβολικος δεν ειμαι 2 galaxy s ειχα κ το samsung b5722 που εχω με 3.2 mp τραβαει πολυ καλυτερες...για φοτο κ για video που το θελω εγω ηταν απαραδεκτο γιαυτο κ το δωσα...το hd2 τραβαει καλυτερες ειχε ενας φιλος κ ειχα δει...κ ποιοτητα video ..στο θεμα μας τωρα htc hd2 h omnia hd αδερφε εγω δεν προκειτε ουτε ανα λαξω rom ουτε ανα ασχοληθω με το κινητο ετσι οπως ειναι θα το αφησω απλα θα βλεπω ταινιουλες κ κανα comix κ video που μου ειναι απαρετητα.για το μονο λογο που κοιταω τοσο πολυ το hd2 ειναι η οθονη του ειναι επιβλιτικη...το θεμα ειναι πως για την δουλια που το θελω το hd φενετε καλυτερο....

---------- Προσθήκη 10-09-2010 στις 00:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 09-09-2010 στις 23:01 ----------

αν κ η οθονη του hd μου φενετε μικρη ειναι σαν του iphone 3gs αλα ποιο μαζεμενη

• Moderators
Δημοσ.
καθολου υπερβολικος δεν ειμαι 2 galaxy s ειχα κ το samsung b5722 που εχω με 3.2 mp τραβαει πολυ καλυτερες...για φοτο κ για video που το θελω εγω ηταν απαραδεκτο γιαυτο κ το δωσα...το hd2 τραβαει καλυτερες ειχε ενας φιλος κ ειχα δει...κ ποιοτητα video ..στο θεμα μας τωρα htc hd2 h omnia hd αδερφε εγω δεν προκειτε ουτε ανα λαξω rom ουτε ανα ασχοληθω με το κινητο ετσι οπως ειναι θα το αφησω απλα θα βλεπω ταινιουλες κ κανα comix κ video που μου ειναι απαρετητα.για το μονο λογο που κοιταω τοσο πολυ το hd2 ειναι η οθονη του ειναι επιβλιτικη...το θεμα ειναι πως για την δουλια που το θελω το hd φενετε καλυτερο....

---------- Προσθήκη 10-09-2010 στις 00:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 09-09-2010 στις 23:01 ----------

αν κ η οθονη του hd μου φενετε μικρη ειναι σαν του iphone 3gs αλα ποιο μαζεμενη

Νοpe το HD2 δεν τραβαει καλυτερες φωτογραφιες απο το galaxy.

Επιστροφη στο θεμα μας τωρα. Το HD2 για out of the box χρηση δεν θα σε ικανοποιησει αν δεν του περασεις tweaks τουλαχιστον (αν οχι Rom). Απο κει και περα, η οθονη του Omnia ειναι μεγαλυτερη του 3gs. Αλλα φυσικα το HD2 εχει τρομερη οθονη για αυτα που ζητας απο την συσκευη σου. Αλλα λαβε υποψη αυτο που σου ειπα για τα tweaks.

Δημοσ.

αν περασω κ στα 2 αλη ρομ ? η οθονη του omnia hd ειναι τοσο καλη σε ποιοτητα ταινιες κ τετοια ? το htc hd2 λεει τπτ σε ποιοτητα εικονας η μονο μεγεθος εχει ? εχω αρχησει να σκεφτομαι το το motorola milestone xt720 φενετε πολυ καλο ...

Δημοσ.

Εχω ακούσει για την οθόνη του χτ720 ότι καθρεφτίζει πολύ κάτω από τον ήλιο. Δεν το εχω δει από κοντά, αλλά το αναφερει και το Gsmarena

Δημοσ.

καλα κανεις κ το αναφερεις αλα φενετε φοβερο το Milestone xt720 αλα δεν μπορω να το βρω σε κανα μαγαζι της προκοπης να το δω απο κοντα.

τα αλα τα εχω δει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...