hackertom Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα, Έχω μια κάρτα SIM Vodafone 3G ( την δίνουν μαζί με το φλασάκι για internet ασύρματο) και θέλω να βρώ τον αριθμό της γιανα τον δηλώσω... 1) δέν έχω μονάδες μέσα 2) δεν έχει pin οπότε πάλι καλά είναι 1+ και αυτό 3) τηλέφωνα μυνήματα δεν πέρνει/σταίλνει Δεν πρόκειται να βάλω κάρτα γιατί δεν θα την χρησιμοποιήσω αρκετά Καμια ιδέα στο πως να βρώ τον αριθμό;κανένα προγραμματάκι για PC που να το εμφανίζει...? το notbook μου έχει υποδoχή SIM... δέν έχω τπτ άλλο παρά μόνο την SIM... Ευχαριστώ
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Αν πας σε ενα καταστημα vodafone λογικα και θα στην δηλωσουν και θα μπορουν να βρουν τον αριθμο..
isay Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Κοίταξε το συμβολαιο που έκανες με την voda, γράφει εκει το νούμερο. Επίσης αν βάλεις την sim στο κινητό, νομίζω ότι υπάρχει κάποιος κωδικός ( κάτι σαν *#100# ) που σου δείχνει το νούμερο. Αν το θυμηθώ, θα επανέλθω
hackertom Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 το έκανα παιδιά με τουσ κωδικούς που είχε πάνω και την εξυπηρέτηση πελατών... ευχαριστώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.