Προς το περιεχόμενο

Απάτη ή όχι; - Εύρεση σπιτιού στο Λονδίνο

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τι ημερομηνίες ερχεσαι? βρισκεις με 35 λιρες την μερα πολυ κεντρικα αν βολεύουν οι ημερομινιες στις εστιες του ucl

Δημοσ.

κοιτα κοντα στο finsbury park εχει πολλα b&b παντως.

σκεψου και για seven sisters ειναι μια σταση μακρια με το τρενο

Δημοσ.
κοιτα κοντα στο finsbury park εχει πολλα b&b παντως.

σκεψου και για seven sisters ειναι μια σταση μακρια με το τρενο

Πολλές sisters έχει αυτό το Λονδίνο.

Πάντως όσο πιο φτηνό bb τόσο καλύτερα γιατί με βλέπω να μένω αρκετά μέχρι να βρω σπίτι.

Άσχετο, στο Λονδίνο έχει κατσαρίδες?

Δημοσ.

Άσχετο, στο Λονδίνο έχει κατσαρίδες?

Στην αγγλία δεν έχει έντομα(όπως και ανθρώπους)! Δεν ευδοκιμούν εκεί :lol::lol: .Το μόνο έντομο που είχα δει στα 3 χρόνια εκεί, ήταν τέλη του πρώτου χρόνου,στην εστία..και ήταν μια πασχαλίτσα.Την οποία φρόντισα με ευλάβεια να βρει τον δρόμο της για την φύση πάλι! Ούτε ποντικούς στο σπίτι...

Να σου πω πώς το ξέρω; Αρκετές φορές είχε ξεμείνει κατσαρόλα με λιγοστό φαγητό μέσα,για μήνες(και 3 μην σου πω),δεν μάζεψε ποτέ μαμούνια..Μόνο απλά σκλήρινε και είχε λίγη μούχλα,ως ελάχιστη B):cool::eek::mrgreen:!!

Στα bed n breakfast,μπορείς να γλυτώσεις την τιμή του πρωινού,δεν νομίζω να καίγεσαι τόσο να φας πρωί πρωί.. Να το ρωτάς αυτό,και άμα πέσεις σε λογικό άτομο,να είσαι καλή,μήπως σου κάνει καμία καλύτερη τιμή..Τον δεύτερο χρόνο,είχα αναγκαστεί να μείνω σε ΒΒ για 16μέρες με την μητέρα μου,μέχρι να βρούμε σπίτι και να είναι έτοιμο να μπω. Τα πιο πολλά λεφτά είχαν φύγει εκεί στην διαμονή που μας έκανε και καλύτερη τιμή.Φαντάσου,ήμουν και leicester..

Δημοσ.
Στην αγγλία δεν έχει έντομα(όπως και ανθρώπους)! Δεν ευδοκιμούν εκεί :lol::lol: .Το μόνο έντομο που είχα δει στα 3 χρόνια εκεί, ήταν τέλη του πρώτου χρόνου,στην εστία..και ήταν μια πασχαλίτσα.Την οποία φρόντισα με ευλάβεια να βρει τον δρόμο της για την φύση πάλι! Ούτε ποντικούς στο σπίτι...

Να σου πω πώς το ξέρω; Αρκετές φορές είχε ξεμείνει κατσαρόλα με λιγοστό φαγητό μέσα,για μήνες(και 3 μην σου πω),δεν μάζεψε ποτέ μαμούνια..Μόνο απλά σκλήρινε και είχε λίγη μούχλα,ως ελάχιστη B):cool::eek::mrgreen:!!

Εντάξει αρχίζω να αναθεωρώ γι αυτή την χώρα...

Δημοσ.

Όμως έχει τόσα ποντίκια όσα και ο πληθυσμός ανθρώπων εκεί (από σχετικά πρόσφατη ενημέρωση στην τηλεόραση), και παλιότερα, κάπου στο 2000-2004 με πληθυσμό 60εκ ανθρώπους και 58εκ ποντίκια.

Για τις κατσαρίδες αρκεί να δεις επεισόδια από την σειρά

How Clean Is Your House? στο Chanel 4 (για τα ποντίκια Series 4 Episode 9) και σε άλλα για γενικά έντομα.

Δημοσ.

Κατσαρίδες στο λονδίνο έχω πετύχει, και στο nottinghill gate, και στο earl's court (Ramsey's Hotel) και στο bayswater rd και finchley rd (στα 2 τελευταια σε studio διαμερίσματα) και στο Leyton, σχεδόν παντού. Ποντίκια απο την άλλη είχα πετύχει μόνο στο tube. Α και στο finchley rd (στο studio) είχα πετύχει και σκιουράκια έξω στον κήπο, κορυφαία φάση. Στο Middlesbrough απο την άλλη, κατσαρίδες μηδέν, τα εργοστάσια της ICI Chemicals που ήταν παραδίπλα ενδεχομένως να ευθύνονται γι'αυτό :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...