Praetorianos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 θα μείνω μόνο 1 academic semester Αν επιτρέπεται, erasmus ή MSc?
Anubis13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω την εντυπωση οτι εχει πει οτι ειναι ερασμους
Praetorianos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μάστερ σε 1 σέμεστερ; Που; Που; Νομίζω ότι και το MSc έχει erasmus, τσου?
katerina_a_86 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Αν επιτρέπεται, erasmus ή MSc? erasmus γι αυτό είμαι ακόμα άστεγη...
kage Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 το erasmus δεν σε στελνει σε στυλ εστιες ? γιατι δεν πας εκει να σαι πιο παρεα φαση εφοσον πας για ερασμους?
bohemis09 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε μου όπου ακούς για western union μακριά.άκου μια ιστορία αληθινή για να καταλάβεις τι παίζει.πριν απο μερικούς μήνες ήρθε γράμμα σε έναν καλό μου φίλο το οποίο έλεγε πως είχε κάποιους μακρινούς συγγενείς στην Αμερική ένας εκ των οποίων πέθανε και του άφηνε και καλά όλη του την περιουσία.εννοείται πως κάνει μπαμ η απάτη έτσι;δεν το σηζηταμε..στο γράμμα είχαν αφήσει και ένα τηλ επικοινωνίας.πήρε ο φίλος τηλέφωνο απο περιέργεια και του είπαν για να λάβει τα χρήματα της διαθηκης θα επρπεπε να δώσει ο ίδιος κάποια για να τακτοποιηθούν τα απαραίτητα συμβολαιογραφηκα έγγραφα και μάλιστα θα επρπε να τα στείλει μέσω western union..εδώ η απάτη όπως είπαμε έκανε μπαμ απο την αρχή.όμως βρίσκουν πολλούς τρόπους για να σου αρπάξουν τα φράγκα μέσω της wu
katerina_a_86 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 το erasmus δεν σε στελνει σε στυλ εστιες ?γιατι δεν πας εκει να σαι πιο παρεα φαση εφοσον πας για ερασμους? Είναι γεμάτες...
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Απο κει βρήκα τους απατεώνες... Και αναρωτιέμαι πως θα αποφύγω απατεώνες που είναι λιγότερο χαζοί... Indeed! Θέλει ψάξιμο εκεί μέσα,πάντως για τον συγκάτοικο μου του είχα βρει μια χαρά κοπέλα να μείνει μαζί..Εδώ αγγελία είχαμε βάλει για να βρούμε εμείς κάποιον,και μας απαντούσαν να τους στείλουμε και γω δεν ξέρω τί,για απόδειξη. Και όπως είπανε τα παιδιά,αν δεν το δεις πρώτα το σπίτι δεν κάνεις τίποτα.Νομίζω λογικό. Αυτό που μπορείς να κάνεις όπως και διάβασα σου προτάθηκε ήδη,είναι να πας σε χόστελ( bed n breakfast) και να αρχίσεις το ψάξιμο .Στο πανεπιστήμιο θα βρεις πολλές αγγελίες που θα ψάχνουν άτομα να μείνουν. Mr toufas,would you have the kindness to help this young lady ,please ; Ξέρω ότι κάπου κει τριγυρνάει αυτός ο τρελός :lol: .
katerina_a_86 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Indeed! Θέλει ψάξιμο εκεί μέσα,πάντως για τον συγκάτοικο μου του είχα βρει μια χαρά κοπέλα να μείνει μαζί..Εδώ αγγελία είχαμε βάλει για να βρούμε εμείς κάποιον,και μας απαντούσαν να τους στείλουμε και γω δεν ξέρω τί,για απόδειξη. Και όπως είπανε τα παιδιά,αν δεν το δεις πρώτα το σπίτι δεν κάνεις τίποτα.Νομίζω λογικό. Αυτό που μπορείς να κάνεις όπως και διάβασα σου προτάθηκε ήδη,είναι να πας σε χόστελ( bed n breakfast) και να αρχίσεις το ψάξιμο .Στο πανεπιστήμιο θα βρεις πολλές αγγελίες που θα ψάχνουν άτομα να μείνουν. Mr toufas,would you have the kindness to help this young lady ,please ; Ξέρω ότι κάπου κει τριγυρνάει αυτός ο τρελός :lol: . Μα και ας υποθέσουμε ότι βρίσκω την τέλεια αγγελία μέσω site. Αν δεν πάω εκεί να το δώ και να πέσουν οι υπογραφές πως θα είμαι σίγουρη? Άρα από τα site δεν γίνεται τπτ. Πρέπει να πάω εκεί άστεγη και να ψάχνω. Αναθεμα στο πανεπιστήμιο που δεν μου έδωσε δωμάτιο στις εστίες του.
htps Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Κοπελια,καραμπαμ απατη.Εγω παντως θα της ελεγα αλλο ονομα κ αλλο κωδικο κ θα την δουλευα με 2-3 email οτι τα στοιχεια ειναι σωστα...κ μετα κλασικα θα την αρχιζα στις χριστοπαναγιες Κατα τα αλλα βρες ενα bb μεσω νετ κ πας επι τοπου κ ψαχνεις .
katerina_a_86 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Κοπελια,καραμπαμ απατη.Εγω παντως θα της ελεγα αλλο ονομα κ αλλο κωδικο κ θα την δουλευα με 2-3 email οτι τα στοιχεια ειναι σωστα...κ μετα κλασικα θα την αρχιζα στις χριστοπαναγιες Κατα τα αλλα βρες ενα bb μεσω νετ κ πας επι τοπου κ ψαχνεις . Καλή ιδέα θα το κάνω στον επόμενο (μου την έχουν πέσει κι άλλοι τέτοιοι) το bb τι είναι?
htps Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Καλή ιδέα θα το κάνω στον επόμενο (μου την έχουν πέσει κι άλλοι τέτοιοι) το bb τι είναι? bed and breakfast,νομιζω εχει μερικα καλα online http://www.bedandbreakfasts.co.uk/uk-london.asp
katerina_a_86 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 bed and breakfast,νομιζω εχει μερικα καλα online http://www.bedandbreakfasts.co.uk/uk-london.asp Όποιος ξέρει κάποια τέτοια απο προσωπική εμπειρία μπορεί να προτείνει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.