Cue Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Κλασική απάτη. Σε γενικές γραμμές δεν δίνεις προκαταβολή έτσι για το γαμώτο χωρίς να έχεις δει σπίτι ή να έχεις συναντηθεί. Εκτός αν μιλάμε για agency ή για πανεπιστήμιο φυσικά.
Toufas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Παντως οτι help θες, εγω προσφερομαι. Λονδινο μενω, και ο klainmain παραλιγο να την πατησει ετσι αρα μην φοβασαι. Ποτε δεν δινεις λεφτα για να δεις ενα σπιτι, πριν το δεις, και για να μπεις σε καποια λιστα (αν και ετσι βρηκε μια φιλη μου) Που θες να μεινεις περιπου και ποσα λεφτα εχεις τον μηνα για το ενοικιο?
Lucifer Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ΠΟΤΕ Western Union. Π Ο Τ Ε. Είχα και εγώ να αντιμετωπίσω τέτοιους παπάρες όταν έψαχνα σπίτι Κόπε. Τελικά έκατσε κλασσική αγγελία/συνέντευξη, αλλά μια μέρα πριν ανακάλυψα πως ο συντομότερος τρόπος είναι μεσιτικό γραφείο. Τσακαμπάμ πράγματα.
Toufas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 μεσιτικο στην αγγλια ειναι πιασοκολε παντως
Lucifer Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Λολ; Εγώ ξέρω πως χρεώνει τον ενοικιαστή/πωλητή, όχι τον αγοραστή. Α ΡΕ ΛΟΥΦΤΒΑΦΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.
leftermann Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 εδώ στο ελλάντα πάντως τους χρεώνει και τους δύο.
katerina_a_86 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Παντως οτι help θες, εγω προσφερομαι. Λονδινο μενω, και ο klainmain παραλιγο να την πατησει ετσι αρα μην φοβασαι. Ποτε δεν δινεις λεφτα για να δεις ενα σπιτι, πριν το δεις, και για να μπεις σε καποια λιστα (αν και ετσι βρηκε μια φιλη μου) Που θες να μεινεις περιπου και ποσα λεφτα εχεις τον μηνα για το ενοικιο? Ναι θέλω να μου βρεις ένα σπίτι που να είναι πολύ φτηνό και καλό και να είναι στο finsbury. Μπορείς?
Toufas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 protip: ξερεις οτι θα μενεις με συγκάτοικους ε? ---------- Post added at 20:33 ---------- Previous post was at 20:24 ---------- α και εχω μια φιλη που μενει εκει διπλα, θα την ρωτησω αν εχει αλλο σπιτι ο ιδιοκτητης (μενει σε studio)
katerina_a_86 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 protip: ξερεις οτι θα μενεις με συγκάτοικους ε? ---------- Post added at 20:33 ---------- Previous post was at 20:24 ---------- α και εχω μια φιλη που μενει εκει διπλα, θα την ρωτησω αν εχει αλλο σπιτι ο ιδιοκτητης (μενει σε studio) Ναι ξέρω και μαρέσει σαν ιδέα.
Toufas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.gumtree.com/london/95/65274095.html για στειλε εδω να δεις
Teaser Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ψηφίζω απάτη. Ναι απάτη! Έσω ότι αποδεικνύεις ότι έχεις τα χρήματα, πχ 600 €... πως ξέρει αυτός ότι δεν θα αγοράσεις κανά iphone την επομενη μέρα;
leftermann Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ... πως ξέρει αυτός ότι δεν θα αγοράσεις κανά iphone την επομενη μέρα; το ξέρει, γιατί θα σου έχει φάει τα λεφτά, οπότε τα @@ σου θα αγοράσεις.
Teaser Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 το ξέρει, γιατί θα σου έχει φάει τα λεφτά, οπότε τα @@ σου θα αγοράσεις. Εκεί θέλω να καταλήξω, ότι η απάτη μυρίζει από μακριά ακόμη και άσχετος να είσαι.
paylidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 fraud... Τελείως... Θα πρότεινα και ένα report...
katerina_a_86 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.gumtree.com/london/95/65274095.htmlγια στειλε εδω να δεις Εστειλα. Επίσης επειδή θα μείνω μόνο 1 academic semester τα πράματα είναι πιο δύσκολα στο να βρω κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.