Wαlker Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να πάρω καινούργιο laptop.επειδή όμως δεν είμαι και πολύ σχετικός θα ήμουν ευγνώμων για λίγη βοήθεια.ψάχνω κάτι που να είναι πολλές ώρες ανοιχτό το laptop,να είναι αρκετά γρήγορο και να μην υπερθερμαίνεται.δεν το θέλω για παιχνίδια,κύριος για surf και να σηκώνει κάνα manager.. μιλάμε πάντα για μια οικονομική λύση.ευχαριστώ προκαταβολικά!
akalos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 εμμ..max 700 αμα δεν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια ψαξε κατι σαν http://www.skroutz.gr/s/280015/Toshiba-Satellite-L650-13P.html http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=10466 το dell μου φαινεται εχει καλυτερη τιμη και θα το προτιμουσα.
Wαlker Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ευχαριστώ ..ναι βασικά ψάχνω κάτι να μην παίρνει φωτιά από τις πολλές ώρες
akalos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 αυτο δυστυχως δεν μπορει να στο εγγυηθει κανεις και καμια εταιρια. κατα καρους εχουν ανακληθει μοντελα απο ολους του κατασκευαστες για υπερθερμανση . τωρα ο i3 ειναι κρυος και η ati καλη ειναι αλλα δεν φτανει μονο αυτο. πρεπει και η dell για π.χ εχει φροντισει για την καλη ψυξη του notebook. συνηθως αυτα που εχουν ενσωματωμενη καρτα γραφικων ειναι και τα πιο κρυα απο ολα.
Wαlker Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 το λέω από την άποψη ότι αυτή τι στιγμή έχω acer 3 χρόνια το ίδιο μοντέλο και πραγματικά είναι κινητή φωτιά .. και ένας φίλος μου είπε ότι γενικά τα acer έχουν αυτό το πρόβλημα.
akalos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 δες ενα video απο το εσωτερικο sony vaio eb series. προσεξε τις δυο χαλκινους απαγωγους θερμοτητας που εχει βαλει η sony για τον cpu και gpu αντιστοιχα. σε αλλο μοντελο θα βαλει μονο ενα για λογους οικονομιας με αποτελεσμα την υπερθερμανση του gpu η cpu και η των δυο μαζι. φτανει ομως αυτο? κατηγορηματικα οχι! χρειαζονται και αλλα πραγματα,ενα σωστο bios για π.χ. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=nD9HaGH6DRQ&feature=player_embedded[/ame]
Wαlker Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 κατάλαβα.. ευχαριστώ για τις προτάσεις κ τις απαντήσεις!
ektor7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 συνηθως αυτα που εχουν ενσωματωμενη καρτα γραφικων ειναι και τα πιο κρυα απο ολα. Εχω δει και τις ενσωματομενες καρτες σε πληρης αναπαυση στους 50-55βαθμους GeForce 7150M(δικο μου)17.1" Intel GMA X3100(αδελφης μου)15,4" ATI Radeon HD 3200(φιλεναδας μου)-αυτη ευτυχως,τουλαχιστων ειναι στους 40-45βαθμους!(12.3") Αλλα σε συγκριση με την gts 360m(high performance) στα 34-38,δε μου φενεται να ειναι πιο κρυες οι integrated (onboard) απο τις dedicated:shifty: Φυσικα,οπως ΣΩΣΤΑ αναφερες προηγουμενος,τη μεγαλυτερη ευθηνη για ψηλες θερμοκρασιες την εχουν οι ιδιοι οι κατασκευαστες των λαπτοπ!
Wαlker Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 παιδιά γενικά να ξέρω να προτιμάω sony?
akalos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 οχι! ειμαι κατοχος του eb1z1e αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ολα τα sony ειναι κρυα. θελει ψαξιμο πολυ εαν το χρησιμοποιεις σαν laptop. αρκετοι παιρνουν και notebook cooler για αυτον τον σκοπο.
ektor7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 κακη ψυξη ισως ektor7 ok, εκανες edit. Ναι,παντα κανω και ενα edit! Δεν παιζει θεμα οτι μια ετερεια εχει καλη ή οχι,ψυξη στα λαπτοπ της. Το προβλημα το εχουν ολες οι ετερειες σε καποια απο τα μοντελα τους,που ειτε λογο κοστου,ειτε λογο αμελιας,φτιαχνουν καποια μοντελα με κακο συστημα ψυξης! Ψαξιμο,πολυ ψαξιμο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.