pritsaki Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Γειά σας,μήπως γνωρίζετε κάποιο site που να μπορώ να αγοράσω cd της ελληνικής δισκογραφίας (για ξένη δισκογραφία έχω βρεί αρκετά) σε καλύτερη τιμή απ'οτι στα δισκάδικα?
DJ_XLR8 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δε νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο γιατί όπως το σκέφτομαι οι δισκογραφικές έχουν βρει τώρα τα περίπτερα και πουλάνε μέσω αυτών τα cd τους. Και αν υπάρχει κάτι σε internetική μορφή ναι μεν μπορεί να είναι φθηνότερη η τιμή αλλά τα έξοδα μεταφοράς θα ισοφαρίζουν την τιμή του δισκοπωλείου ή περιπτέρου. Δεν είναι σίγουρος γι' αυτό, μια άποψη εκφράζω.
icedale Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Ίσως να θες να κοιτάξεις το http://www.playourmusic.net . Έχει χαμηλότερες τιμές στα cd που έχω κοιτάξει (αυτά που με ενδιαφέρουν δηλαδή) καθώς και κάποιες προσφορές κατά καιρούς. Μην περιμένεις cd με €3 κλπ, απλά κάπως καλύτερες τιμές απο κάποια δισκοπωλεία. Ένα click είναι, ρίξε μαι ματιά και απο εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.