Προς το περιεχόμενο

Ξερει κανεις το WinLirc?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προκειται για project λογισμικου διαχειρισεις τηλεκοντρολ τηλεορασης με χρηση δεκτη για υπερυθρες. Αυτο που θελω να ρωτησω συγκεκριμενα, επειδη ψαχνω και δυσκολευομαι να βρω συγκεκριμενες πληροφοριες, καθως δεν βρισκω καποιο dedicated forum, ή support mail είναι πρώτον αν μπόρω να χρησιμοποιησω οποιονδηποτε δεκτη, και αν κανει για καθε τηλεκοντρολ.

Επειδη καπου εχω καταχωνιασμενο ενα δεκτη που ειχα παρει παλια για να μεταφερω στο PC φωτο του κινητου (οταν τετοιες μεταφορες δεν ηταν και οτι απλοτερο!).

Ωστε αμα κανει ο δεκτης να μπορω να χρησιμοποιησω ενα οποιοδηποτε τηλεκοντρολ τηλεορασης για χρηση media player.

Μην μου προτεινεται καποιο απο τα ετοιμα τηλεκοντρολ του ebay, γιατι ειλικρινα δεν ενδιαφερομαι. Ανοιγω αυτο το θεμα αποκλειστικα για χρηση TV Remote.

Δημοσ.

Το χεις χρησιμοποιησει εσυ καθολου? Τις σελιδες αυτες τις εχω δει, απλως θελω να απευθυνω αυτες τις συγκεκριμενες ερωτησεις, γιατι δεν πολυ βγαζω ακρη με αυτα που διαβαζω απο τις σελιδες αυτες...

Δημοσ.

αυτο το προγραμμα δε το ξερω.. αλλα στο παρελθον ειχα χρησιμοποιησει το Girder. Σου λεει να το αγορασεις αλλα για κανε μια αναζητησει στο google.. ;-) Τωρα που το ξανα ειδα στο site εχει εξελιχθει παρα πολυ αλλα σιγουρα κανει αυτο που θες και με το παραπανω. Αν θυμαμαι καλα ειναι συμβατο με πολλους δεκτες υπερυθρων. Αν εχεις καρτα TV στο PC τοτε σιγουρα κανει!! Μπορεις να βρεις και παλιοταιρη εκδοση που ειναι πιο απλη με το ιδιο αποτελεσμα.

Δημοσ.

To Girder βασικα απο οτι βλεπω ειναι για συστηματα αυτοματισμου σπιτιων X10, καθως ρυθμιζει φωτισμους, ποτιστικα, κτλ. Εισαι σιγουρος πως μπορει να αναλαβει και την χρηση τηλεκοντρολ τηλεορασης?

Δημοσ.

ναι... σιγουρα... δες και για παλιοτερες εκδοσεις. Αυτη η τελευταια τα σπαει... εχει παρα πολλες επιλογες, ρυθμησεις και παραμετρους που για σενα ειναι περιττες. ψαξτο λιγο στο google και θα δεις οτι κανει για αυτο που το θες.. πιστευω ομως πως θα υπαρχουν και αλλα apps για αυτη τη δουλεια.. ασχολισου λιγο και ψαξτο.. γιατι ακομα δεν εχεις παει too far!!! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...