Praetorianos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Έλα ντε, αυτό το μαραφέτι δεν πονάει. Είδα τελεία αντί ερωτηματικού. Αφηρημένος ή βιτσιόζος?
aledjo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παλι στο γκομενοσεξουαλικο το ριξατε???
Lucifer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Είδα τελεία αντί ερωτηματικού. Αφηρημένος ή βιτσιόζος? Τα σκαλοπίνια θέλουν κεριά και σερβίτσιο, τα φαστφουντ προχειρότητα και βίτσιο. -Γκάντι
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 γκομενα εχει????λογικα απο αυτα που λες δεν εχει! πες του να βρει γκομενα! Χαχα κλασικο aledjoσχόλιο! Θα συμφωνησω, αλλα απ οτι εχω προσεξει απο εμενα ειτε με, ειτε χωρις, το ιδιο ειναι Κοψε απο δω κοψε απο κει, απο τη κοπελια δε κοβω ποτε, αλλα παλι ειμαι καμποσες ωρες τη μερα στο PC
aledjo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Χαχα κλασικο aledjoσχόλιο! αφου το εχω ξαναπει, για τις γυναικες γινονται ολα σε αυτο το κοσμο...
katsouras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Το pc ειναι χομπυ,οι γυναικες(Η γυναικα για οσους την εχουμε βρει) ειναι τροπος ζωης..Για καποιους βεβαια ειναι και το αντιθετο..Οποτε με μια κουκλα την βολευεις...!
slipknot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΙΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ, ΕΣΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; πεζοί χαρακτήρες .
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Αναρωτιέμαι πως δεν έχει ανοίξει ακόμα πολ για το καλύτερο τσοντάδικο στο νετ ακόμα. Youjizz ρε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.