niksakl Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους, έχω κάποιους φακέλους που διαμοιράζονται μέσω δικτύου. Οι φάκελοι βρίσκονται σε pc windows 7 ενώ ο άλλος που έχει πρόσβαση σε αυτούς τρέχει xp. Το πρόβλημα είναι πως πολλές φορές δεν επιτρέπει στον χρήστη των xp να αποθηκεύσει τις αλλαγές που έχει κάνει στα αρχεία, λέγοντας του πως είναι μόνο για ανάγνωση. Όταν βγάζω το τικ του μόνο για ανάγνωση από τους φακέλους και επιβεβαιώνω πως θέλω να γίνει το ίδιο και για τα περιεχόμενα τους, δείχνει να το κάνει, όμως μετά στις ιδιότητες είναι πάλι το ίδιο! Σας παρακαλώ πείτε μου πως να το λύσω αυτό!
antonl Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Το checkbox που βγάζεις δεν έχει σχέση μ αυτό το μήνυμα λάθους. Πρέπει να πας στο tab security του φακέλου, λογικά από κει που όρισες πως θες να ναι shared, και να τσεκάρεις στα permissions, εκτός από το read, και το modify.
niksakl Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 τα έχω ορίσει έτσι... όταν αλλάζω το checkbox δεν υπάρχει κανένα μύνημα λάθους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.