Προς το περιεχόμενο

Που εκτπωνω Printable Discs?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη εχω παρει κατι τετοια και δεν θελω να χαλαω χρηματα για εκτυπωτες μονο για τετοιο χαρακτηριστικο καθως αντε να γραφω ευκαιριακα κανα τετοιο δισκακι, γνωριζετε ποια μαγαζια μπορει να αναλαβουν να εκτπυωσουν πανω στην επιφανεια τους?

Περασα μια βολτα απο το φωτογραφειο τις γειτονιας, και μου πε η κοπελα πως δεν το αναλαμβανει.

Αξιζει αυτα τα λιγα δισκακια να τα παω καπου να μου τα εκτυπωσουν? Για GAMES DVD προκειται.

Δημοσ.

Αυτά θέλουν ειδικό εκτυπωτή που έχει κάποια εξάρτημα tray που βάζεις πάνω το δισκάκι και στο τυπώνει.

Από προσωπική εμπειρία θα σου πω οτι είναι λίγο παίδεμα.Είχα πάρει και είχα τυπώσει μερικά στον Canon IP4600 που έχω αλλά μέχρι να τα καταφέρω χάλασα και μερικά.Ήθελε μικρορύθμιση στα χιλιοστά πάνω-κάτω για να κεντραριστεί σωστά (ανάλογα και το πρόγραμμα πο χρησιμοποιείς - Εγώ έχω το Acoustica CD Label Maker).

Μια άλλη καλή και δοκιμασμένη λύση είναι να πάρεις αυτοκόλλητα φύλλα Α4 που έχουν χώρο για να εκτυπώσεις σε 2 δισκάκια.

Έτσι , και δοκιμαστικές εκτυπώσεις μπορείς να κάνεις χωρίς να χαλάς τα δισκάκια και όμορφο αποτέλεσμα πετυχαίνεις.

Όσον αφορά το βάρος δεν θα έχεις πρόβλημα και το κεντράρισμα του αυτοκόλλητου είναι εύκολο.Συνήθως μέσα στα χαρτιά έχουν και ένα πλαστικό οδηγό που τον βάζεις στην τρύπα του δίσκου και σε βοηθάει να κεντράρεις σωστά το αυτοκόλλητο.

Έχω φτοιάξει τέτοια δισκάκια με μεγάλη επιτυχία

Δημοσ.

Το χα δοκιμασει στο παρελθον και δεν μαρεσε η λυση με τα αυτοκολλητα. Και αλλωστε δεν ειναι αυτος ο σκοπς μου τωρα. Απλως ειχα παρει κατι DL printable, και ειπα να τα εκτυπωσω κιολας αφου ειναι που ειναι Printable η επιφανεια και ειπα να ρωτησει αν υπαρχουν μαγαζια που να μπορουν να το αναλαβουν αυτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...