Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω να θυμηθώ πως λεγόταν ένα παλιό παιχνίδι με το εξής θέμα: είναι ένας πιτσιρικάς και του απαγάγουν κάτι εξωγήινοι τον σκύλο, είναι σε στυλ Abe's Odyssey.

Ευχαριστώ προκαταβολικά :-)

Βρέθηκε το game, Heart Of Darkness!!

Επεξ/σία από Mik-1-s
Βρέθηκε το παιχνίδι!!
Δημοσ.
Np. :-)

Παλουκάκι ήταν το παιχνίδι σε δύσκολια. :P

Ωραίο animation όμως.

Ειχε αρκετα... "original" animations οταν πεθαινες :devil::devil::devil:

Ωραιο ηταν παντως, αν εξαιρεσεις την φωνη του πρωταγωνιστη, μου ειχε σπασει τα νευρα ουκ ολιγες φορες :P

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Το παιχνίδι που ψάχνω είναι εποχής 1996-1999. Πιο πιθανό να είναι του 97-98.

3D, 3rd person, action adventure στυλ. Κάτι ανάμεσα σε Outcast και MDK. O χαρακτήρας που ελέγχουμε είναι κάτι σαν μυώδες τζίνι με ξυρισμένο κεφάλι και ο κόσμος στον οποίο κινείται είναι πάνω στα σύννεφα. Το θυμάται κανείς;;;

Δημοσ.

Το παιχνίδι που ψάχνω είναι εποχής 1996-1999. Πιο πιθανό να είναι του 97-98.

3D, 3rd person, action adventure στυλ. Κάτι ανάμεσα σε Outcast και MDK. O χαρακτήρας που ελέγχουμε είναι κάτι σαν μυώδες τζίνι με ξυρισμένο κεφάλι και ο κόσμος στον οποίο κινείται είναι πάνω στα σύννεφα. Το θυμάται κανείς;;;

Και έλεγα τι μου θυμίζει... Μετά απο λίγο ψάξιμο στο... Identify The Screenshot thread (έλεος tongue.gif) βρήκα ένα screenshot που είχα postarei πριν 3-κάτι χρόνια ~ είναι μήπως το Dreams to Reality;

Δημοσ.

Και έλεγα τι μου θυμίζει... Μετά απο λίγο ψάξιμο στο... Identify The Screenshot thread (έλεος tongue.gif) βρήκα ένα screenshot που είχα postarei πριν 3-κάτι χρόνια ~ είναι μήπως το Dreams to Reality;

!!! E αυτό δεν το περίμενα, να έρθει η απάντηση μέσω του identify...!!!

Πράγματι το dreams to reality είναι! Εγώ το 'ψαχνα σε κάτι λίστες top 200 of 1997, αλλά δεν ήταν μέσα. Καλά τόσο μάπα; Θυμάμαι ότι με είχε εντυπωσιάσει τότε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...