Mik-1-s Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ψάχνω να θυμηθώ πως λεγόταν ένα παλιό παιχνίδι με το εξής θέμα: είναι ένας πιτσιρικάς και του απαγάγουν κάτι εξωγήινοι τον σκύλο, είναι σε στυλ Abe's Odyssey. Ευχαριστώ προκαταβολικά Βρέθηκε το game, Heart Of Darkness!! Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2010 από Mik-1-s Βρέθηκε το παιχνίδι!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Το Heart of Darkness; http://en.wikipedia.org/wiki/Heart_of_Darkness_(game)
Mik-1-s Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ναι ναι αυτό λέω!! thx GhostRiderLSOV
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Np. Παλουκάκι ήταν το παιχνίδι σε δύσκολια. Ωραίο animation όμως.
Greygore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Np. Παλουκάκι ήταν το παιχνίδι σε δύσκολια. Ωραίο animation όμως. Ειχε αρκετα... "original" animations οταν πεθαινες :devil: Ωραιο ηταν παντως, αν εξαιρεσεις την φωνη του πρωταγωνιστη, μου ειχε σπασει τα νευρα ουκ ολιγες φορες
akisk Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Το παιχνίδι που ψάχνω είναι εποχής 1996-1999. Πιο πιθανό να είναι του 97-98. 3D, 3rd person, action adventure στυλ. Κάτι ανάμεσα σε Outcast και MDK. O χαρακτήρας που ελέγχουμε είναι κάτι σαν μυώδες τζίνι με ξυρισμένο κεφάλι και ο κόσμος στον οποίο κινείται είναι πάνω στα σύννεφα. Το θυμάται κανείς;;;
Greygore Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Το παιχνίδι που ψάχνω είναι εποχής 1996-1999. Πιο πιθανό να είναι του 97-98. 3D, 3rd person, action adventure στυλ. Κάτι ανάμεσα σε Outcast και MDK. O χαρακτήρας που ελέγχουμε είναι κάτι σαν μυώδες τζίνι με ξυρισμένο κεφάλι και ο κόσμος στον οποίο κινείται είναι πάνω στα σύννεφα. Το θυμάται κανείς;;; Και έλεγα τι μου θυμίζει... Μετά απο λίγο ψάξιμο στο... Identify The Screenshot thread (έλεος ) βρήκα ένα screenshot που είχα postarei πριν 3-κάτι χρόνια ~ είναι μήπως το Dreams to Reality;
akisk Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Και έλεγα τι μου θυμίζει... Μετά απο λίγο ψάξιμο στο... Identify The Screenshot thread (έλεος ) βρήκα ένα screenshot που είχα postarei πριν 3-κάτι χρόνια ~ είναι μήπως το Dreams to Reality; !!! E αυτό δεν το περίμενα, να έρθει η απάντηση μέσω του identify...!!! Πράγματι το dreams to reality είναι! Εγώ το 'ψαχνα σε κάτι λίστες top 200 of 1997, αλλά δεν ήταν μέσα. Καλά τόσο μάπα; Θυμάμαι ότι με είχε εντυπωσιάσει τότε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα