Προς το περιεχόμενο

Συνδεση modem με ρουτερ...

ΠάρηςΓ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα modem για dsl που ειναι καθαρα μοντεμ δεν εχει τπτ παραπανω ουτε ΝΑΤ...

Δε μπορω να το συνδεσω με το 5460AP με καμια δύναμη...

Δοκιμασα AP mode, δοκιμασα WISP αλλα δε ξερω ακριβως τι πρεπει να κανω... Καμια ιδεά;

Δημοσ.

Και εγω τελικα αυτο εκανα.. Εβαλα το modem σε bridge mode και το ρουτερ σε λειτουργια gateway εβαλα στην θεση WAN που ελεγε και εβαλα μετα wan port PPPoe στο ρουτερ και εκει εβαλα τα στοιχεια μου!username κτλ...

δε ξερω αν υπαρχει αλλος τροπος

Δημοσ.

o ενας τροπος ειναι υτο που ειπες.bridge το ενα και το αλλο Pppoe.ο αλλος τροπος ειναι οπως πηγες να το κανεις στην αρχη.απλα βαλε το καθε ρουτερ σε διαφορετικο δικτυο.πχ το adsl router 192.168.1.1 και το απλο ρουτερ 10.0.0.138 η 192.168.2.χ

Δημοσ.

apla tο κακο που εκανε η katsikoula ειναι οτι πολλες φορες εχεις 2 nat ετσι και θες διπλο port forward.ενω αυτο που εκανες εσυ ειναι τελειως απλο και σωστο.

Δημοσ.
o ενας τροπος ειναι υτο που ειπες.bridge το ενα και το αλλο Pppoe.ο αλλος τροπος ειναι οπως πηγες να το κανεις στην αρχη.απλα βαλε το καθε ρουτερ σε διαφορετικο δικτυο.πχ το adsl router 192.168.1.1 και το απλο ρουτερ 10.0.0.138 η 192.168.2.χ

με το δευτερο τροπο θα μπορω να εχω προσβαση στο modem ;

Το adsl δεν ξερω αν μπορει να θεωρηθει ρουτερ μιας και ειναι modem...

Δηλαδη δεν εχει μεσα ΝΑΤ ουτε τιποτα... δεν μπορεις απο εκει να ανοιξεις ουτε να κλεισεις πορτες ... απο μονο του ειναι για ενα pc η στο bridge

Aπλα θα με ενδιεφερε αν γινεται να παιξει με τροπο τετοιο ώστε....

Τα pc να συνδέονται στο ρουτερ ειτε ενσυρματα ειτε ασυρματα... και να υπάρχει δυνατότητα προσβασης στο modem...(σελιδα του)

Mε το τροπο διαφορετικής IP σε τι mode θα πρεπει να ειναι το ρουτερ μετα;

http://www.airlive.com/product/product_3.jsp?pdid=PD1217473992975

Εδω ειναι πληροφοριες για το ρουτεριδιο ...

Δημοσ.

σε καποιον που ειχα στησει κατι παρομοιο με ενα belkkin 192.168.1.1 και ενα crypto 10.0.0.138 επαιξε οκ.απλα ειχα δυο Nat οπως επισης οι Ip που επαιρνα τα Pc ηταν απο το δικτυο 192.168.1.χ.στο crypto εμπενα κανονικα οχι με 10.0.0.138 αλλα με μια Ip που του ιχε δωσει το belkin px 192.168.1.x αν θυμαμαι σωστα.δηλαδη το ενα ρουτερ ειχε δωσει μια Ip στο αλλο και εμπενα απο αυτην.απο την 10.0.0.138 δεν θυμαμαι αν εμπαινα η αν γινοταν cascade αυτοματα πισω απο μια του στυλ 192.168.1.χ.απο εκει και περα bridge Που εκανες ειναι το καλυτερο.και εκει μπορεις και τα 2 να τα εχεις νομιζω σε 192.168.1.χ αλλα και ετσι να μην ειναι δεν σε πολυνοιαζει.αν θες να πειραξεις κατι σε αυτο που ειναι bridge το βαζεις πανω στο pc σου χωρις το ρουτερ και μπαινεις μεσα και πειραζεις και μετα το ξανασυνδεεις.

Δημοσ.

Ναι μονο ετσι μπαινει... κατευθιαν στο pc..

Παλαιοτερα το ειχα καπως ετσι αλλα με αλλο μοντεμ που ειχε νατ κτλ....

θα το ψαξω καποια στιγμή

Δημοσ.

αν το κανεις με bridge ακομη και τα 2 ρουτερ να εχουν nat απο το adsl router το nat παυει να ισχυει.αν δεν το κανεις bridge και εχουν και τα 2 νατ μπλεκεις με 2 Port forward.αστα να πανε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...