Προς το περιεχόμενο

Επιλογή UPS

APsD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Εχω το σύτημα της υπογραφής μου.

Αυτη τη στιγμη εχω ενα UPS το Mustek 1000VA.

Tο εχω περίπου για 5 χρονια. Δν εχω αλλάξει ποτε μπαταρία.

Το προβλημα ειναι οτι με το που κοβεται το ρευμα αντε να κραταει 1 λεπτό κ μετα κλαταρει. Πανω συνδεω το pc, το monitor και το router. Δν μου φτανει 1 λεπτό! Μερικές φορές δν ειναι ουτε τόσο.. Αν τυχει κ ειναι κλειστο το pc τοτε το ups κρατάει κανα 20λεπτό!! Υπάρχει περίπτωση να μην σηκώνει το pc μου? Αν ναι έχετε καποιο να μου προτείνετε? Η μήπως παιζει να εχει κλατάρει η μπαταρία οπότε απλα να αλλάξω μια μπαταρία? Επίσης αν γνωριζει καποιος θα ήθελα να μ πει αν υπάρχει το σενάριο σε περίπτωση που δν το σηκώνει, να βάλω μεγαλύτερη μπαταρία η κατι τέτοιο κ να του ανεβάσω την ισχύ.

Ευχαριστώ!

*Για κάποιο λογο δεν φαίνεται η υπογραφή μου. Το συστημα ειναι αυτό:

Case: CoolerMaster HAF 922, PSU: CoolerMaster M620 Real Power Modular (620W), MB: Gigabyte GA-P55 UD3R, CPU: Intel Core i5 750 + Prolimatech Megahalems Rev.2 + SilenX Case Fan 120mm Pro, Ram: Corsair 4GB DDR3-1333 Ram Kit (2 x 2GB, PC3 10666, 9-9-9-24, TW3X4G1333C9DHX), GPU: Sapphire 5850 SVGA (PCI-Express, 1GB), HD: WD 160GB Blue(OP) + WD 750GB Caviar Black, Monitor: LG W2361V-PF 23"

Δημοσ.

Παιδια τουλαχιστον πειτε μου οποιος ξερει κατι..

Οταν λεει το ups μεγιστη ισχυς 600watt τοτε αν το τροφοδοτικο ειναι 620 δεν το σηκωνει? Δν ξερω ρε γμτ αν θελω αλλαγη η απλα αλλαγη μπαταριας.. μην δωσω λεφτα για μπαταριο κ μετα δν το σηκωνει.. κριμα ειναι

Δημοσ.
Καλημέρα,

Εχω το σύτημα της υπογραφής μου.

Αυτη τη στιγμη εχω ενα UPS το Mustek 1000VA.

Tο εχω περίπου για 5 χρονια. Δν εχω αλλάξει ποτε μπαταρία.

Το προβλημα ειναι οτι με το που κοβεται το ρευμα αντε να κραταει 1 λεπτό κ μετα κλαταρει. Πανω συνδεω το pc, το monitor και το router. Δν μου φτανει 1 λεπτό! Μερικές φορές δν ειναι ουτε τόσο.. Αν τυχει κ ειναι κλειστο το pc τοτε το ups κρατάει κανα 20λεπτό!! Υπάρχει περίπτωση να μην σηκώνει το pc μου? Αν ναι έχετε καποιο να μου προτείνετε? Η μήπως παιζει να εχει κλατάρει η μπαταρία οπότε απλα να αλλάξω μια μπαταρία? Επίσης αν γνωριζει καποιος θα ήθελα να μ πει αν υπάρχει το σενάριο σε περίπτωση που δν το σηκώνει, να βάλω μεγαλύτερη μπαταρία η κατι τέτοιο κ να του ανεβάσω την ισχύ.

Ευχαριστώ!

*Για κάποιο λογο δεν φαίνεται η υπογραφή μου. Το συστημα ειναι αυτό:

Case: CoolerMaster HAF 922, PSU: CoolerMaster M620 Real Power Modular (620W), MB: Gigabyte GA-P55 UD3R, CPU: Intel Core i5 750 + Prolimatech Megahalems Rev.2 + SilenX Case Fan 120mm Pro, Ram: Corsair 4GB DDR3-1333 Ram Kit (2 x 2GB, PC3 10666, 9-9-9-24, TW3X4G1333C9DHX), GPU: Sapphire 5850 SVGA (PCI-Express, 1GB), HD: WD 160GB Blue(OP) + WD 750GB Caviar Black, Monitor: LG W2361V-PF 23"

5 χρονια χωρις αντικατασταση μπαταριων?

Πηγαινεις σε καταστημα με μπαταριες μαζι με το ups,βαζουνε καινουργιες,και αν δουλευει το παιρνεις και φευγεις,αν δεν δουλευει δεν αγοραζεις μπαταριες.

Το οτι δουλευει κανονικα αλλα κραταει λιγο,το οτι εχεις 5 χρονια να αλλαξεις μπαταριες,το προβλημα φωναζει απο μονο του.

Στο οριο ειναι αυτο το ups για το pc σου

Δημοσ.

Το τι είναι το τροφοδοτικό σου δεν παίζει ρόλο αλλά τι καταναλώνει το συστημα σου. Μετα απο 5 χρόνια όμως το πλέον λογικό ειναι οι μπαταρίες ..

Δημοσ.

Αλλαξα μπαταρίες.

Το αφησα μια μερα στη πριζα και την επομενη το τραβηξα να δω τι γινεται.

Η οθονη κ το pc δουλευουν κανονικα. Ομως το ρουτερ π εχω πανω κανει σαν να το κλεινεις κ να το ξανα-ανοιξεις. δλδ σβηνουν ολα τα λαμπακια κ μετα απο 1 δευτερολεπτο αναβουν το ενα μετα το αλλο (συγχρονιζει κλπ). Εχω κανει κατι λαθος η απλα τα ρουτερ δεν κανουν για τα ups?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...