Προς το περιεχόμενο

μεταφορα ηχου

yioula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα,

θελω να μεταφερω μεσω ασυρματου δικτυου ηχο στερεοφωνικο υψηλης ποιοτητας

ΧΩΡΙΣ την χρηση υπολογιστη

dηλαδη αν υπαρχει καποιο hardware να μεταφερει ηχο ....ετσι...

οπως πχ μπορεις να ανεβασεις μια ip camera και να την βλεπεις απ οπου αλλου..

εναλακτικα εχετε ποτε δοκιμασει να περασετε καη ποιοτητα ηχου μεσω του κυκλωματος του μικροφωνου μιας τετοιας ip camera?

thanks,

Δημοσ.

kapoio μηχανημα να υπαρχει δνε ξερω.ο ηχος της ip cameras περναει αλλα σε ποιοτητα....... ειδικα αμα βλεπεις την καμερα Remotely λογω μικρου upload η ποιοτητα δεν ειναι οτι καλυτερο η να πω ειναι ψιλοχαλια.

τωρα τι ακριβως ηχο θες να περασεις?μηπως καποιο media server που να παιζει μουσικη ασυρματα?τι ακριβως θες να κανεις?και remotely απο μακρια θες να ακους τον ηχο σε αλλη τοποθεσια η απλα διαμεσω ασυρματου δικτυου?

Δημοσ.

Aν χρησιμοποιεις το itunes ως audio player, τοτε μπορεις να αγορασεις ενα apple airport express και να κανεις stream ηχο ασυρματα σε οποιο στερεοφωνικο θελεις. (εχει και ψηφιακη εξοδο)

Mαλιστα μπορεις να κανεις stream ηχο στο στερεοφωνικο σου, οχι μονο απο τον υπολογιστη σου , αλλα και απο ενα ipod ή iphone.

Τελος, αν εχεις ipod touch ή iphone μπορεις να το χρησιμοποιησεις σαν ασυρματο χειριστηριο επιλογης τραγουδιων.

Πχ:

Στο δωματιο σου εχεις τον υπολογιστη σου με ολη σου την μουσικη περασμενη στο itunes librady.

Στο σαλονι εχεις το καλο ηχοσυστημα με ψηφιακη εισοδο ηχο που το εχεις συνδεσει με το airport express.

Εσυ μπορει να βρισκεσαι σε οποιο μερος του σπιτιοου θελεις και να διαλεγεις τραγουδια-λιστες του υπολογιστη σου/παιζεις με την ενταση μεσα απο το iphone και το στερεοφωνικο σου να παιζει αυτα που επιλεγεις απο το κινητο.

Δες εδω:

http://www.apple.com/airportexpress/features/airtunes.html

Κοστιζει γυρω στα 90€.

Διαφορετικα κοιτας σε sonos:

http://www.sonos.com/Default.aspx?rdr=true&LangType=1033

Δημοσ.
αν και ο τοπικ σταρτερ ειπε χωρις computer για αυτο ειπα να μας εξηγησει τι θελει να κανει.

Α, λαθος καταλαβα.

Νομιζω οτι ηθελε να ακουσει μουσικη σε διαφορετικο χωρο απο αυτον που ειναι ο υπολογιστης.

Ας μας εξηγησει ακριβως τι θελει να κανει.

Δημοσ.

ας πουμε οτι θελω να στελνω ηχο στο απεναντι χωριο οπου ηδη ειμαι ασυρματα δικτυωμενος [εχω και ιντερνετ] ή οτι εχω ενα γηπεδο και θελω να στελνω στα ηχεια μακρια αλλα χωρις καλωδιο

τωρα, μου ειπαν οτι υπαρχει ενας τετοιος πλεηερ με 70 ευρω αλλα και οτι ο δορυφορικος δεκτης μαρκασ ντρημποξ κανει τετοιο πραγμα δηλαδη αν δυο δεκτες ειναι δικτυωμενοι μεταξυ τους τοτε ο ενας παιρνει ηχο [κ εικονα] το κανει ντατα το στελενει μεσω δικτυου και ο αλλος λαμβανει ντατα και τα μετατρεπει σε ηχο [ κ εικονα] στην εξοδο..

γνωριζετε κατι παραπανω?

ευχαριστω, δυσκολο θεμα..

Δημοσ.

δεν γνωριζω κατι παραπανω.αυτο που λες το ειχα δει στηνσκιαθο.απο οτι καταλαβα χωρις να το δω να λειτουργει οταν γινοταν λειτουργεια στην εκκλησια μεταδιδοταν ασυρματα μεχρι κατω στο λιμανι.κατι εκανε τον ηχο data και τον εστελνε.καποτε ειχα δει κατι αλλο.ενα wireless media player ο οποιος συνδεοταν πχ με ηχεια και ενισχυτη και επαιρνε τα τραγουδια wireless απο ενα σκληρο δισκο και τα επαιζε στα ηχεια.

Δημοσ.
ας πουμε οτι θελω να στελνω ηχο στο απεναντι χωριο οπου ηδη ειμαι ασυρματα δικτυωμενος [εχω και ιντερνετ] ή οτι εχω ενα γηπεδο και θελω να στελνω στα ηχεια μακρια αλλα χωρις καλωδιο

Παντως με την συσκευη που σου ανεφερα(airport express) μπορεις να στειλεις ασυρματα ηχο απο ενα pc σε ενα στερεοφωνικο αρκει βεβαια να βρισκονται στο ιδιο wireless δικτυο.

Βεβαια αυτο δεν βολευει αν θελεις να στειλεις ηχο στο απεναντι χωριο.

Γενικοτερα θα πρεπει να γινεις πιο περιγραφικη στο τι θελεις να κανεις.

Να μας πεις τι εξοπλισμο/συνδεση εχεις απο τη μια μερια και τι εξοπλισμο/συνδεση απο την αλλη.

Πχ να μας πεις οτι εχω ενα pc με αυσρματη συνδεση στον Α χωρο και θελω στον Β χωρο(που εχω απλα ενα στερεοφωνικο και ενα pc με ιντερνετ εκει κοντα) που ειναι αρκετα μακρια να παιξω μουσικη που θα διαλεγω απο τον Α χωρο.

Δημοσ.
αναλογως τι θελει να κανει.αμα θελει τελεια ποιοτητα ηχου.

Εμ, συγνώμη αλλά FM=παρανομία δεν μπορείς να εκπέμψεις σήμα σε τέτοιες αποστάσεις χωρίς να σε κυνηγάνε .

τωρα, μου ειπαν οτι υπαρχει ενας τετοιος πλεηερ με 70 ευρω αλλα και οτι ο δορυφορικος δεκτης μαρκασ ντρημποξ κανει τετοιο πραγμα δηλαδη αν δυο δεκτες ειναι δικτυωμενοι μεταξυ τους τοτε ο ενας παιρνει ηχο [κ εικονα] το κανει ντατα το στελενει μεσω δικτυου και ο αλλος λαμβανει ντατα και τα μετατρεπει σε ηχο [ κ εικονα] στην εξοδο..

γνωριζετε κατι παραπανω?

Αυτό με τα dreambox γίνετε,αλλά

1.οι dreambox είναι υπολογιστές με *nix kernel

2.οι dreambox είναι ακριβή,ιδίως όταν μιλάμε για αυθεντικούς πάμε πάνω από 300€,και

3.χρειάζεσαι και κάποια πυγή δηλαδή δεν μπορείς να συνδέσεις το κασετόφωνο με το dreambox και να περιμένεις να το αναγνωρίσει και να πάρει μουσική από αυτό.

Δημοσ.
Εμ, συγνώμη αλλά FM=παρανομία δεν μπορείς να εκπέμψεις σήμα σε τέτοιες αποστάσεις χωρίς να σε κυνηγάνε .

Αυτό με τα dreambox γίνετε,αλλά

1.οι dreambox είναι υπολογιστές με *nix kernel

2.οι dreambox είναι ακριβή,ιδίως όταν μιλάμε για αυθεντικούς πάμε πάνω από 300€,και

3.χρειάζεσαι και κάποια πυγή δηλαδή δεν μπορείς να συνδέσεις το κασετόφωνο με το dreambox και να περιμένεις να το αναγνωρίσει και να πάρει μουσική από αυτό.

δεν ειπα εγω για τα fm.συν οτι στα fm ειναι για μεγαλες αποστασεις και η ποιοτητα δεν ειναι τελεια.δεν νομιζω να θελει να δωσει σε polla km.αν και μαλλον το θεμα εχει ληξει.αφαντος ο τοπικ σταρτερ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...