Προς το περιεχόμενο

επιτελους alienwere

papajohn1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μετα απο πολυ καιρο το καταστημα Public Συνταγματος εφερε την σειρα alienwere 15x με τους νεουσ επεξεργαστες i5-i7.....

Α ωραία, με το καλό παιδιά, αλλά μόνο το Μ15x? το M11x και το Μ17χ τίποτα?

Δημοσ.
οχι ρε φιλε κανενα απο τα 2 και πσινομουνα να δω το 11χ

Πωωω, κρίμα...

Άμα η Dell Ελλάδας τα καλύπτει σαν εγγύση, να τα κάνω εισαγωγή αμα είναι... :P

Δημοσ.

Το χειρότερο είναι οτι δε μπορείς να επιλέξεις τι επιμέρους χαρακτηριστικά θες μα έχει, σα να σου λένε, άμα σου αρέσει, αλλιώς... (το M17x ειδικά με την οθόνη 144χ900 δεν αξίζει με την καμία τα λεφτά)

Δημοσ.

Τα είδα και εγώ... nerdgasm τρελό!! Αν και θα αγόραζα το 11x , για τα άλλα δεν έχω τα χρήματα (ενώ έχω ήδη και netbook και 17" laptop), δυστυχώς...Πάντως είναι πολύ θετική κίνηση της Dell και μακάρι να ανοίξει η αγορά των Alienware στην Ελλάδα και να έχουμε και το customization που έχει έξω αλλά και όλα τα μοντέλα.

Δημοσ.

Τα είδα και γω στο Public.

Τι με χάλασε:

1) Το ποντίκι είχε πολύ σπαστή κίνηση, δε ξέρω γιατί, φαντάζομαι με εξωτερικό ποντίκι δε θα υπάρχει πρόβλημα αλλά θυμάμαι τον κολλητό που πήρε πέρυσι ένα Dell και το ποντίκι του είχε lag.

2) Η οθόνη του έχει πολύ μεγάλο περιθώριο, υπερβολικά μεγάλο για τα γούστα μου

3) Γενικά, θα το ήθελα πιο μαζεμένο σε όλες τις διαστάσεις του

Αντίθετα, μου άρεσε πολύ το Sony που βρισκόταν αριστερά του, πανέμορφο, τέλεια οθόνη, smooth ποντίκι, πολύ πιο μαζεμένο. Και το σημαντικότερο; ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ!!!!!!

img0031wf.jpg

img0030zz.jpg

Δημοσ.

Το ποντίκι έχει ένα lag αλλά το διορθώσανε τουλάχιστον για τα M15x, M17x με το Α09 BIOS update. (Αλλάξανε όμως τα φώτα στους extreme processors, τους κόψανε την απόδωση σημαντικά) Με εξωτερικό ποντίκι είναι μια χαρά και γι΄ αυτό έχω μείνει στο A08 BIOS

Δημοσ.
Πωωω, κρίμα...

Άμα η Dell Ελλάδας τα καλύπτει σαν εγγύση, να τα κάνω εισαγωγή αμα είναι... :P

Και εγω αυτο περιμενω!Επιδη,ετσι κι'αλλιως απο αμερικη,θα το τσιμπαγα!:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...