Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή ημερομηνίας (μόνο του) σε MacBook Pro

funny_boy123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σήμερα απενεργοποίησα το macbook pro (mid2009) κανονικά χωρίς να έχει αλλάξει κάτι, μόλις το ενεργοποίησα όμως, είχε αλλάξει η ημερομηνία (1-1-2001) και η ώρα... περα απο την ειδοποίηση ότι κάποια προγράμματα ίσως επηρεαστούν, άνοιξαν και ένα σωρό άλλα (περίπου 5) που έλεγαν ότι το πρόγραμμα τάδε (π.χ. eqjk42jl) να συνδεθεί με το ίντερνετ? και επιλογές deny-allow... πέρα απο αυτές τις αλλαγές και τις ειδοποιήσεις δεν μπορούσα να συνδεθώ στο ασύρματο δίκτυο (με 2 κινητά που δοκίμασα συνδεόταν κανονικά)... μετά απο 2-3 επανεκκινήσεις συνδέθηκε στο ασύρματο και μπήκε κανονικά ίντερνετ (σαν να μην έχει γίνει τπτ)...

έχει συμβεί σε κάποιον άλλο?

τι μπορώ να κάνω για να είμαι καθαρός?

σκέφτηκα να βάλω το cd του λειτουργικού που είχε μέσα το κουτί να δω τί επιλογές θα έχω(κατι σε φορματ ισως), αλλα το φοβάμαι γιατί έχω αρκετά προγράμματα περασμένα(βαριέμαι να τα ξαναπερνάω και άν θα καταφέρω να τα βρώ πάλι) και έχω περάσει και win 7 με bootcamp(μη γίνει καμιά βλακεία και χρειάζεται πάλι όλη η διαδικασία εγκατάστασης)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είσαι σίγουρος ότι το έκλεισες κανονικά; Μήπως του έβγαλες την μπαταρία ή κάτι τέτοιο;

Τσέκαρε τι λένε παρακάτω...

http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2572064&tstart=90

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...