Προς το περιεχόμενο

Αγορα επεκτασης εγγυησης ΗΡ

tolis_21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο ενα χρονο η ΗΡ υστερα απο πολλη φασαρια μου αντικατεστησε το λαπτοπ μου με ενα DV6 1140ev.

τωρα λιγο πριν την ληξη της εγγυησης σκεφτηκα να επεκτεινω την εγγυηση μου

σε ερωτηση στην LOgin μου ειπαν οτι για 2 χρονια 170 ευρω

εγω θα ρωτησω εαν αξιζει τον κοπο με το εξης σκεπτικο

παλιοτερα καποιο μελος ειχε ανεβασει ενα νομο η μια οδηγια απο Ε.Ε που ελεγε οτι ολες οι ηλεκτρονικες συσκευες εχουν 2 χρονια εγγυηση(θυμαται κανεις κατι?)

αξιζει τον κοπο γιατι νοιωθω οτι ουσιαστικα με πιανουν κοροιδο και και αγοραζω 1 χρνο για 170 ευρω

ειδα και αλλα παρομοια θεματα αλλα ηταν καπως παλια

ευχαριστω

Δημοσ.

παλιοτερα καποιο μελος ειχε ανεβασει ενα νομο η μια οδηγια απο Ε.Ε που ελεγε οτι ολες οι ηλεκτρονικες συσκευες εχουν 2 χρονια εγγυηση(θυμαται κανεις κατι?)

αξιζει τον κοπο γιατι νοιωθω οτι ουσιαστικα με πιανουν κοροιδο και και αγοραζω 1 χρνο για 170 ευρω

ειδα και αλλα παρομοια θεματα αλλα ηταν καπως παλια

ευχαριστω

Υπάρχει παραθυράκι στην Ευρωπαϊκή οδηγία το οποίο εκμεταλλέυονται πολλές Ελληνικές αντιπροσωπείες, βασιζόμενοι στο ότι πρόκειται για είδη υψηλήσς τεχνολογίας που τα μοντέλα αλλάζουν με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα από τις άλλες ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές συσκευές.

Επίσης η HP απαιτεί η επέκταση εγγύησης να γίνεται μέσα στο πρώτο 3μηνο ή 6μηνο αγοράς του Η/Υ για να ισχύει.

Και στις 2 περιπτώσεις το θεωρώ κοροϊδία και δε θα έπαιρνα καν μηχάνημα με 1 χρόνο εγγύηση (θα στρεφόμουν σε άλλη εταιρία που σέβεται τον καταναλωτή), ούτε θα έκανα τη χάρη να δώσω παραπάνω λεφτά για να επεκτείνω κάτι που πρακτικά έπρεπε να προϋπάρχει...

Δημοσ.
Υπάρχει παραθυράκι στην Ευρωπαϊκή οδηγία το οποίο εκμεταλλέυονται πολλές Ελληνικές αντιπροσωπείες, βασιζόμενοι στο ότι πρόκειται για είδη υψηλήσς τεχνολογίας που τα μοντέλα αλλάζουν με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα από τις άλλες ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές συσκευές.

Επίσης η HP απαιτεί η επέκταση εγγύησης να γίνεται μέσα στο πρώτο 3μηνο ή 6μηνο αγοράς του Η/Υ για να ισχύει.

Και στις 2 περιπτώσεις το θεωρώ κοροϊδία και δε θα έπαιρνα καν μηχάνημα με 1 χρόνο εγγύηση (θα στρεφόμουν σε άλλη εταιρία που σέβεται τον καταναλωτή), ούτε θα έκανα τη χάρη να δώσω παραπάνω λεφτά για να επεκτείνω κάτι που πρακτικά έπρεπε να προϋπάρχει...

τραβα τους μια καταγγελια και στειλε μερικα μειλ στην HP στο εξωτερικο και να δεις για ποτε σφιγγουν οι σφιγκτηρες...

Δημοσ.
τραβα τους μια καταγγελια και στειλε μερικα μειλ στην HP στο εξωτερικο και να δεις για ποτε σφιγγουν οι σφιγκτηρες...

Ναι και μετα θα τους κλασεις.............

Ρε την παλευετε, λετε να μην το εχουν σκεφτει αλλοι πριν απο εσας? Λοιπον, εχουν γινει αρκετες καταγγελειες στην HP για αυτο το θεμα αλλα καπου στον Νομο υπαρχει παραθηρακι που εξαιρει εταιριες που δεν εδρευουν σε Ευρωπαικες χωρες. Οποτε δεν τους αγγιζεις γιατι καλυπτωνται απο το αμερικανικο δικαιο. Παντως η HP κοιταει πολυ το Customer Satisfuction αρκει να παραπονεθεις και να πιεσεις λιγο, μετα γινεται και η δουλεια σου αλλα και σε φορτωνουν με δωρακια για να σε κρατησουν πελατη. Οσον αφορα την επεκταση εγγυησης αν θες αγορασε την και τωρα, κανε ενεργοποιηση και δεν θα σου πουν κατι, αν παλι προκηψει οτιδηποτε καλεσε τα κεντρικα της HP και ζητα να μιλησεις με την Κα. Μυρσινη Σαμαρα, πιεσε την λιγο και θα γινει η ενεργοποιηση.

Αυτα.............οτι σου λεω τα ξερω εκ'των εσο.

Ex HP employ (Τρομάρα μου......)

Δημοσ.

πρωτα απο ολα ευχαριστω για το ενδιαφερον

η αληθεια ειναι οτι τελικα ενεκυψα και την αγορασα (αφου δεν καταφερα να βρω την οδηγια της Ε.Ε) αν και νιωθω κοροιδο αφου τους ειχα κερδισει ηδη μια φορα οταν τους επεισα με (με πολυ γκρινια και καταγγελια ειναι η αληθεια) να μου αντικαταστησουν το ελαττωματικο που μου ειχαν δωσει.

δεν ειχαν κανενα προβλημα να αγορασω την εγγυηση.το δεχτηκαν αμεσως.

απλα δεν θελω να τους περναει τοσο ευκολα και να εκμεταλλευονται την αγνοια μας και τον ωχαδερφισμο μας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...