Προς το περιεχόμενο

Frozen (2010) - Θριλερ/Δραμα

fearwhatnow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oι λυκοι σε τετοιες περιοχες κινουνται ταχυτατα και κατα βαση σε αγελη οταν μυρισουν αιμα.Οταν υπαρχει κοσμος πολυς φοβουνται και δεν πλησιαζουν.Το γραφω διοτι αναρωτηθηκαν μερικοι φιλοι.Για παραδειγμα αν παει καποιος στο Σελι προς το δασος θα ακουσει σιγουρα λυκους..Η ταινια για εμενα δεν ειχε κενα, ηταν πολυ καλη για το ειδος της και το budget και οπως και να το κανουμε οταν μια ταινια σε βαζει εξαρχης σε σκεψη πως θα αντιδρουσες σε παρομοια κατασταση εχει κατα 50% επιτυχει τον σκοπο της.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ, πάλι, βρίσκομαι κάπου στη μέση. Από τη μία μου άρεσε, γιατί είχε σασπένς, ήθελες πραγματικά να δεις τι στο καλό θα γίνει στο τέλος, από την άλλη θεώρησα πως σε κάποια σημεία ήταν κάπως ακραίο...ή ότι θα μπορούσε να είχε τελείωσει το μαρτείο (το δικό μου, όχι των πρωταγωνιστών) νωρίτερα, χωρίς να χρειαστεί να δω 1μιση ώρα ταινία αλλά μισή...anyway!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ πάντως σε λιφτ δεν παίζει να ξανα ανεβώ.Ανατριχιαστικό μέχρι εκεί που δεν πάει(όταν έπεσε και έσπασε τα πόδια(έλεος),σχοινιά να κόβουν χοντρά γάντια πρώτη φορά βλέπω).

Γενικά το έργο σε επηρεάζει αρκετά ψυχολογικά αλλά μέχρι εκεί.Δεν υπήρχαν διάλογοι σε σημείο να εχω πατήσει αρκετά fast forward σε στιγμές που δεν παλεύοταν.Το μόνο που άξιζε λιγάκι ήταν το μουτράκι της γκόμενας και το τοπιο(η HD έκδοση).

Ένα 2/10 και πολύ λέω.

ΥΓ.

Να σε καλά φιλε Luxx

Δημοσ.

Έτσι κ έτσι. 3/10 το πολύ...

Όσοι δεν το είδατε ακόμα μην ανοίξετε το σποιλερ!

Από ρεαλισμό άστο καλύτερα.

Αντί να ενώσουν τα κασκόλ/παντελόνια/μπουφάν/μπλούζες τους και να το κάνουν σα σκοινι, να κρεμαστεί ο ένας απ τον άλλον για να πέσει από πιο χαμηλό ύψος, ο άλλος ο π@π@ρ@ς (ουτε καν να κρεμαστεί από το λιφτ δε σκέφτηκε) πέφτει και πέφτει και με τα πόδια.....

Τώρα αν έπεφτε με τον κώλο ή οριζοντιομένος, δε ξέρω αν θα ήταν καλύτερα...

Το να κρεμαστεί επίσης από το συρματόσκοινο έξυπνο αλλά καλό θα ήταν να έβαζε κ τα πόδια στο συρματόσκοινο η να χρησιμοποιούσε το μπαστούνι του σα μοχλό για να κατέβαινε. Αλλά που.... :P

btw αυτόν που είδε φαγωμένο η άλλη όταν σερνόταν, ο Λιντς ήταν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...