Προς το περιεχόμενο

Frozen (2010) - Θριλερ/Δραμα

fearwhatnow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο το πουθενα ωραιο θριλερακι, σχετικα βαρυ σε δημιουργια συναισθηματων, καλουτσικες ερμηνειες και μετα απο καιρο ενα θριλερ που σου προκαλει την περιεργεια απο την αρχη μεχρι το τελος:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=t5xNthNKdD0[/ame]

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επιτέλους. Το έφερε ο "Θείος" με αγγλικό διάλογο να φανταστώ ε; Γιατί τόσο καιρό κυκλοφορούσε στα ρώσικα. Θα το τιμήσω απόψε.

Δημοσ.

Το 'δα χθες, ωραια ταινια για να περασεις το βραδυ σου. Ομορφη παγωμενη ατμοσφαιρα, καλες ερμηνειες, ενδιαφεροντες διαλογοι, πολλες ανατριχιαστικες στιγμες (

εκει που πεφτει ο γκομενος της αλλης και σπανε τα ποδια του τα 'χασα

), ακομη περισσοτερο αν φοβαστε τα υψη. Η εξελιξη απορροφα και με το παραπανω ενω δεν γινεται ιδιαιτερα προβλεψιμο οπως αρκετες ταινιες τετοιου ειδους.

Δημοσ.

Ελεεινούτσικο ήταν. Είχε μια υποτυπώδη αγωνία και ένα κάποιο σπασπένς, αλλά οι διαλόγοι και οι ερμηνείς μου φάνηκαν πολύ κάπως. Ειδικά οι διαλόγοι ήταν πολύ προβλέψιμοι.

4,55/10

Δημοσ.

Tο τέλειωσα πριν 1 λεπτό. Χωρίς υποκοριστικό Sellers, ελεεινό σκέτο και όντως γελοίες ερμηνείες και διάλογοι. Το μόνο θετικό η φωτογραφία του δάσους μέρα/νύχτα, ε το οποίο στο παρέχει το ιδιο το location, άμα καταφέρνανε να τα κανουν αχταρμά κι εκεί θα ήταν ντιπ για τα μπάζα.

2.5/10 και πολύ του είναι.

Δημοσ.
2.5/10 και πολύ του είναι.

Νομίζω ότι έχεις δίκιο πολύ γενναιόδωρος φάνηκα.

Χαιλαιτ, η σκηνή της πτώσης του τύπου που του σπάει το κόκκαλο.

Δημοσ.
Ελεεινούτσικο ήταν. Είχε μια υποτυπώδη αγωνία και ένα κάποιο σπασπένς, αλλά οι διαλόγοι και οι ερμηνείς μου φάνηκαν πολύ κάπως. Ειδικά οι διαλόγοι ήταν πολύ προβλέψιμοι.

4,55/10

Γιατι τοσο χέιτιν:P

Εμενα μου αρεσαν οι διαλογοι. Δεν ηταν ξερω γω εντυπωσιακοι αλλα ειχαν 2 καλες ατακες και ηταν πειστικοι(για μενα). Για το αν ηταν προβλεψιμοι.. ενταξει ηταν φυσιολογικη αντιδραση (απλη ψυχολογια) να

κατηγορησει ο αλλος την γκομενα ξερω γω μετα τον θανατο ή αλλα παρομοια...

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσαν οι διαλογοι. Δεν ηταν ξερω γω εντυπωσιακοι αλλα ειχαν 2 καλες ατακες και ηταν πειστικοι(για μενα). Για το αν ηταν προβλεψιμοι.. ενταξει ηταν φυσιολογικη αντιδραση (απλη ψυχολογια) να κατηγορησει ο αλλος την γκομενα ξερω γω μετα τον θανατο ή αλλα παρομοια...

Ο ένας του βάζει 2,5, ο άλλος σποιλεριάζει, φακ μι δλδ, το χέσατε το εργάκι :P

Δημοσ.

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο μισάωρο, που εντάξει είναι ψιλοτραγική η ταινία σε θέμα διαλόγου και ερμηνειών :P μετά που μπαίνει η ταινία στο ζουμί, οκ παλεύεται.

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσαν οι διαλογοι. Δεν ηταν ξερω γω εντυπωσιακοι αλλα ειχαν 2 καλες ατακες και ηταν πειστικοι(για μενα). Για το αν ηταν προβλεψιμοι.. ενταξει ηταν φυσιολογικη αντιδραση (απλη ψυχολογια) να κατηγορησει ο αλλος την γκομενα ξερω γω μετα τον θανατο ή αλλα παρομοια...

Πρώτον βάλτο σε σπόιλερ, δεν είναι σωστό για τους άλλους.

Δεύτερον σιγά το χέιτιν. Δεν με έχεις δει να βγάζω χολή για ταινία. (ούτε τον τζίνο για σειρά φαντάζομαι). Όσον αφορά το σενάριο δεν ήταν μόνο το σημείο που λες προβλεπόμενο αλλά σχεδόν όλο.

Οι ερωτήσεις οι άσχετες πάνω στο λιφτ, η συζήτηση για το τι θα κάνει ο καθένας όταν φύγει απο εκεί, κ.λ.π κ.λ.π

Ο ένας του βάζει 2,5, ο άλλος σποιλεριάζει, φακ μι δλδ, το χέσατε το εργάκι :P

Εσένα προστατεύουμε. ;)

Δημοσ.
Πρώτον βάλτο σε σπόιλερ, δεν είναι σωστό για τους άλλους.

Δεύτερον σιγά το χέιτιν. Δεν με έχεις δει να βγάζω χολή για ταινία. (ούτε τον τζίνο για σειρά φαντάζομαι). Όσον αφορά το σενάριο δεν ήταν μόνο το σημείο που λες προβλεπόμενο αλλά σχεδόν όλο.

Οι ερωτήσεις οι άσχετες πάνω στο λιφτ, η συζήτηση για το τι θα κάνει ο καθένας όταν φύγει απο εκεί, κ.λ.π κ.λ.π

Εσένα προστατεύουμε. ;)

Πρωτον, σορρυ, εβαλα.

Δευτερον, για το χέιτιν δε σοβαρολογουσα. Δε σε 'χω προσεξει εσενα στον τομεα, ομως το να λες οτι δεν εχω δει τον τζινο να κραζει σειρα ειναι σχεδον προσβολη:P:p

Οσον αφορα το σεναριο εχω να πω οτι οταν βλεπεις ταινιες με τετοιο κονσεπτ (

καποια παρεα χανεται καπου/παγιδευεται καπου/πεφτει καπου και ψοφα/τη σκοτωνωνει ενας ψυχακιας/τη τρωνε οι λυκοι)

ξερεις πανω κατω πως δε θα ξεφυγουν και πολυ απο την προβλεψιμοτητα, νομιζω ειναι απο τη φυση τους ετσι. Αυτη για μενα δεν ηταν αρκετα προβλεψιμη ξερω γω ωστε να βαρεθω, μου κρατησε το ενδιαφερον -οχι εξαιτιας των λοστιακών ανατροπων του (ε, στα παλια καλα του λοστ) αλλα σαν ενα απλο θριλερακι που γινεται μια χαρα ανατριχιαστικο αρα πετυχαινει τον στοχο του. Εγω που φοβαμαι και

τα υψη

εκει που ειδα τον David Lynch

να κρεμιεται απο το συρμα για να περασει απεναντι

ψιλοχεστηκα.

Δημοσ.

νταξει προφανώς και δεν περίμενα να δω και τπτ φοβερό , αλλά οκ αυτο δεν έφτασε καν στα όρια του μετρίου . μηδέν αγωνία , αστείοι και κουραστικοί διάλογοι,ψιλοαθλιο acting...τζαμπα το bandwidth.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...