achisael Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Eχω ενα προβλημα στο ebay.. ειχαμε μια διαφορα με εναν πωλητη... δεν ηρθε ενα αντικειμενο ... του εστειλα πολλα πολλα μαιλ και δεν απαντουσε .. και ξαφνικα μολις του εβαλα negative feedback με θυμηθηκε... ola καλα μου κανε το refund... και τωρα μου στελνει αυτο... I will list your information on ebay forum. A cheater! καταλαβα τι γραφει... αλλα τι ειναι το forum eκει..? θα χω προβλημα? μα το προιον δεν ηρθε... και δεχθηκε να μου κανει refund... δηλαδη οποιος βαζει αρνητικη αξιολογηση ειναι απατεωνας? τι λογικη ειναι αυτη... οποιος ξερει ας μου πει... και που ειναι αυτο το forum? εκει που λεει community? δεν βρηκα κατι...
Alpiland Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα ,έχω κάνει αρκετές αρνητικές αναφορές και refund και ποτέ δεν με απειλησαν ,για μένα μην δίνεις σημασία και για καλό και για κακό κανε μια αναφορά στο eBay γράψε όλο το περιστατικό και ότι σε απείλησε με ντοκουμέντα και το email του
achisael Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα ,έχω κάνει αρκετές αρνητικές αναφορές και refund και ποτέ δεν με απειλησαν ,για μένα μην δίνεις σημασία και για καλό και για κακό κανε μια αναφορά στο eBay γράψε όλο το περιστατικό και ότι σε απείλησε με ντοκουμέντα και το email του eυχαριστω για την απαντηση... τον ''εγραψα'' κανονικα... του ειπα κανε οτι θες.. θα στειλω και εγω στο ebay.. και αλλα πολλα...!! και τελικα μου πε και συγνωμη... οποτε το θεμα εκλεισε... :-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.