vlachaquito Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Το σημερινο επεισοδιο απλα τελειο... Και για το καλο τους, ελπιζω να μας πουνε στο επομενο τι εγινε μετα τις αγγαλιες...
wizzy Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μόλις χτες κατάφερα να δω το τελευταίο επεισόδιο (ναι, ναι, ξέρω, έχω μια διαφορά φάσης...) και συμφωνώ με τα λεγόμενα του vlachaquito. Είχα πει στο τέλος της προηγούμενης σεζόν ότι καλό θα ήταν στην φετινή να προχωρούσε η σχέση τους σε άλλο επίπεδο, αλλά είναι (σχεδόν) απογοητευτικό το γεγονός ότι τους πήρε 20 τόσα επεισόδια (εξαιρώ το επεισόδιο με τη χιονοθύελλα) για να μας δείξουν ένα ψίχουλο. Απορία: Το επεισόδιο που έπαιξε χτες (19/05) είναι το τελευταίο της σεζόν;
Genatos Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Απορία: Το επεισόδιο που έπαιξε χτες (19/05) είναι το τελευταίο της σεζόν; Season finale --->May 19, 2011 Οποτε ηταν το τελευταιο...
vlachaquito Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 omg... OMG... OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ... αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
wizzy Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Κατάφερα να δω το τελευταίο επεισόδιο, επιτέλους! Fucking hell, μου άρεσε πολύ! Το ότι η Βones ήταν έγκυος έπρεπε να το καταλάβουμε από τις συνεχείς αναφορές που έκανε σε παιδιά κτλ, αλλά ΟΚ, η σειρά απέκτησε νέο ενδιαφέρον! Θέλω happy ending και την επόμενη season!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.