wizzy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 firewalker, βλέπεις τη σειρά χωρίς υπότιτλους;
firewalker Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Ναι. όποτε βρίσκω βάζω τους Αγγλικούς. Οι Ελληνικοί αργούν να βγουν.
wizzy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Αργούν οι Ελληνικοί υπότιτλοι; ΟΚ, νόμιζα ότι το να βγαίνουν Τρίτη, Τετάρτη είναι εντάξει (τουλάχιστον, εμένα με βολεύει!). Αλλά, ΟΚ, περί ορέξεως.... Οπότε, θα δω το επεισόδιο 9 πιο μετά, κρατάω την θετική εντύπωση που σου άφησε (κρίνοντας από το σχόλιό σου), αλλά έχω την εντύπωση ότι η ιστορία έχει βαλτώσει κάπως... Δεν ξέρω, το ότι βρήκε σύντροφο ο Sealy ενώ η Bones έμεινε μπουκάλα (από δική της μαλακία όμως) και το γεγονός ότι μάλλον θα τραβήξει μακρυά η ιστορία με την ξανθιά. δεν μου "κάθεται".
Genatos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Πω πω λιγο τρελο το τελευταιο επεισοδιο, αλλα μου αρεσε αρκετα! Μου αρεσε που επιτελους ειδαμε μια πιο ανθρωπινη bones... Πρεπει να ναι η 1η υποθεση που δεν πιανουν καποιον ενοχο...
Genatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Ψηνεται παλι το ειδυλλιο μεταξυ των δυο...Για να δουμε...
firewalker Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Για να δούμε... Αν και πιστεύω πως θα πλασάρουν τρίτο πρόσωπο για την Bones.
wizzy Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Πάντως, είναι γεγονός ότι έχουμε 2 (ή 3?) επεισόδια να δούμε τη γκόμενα του Booth. Αν πλασάρουν τρίτο πρόσωπο για την Bones, θα περιπλέξουν παραπάνω τα πράγματα.
Genatos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Πάντως, είναι γεγονός ότι έχουμε 2 (ή 3?) επεισόδια να δούμε τη γκόμενα του Booth. Αν πλασάρουν τρίτο πρόσωπο για την Bones, θα περιπλέξουν παραπάνω τα πράγματα. Κατα καιρους η Bones ειχε καποιον πχ τον Διευθυντη του Booth απλα δεν κρατησε πολυ... Οπως και να χει εχουμε φτασει στην μεση και ακομα δεν εχει φανει καμια τετοια προθεση...
wizzy Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 UP! Πρόσεξε κανείς τον Danny Trejo στο προτελευταίο επεισόδιο; Είδε κανείς το προχτεσινό; Τι έλεγε;
vlachaquito Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μια χαρα ειναι τα επεισοδιακια.. Ελπιζω μονο στα τελευταια να εχουμε και τπτ μεταξυ τους, γιατι αλλιως θα γινει βαρετο..
Genatos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μια χαρα ειναι τα επεισοδιακια.. Ελπιζω μονο στα τελευταια να εχουμε και τπτ μεταξυ τους, γιατι αλλιως θα γινει βαρετο.. Ακριβως... Εκει με την παγοθυελλα κατι πηγε να γινει και χαλασε παλι... Για να δουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.