Προς το περιεχόμενο

Αγορά κινητού.

silve

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα την βοήθειά σας για ένα κινητό που σκέφτομαι να αγοράσω. Μου έχει κάνει εντύπωση το Sony Ericsson Hazel. Ειδικά για την χρήση που το θέλω εγώ. Από μπαταρία βλέπω να είναι αρκετά καλό. Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιά η διαφορά με το Sony Ericsson Elm τεχνικά; Εμφανισιακά ποιό προτείνετε; Θα με βοηθούσε επίσης να μου πει την γνώμη του κάποιος που έχει (ή είχε) το συγκεκριμένο κινητό. Επίσης αν έχετε κάποιο άλλο στου νού σας μέχρι το πολύ 180 με 190 ευρώ ας κάνει τον κόπο να μου πει.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ' των προτέρων.

Δημοσ.

Λογικά θα διαλέξω το Hazel γιατί μου φαίνεται πιο όμορφο σαν σχεδιασμό... Και ναι, η οθόνη είναι μεγαλύτερη.

Δημοσ.

Α επίσης ρε παιδιά μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο κινητό αφής μέχρι 200 ευρώ; Δεν με ενδιαφέρει η εταιρία αν είναι nokia η sony κλπ.

Edit:

Εγώ έλεγα για το Nokia 5530. Εσείς τι λέτε;

Δημοσ.
Α επίσης ρε παιδιά μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο κινητό αφής μέχρι 200 ευρώ; Δεν με ενδιαφέρει η εταιρία αν είναι nokia η sony κλπ.

Edit:

Εγώ έλεγα για το Nokia 5530. Εσείς τι λέτε;

αυτο http://www.skroutz.gr/s/82078/Samsung-S8000-Jet.html?from=suggest&keyphrase=Samsung+S8000+Jet αλλα δυσκολο να το βρεις!!!

Δημοσ.

Όντως δύσκολο να βρω το συκγεκριμένο διαθέσιμο. Μετά από αρκετό ψάξιμο λέω να πάρω τελικά το Nokia 5800. Πιστεύω πως είναι αρκετά καλό για τα λεφτά του. Μήπως γνωρίζει κανείς αν έχει ενσωματωμένο wifi; Και επίσης η αίσθηση της αφής είναι καλή; Ειδικά με ενδιαφέρει αν θα μπορώ με το χέρι να γράφω μύνημα χωρίς να κάνω πολλά λάθη...

Δημοσ.
Όντως δύσκολο να βρω το συκγεκριμένο διαθέσιμο. Μετά από αρκετό ψάξιμο λέω να πάρω τελικά το Nokia 5800. Πιστεύω πως είναι αρκετά καλό για τα λεφτά του. Μήπως γνωρίζει κανείς αν έχει ενσωματωμένο wifi; Και επίσης η αίσθηση της αφής είναι καλή; Ειδικά με ενδιαφέρει αν θα μπορώ με το χέρι να γράφω μύνημα χωρίς να κάνω πολλά λάθη...

βρηκες το 5800?που?ποσο?ναι εχει wifi!!!

Δημοσ.

Έχει κανονικά WiFi. Όσο για την αίσθηση αφής (αν και με resistive και όχι με capacitive οθόνη), αν κρίνω από τις πωλήσεις και από όλους αυτούς που έμειναν ευχαριστημένοι μάλλον είναι καλή. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας σε κάποιο κατάστημα που να το έχει ανοιχτό και να το δοκιμάσεις, γιατί μόνο έτσι θα σχηματίσεις προσωπική άποψη.

Δημοσ.

Δυχτυχώς φίλε μου όχι δεν το βρήκα κάπου ακόμα. Σε όσα γνωστά eshops που έψαξα κανένα δεν το έχει. Λογικά θα το παραγγείλω από κάποιο μαγαζί αλλιώς δεν γίνεται...

βρηκες το 5800?που?ποσο?ναι εχει wifi!!!
Δημοσ.
Δυχτυχώς φίλε μου όχι δεν το βρήκα κάπου ακόμα. Σε όσα γνωστά eshops που έψαξα κανένα δεν το έχει. Λογικά θα το παραγγείλω από κάποιο μαγαζί αλλιώς δεν γίνεται...

αν το βρεις πες μου,ενδιαφερομαι κ εγω.

Δημοσ.
αν το βρεις πες μου,ενδιαφερομαι κ εγω.

Λογικά αν δεν το βρω σε κάποιο e-shop θα περάσω από τα καταστήματα της Nokia να το παραγγείλω...

Δημοσ.
Nokia5800 έχει άθλια αποκρυση στην οθόνη αφής , μην μπεις στον κόπο να πάρεις τπτ που δεν είναι capasitive θα το μετανιωσεις

Φίλε μήπως μπορείς να μου προτείνεις εσύ κάποιο μέχρι 200 ευρώ; Όχι απαραίτητα κινητό αφής.

Α επίσης από μερικά βίντεο που έχω δει στα μυνήματα μπορείς να γράφεις σχετικά εύκολα νομίζω, και έχω ακούσει από κάποια άλλα παιδιά σε ένα άλλο φορούμ ότι είναι πολύ καλό. Λένε ψέματα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...