Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Βασικά και εγώ αυτό σκεφτόμουν αλλά μόλις βρήκα πως υπάρχει ρύθμιση να παίζεις με classic controller αντί του wiimote Πως το καταφερες αυτο???
funnydad Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Παίζει ικανοποιητικά με τον dolphin to Mario galaxy? και το donkey kong returns?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 εχω δοκιμασει ολα τα iso που υπάρχουνε για το DK, και κατεληξα στο συμπέρασμα οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ!!!!!
>-Nosakos<- Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 To mario galaxy 1 + 2 το παίζει τέλεια αλλά θέλει γρήγορη συχνότητα επεξεργαστή δηλαδή 3gh+. Το donkey δεν το έχω δοκιμάσει. Σύμφωνα με αυτό: https://forums.dolphin-emu.org/Thread-wii-donkey-kong-country-returns--25926 δείχνει ότι παίζει αν και με προβλήματα.
6xXx6 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Dolphin emulator και WII remotes Kαλημερα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να παιξω καποια παιχνιδια του wii στο pc μου με τα wii remotes? και αν ναι πως γινεται να συνδεθει η sensor bar του wii ( εχω μια sensor bar απο wii) στο pc αφου δεν εχει συνδεση usb? Ευχαριστω πολυ! μπορείς να σύνδεσις το wii remote με bluetooth στο pc το sensor bar του wii δεν χρειάζεται να το σύνδεσης στο pc άπλα βρες τρόπο να του δόσης ρεύμα και βαλτό μπροστά στην tv σου αν δεν τα καταφέρεις άπλα βάλε 2 κεριά στο Y.T θα βρεις άπυρους οδηγούς 1
bill777 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δηλαδη αν καταλαβα καλα , το sensor βαρ του wii δεν χρειαζεται να ειναι συνδεμενο στο pc , οπουδηποτε αρκει να ειναι στο ρευμα? και το μονο που χρειαζεται ειναι ενας ανταπτορας bluetooth οπως αυτον? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.752364 η χρειαζεται καποιον καλυτερο?
ChRis6 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δηλαδη αν καταλαβα καλα , το sensor βαρ του wii δεν χρειαζεται να ειναι συνδεμενο στο pc , οπουδηποτε αρκει να ειναι στο ρευμα? και το μονο που χρειαζεται ειναι ενας ανταπτορας bluetooth οπως αυτον? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.752364 η χρειαζεται καποιον καλυτερο? Το sensor bar απλά έχει δύο λάμπες στα άκρα για να "βλέπει" το wiimote πού βρίσκεται η οθόνη.Στο wii συνδέεται με καλώδιο με την κονσόλα μόνο για να παίρνει ρεύμα.Εγώ προτείνω να πάρεις ένα wireless που δουλεύει με μπαταρία.Θα βάλεις καμιά φωτιά με τα κεριά Επίσης το bluetooth που δίνεις ειναι μια χαρά.Δεν θα έχεις πρόβλημα.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Έχει δοκιμάσει κάποιος να συνδέσει ένα balance board στον dolphin?Κάπου είχα διαβάσει οτι στις καινούργιες εκδόσεις του emulator λειτουργεί κανονικά και σκέφτομαι να αγοράσω ένα (μεταχειρισμένο φυσικά) αλλά φοβάμαι μήπως δε δουλέυει καλά.
spartan29gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Παιδια καλησπερα!!εχω ενα θεμα με τον εμουλειτορ.Προσπαθω να το ρυθμισω να μου βλεπει το χειριστηριο του 360 για το πισι και δεν μου το βλεπει.Καμια βοηθεια?ευχαριστω.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας.Το εγκατεστησα και γω προχθές το dolphin και βάζω το newer super mario bros αλλά μετά απο μερικά λεπτά freezarei και μου πετάει ¨το προγραμμα σταματησε να λειτουργει" Το σύστημα μου είναι: cpu:FX 8320 gpu:HD 7950 3 GB Ram:8 GB Windows 8.1 επίσης έσβησα με atiman uninstaller τους drivers της καρτας γραφικών και περάσα τους τελευταίους αλλά συνεχίζει να μου κρασαρει και να μου πετάει το" το προγραμμα σταματησε να λειτουργει" Ξερει καποιος κάποια λύση;
@ngelos Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Bluetooth dongle (Microsoft bluetooth stack) για Dolphin. Προσπαθώ να συνδέσω το WiiMotion στο pc αλλά ο Dolphin μου ζητάει Microsoft bluetooth stack.Δεν ξέρω τι είναι ή τι πρέπει ν' αγοράσω. Πήρα ένα bluetooth dongle από ebay αλλά αυτός λειτουργεί με το bluesoleil και δεν το βρίσκει το Dolphin. Γνωρίζεται ποιο bluetooth dongle πρέπει ν' αγοράσω για να είναι Microsoft bluetooth stack και συμβατό με Windows 8.1;
Anorymous Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Υπαρχει τροπος να αντικαταστησω το Wii remote στον Dolphin ? Κατεβασα τον Dolphin και θελω να ρωτησω αν υπαρχει κατι σαν το motion joy που να κανει την ιδια δουλια
Drop_Dead Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δεν κατάλαβα ακριβώς τι θες να κάνεις. Θες απλά να συνδέσεις ένα άλλο gamepad στον dolphin?
Anorymous Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δεν κατάλαβα ακριβώς τι θες να κάνεις. Θες απλά να συνδέσεις ένα άλλο gamepad στον dolphin? θελω βασικα να κανω το dualshock 3 να φαινεται σαν wii nunchuck
6xXx6 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 το τελευταίο Dolphin δειχνει να τρέχει τα πάντα από wii/gc πόλυ άνετα πλεων σημερινό video από το pc μου με της μέγιστες ρύθμισης σε 1080p 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα