Προς το περιεχόμενο

Dolphin Emulator: GameCube/Wii Emulator στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά και εγώ αυτό σκεφτόμουν αλλά μόλις βρήκα πως υπάρχει ρύθμιση να παίζεις με classic controller αντί του wiimote

Wii_Classic_Controller_White.jpg

Πως το καταφερες αυτο???

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω δοκιμασει ολα τα iso που υπάρχουνε  για το DK, και κατεληξα στο συμπέρασμα οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ!!!!!

Δημοσ.

To mario galaxy 1 + 2 το παίζει τέλεια αλλά θέλει γρήγορη συχνότητα επεξεργαστή δηλαδή 3gh+. 

Το donkey δεν το έχω δοκιμάσει.

Σύμφωνα με αυτό: https://forums.dolphin-emu.org/Thread-wii-donkey-kong-country-returns--25926 δείχνει ότι παίζει αν και με προβλήματα.

Δημοσ.

Dolphin emulator και WII remotes

Kαλημερα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να παιξω καποια παιχνιδια του wii στο pc μου με τα wii remotes?

και αν ναι πως γινεται να συνδεθει η sensor bar του wii ( εχω μια sensor bar απο wii) στο pc αφου δεν εχει συνδεση usb?

Ευχαριστω πολυ!

μπορείς να σύνδεσις το wii remote με bluetooth στο pc

το sensor bar του wii δεν χρειάζεται να το σύνδεσης στο pc άπλα βρες τρόπο να του δόσης ρεύμα και βαλτό μπροστά στην tv σου

αν δεν τα καταφέρεις άπλα βάλε 2 κεριά

στο Y.T θα βρεις άπυρους οδηγούς

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη  αν καταλαβα καλα , το sensor βαρ του wii δεν χρειαζεται να ειναι συνδεμενο στο pc , οπουδηποτε αρκει να ειναι στο ρευμα?  και το μονο που χρειαζεται ειναι ενας ανταπτορας bluetooth  οπως αυτον? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.752364  η χρειαζεται καποιον καλυτερο?

Δημοσ.

Δηλαδη  αν καταλαβα καλα , το sensor βαρ του wii δεν χρειαζεται να ειναι συνδεμενο στο pc , οπουδηποτε αρκει να ειναι στο ρευμα?  και το μονο που χρειαζεται ειναι ενας ανταπτορας bluetooth  οπως αυτον? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.752364  η χρειαζεται καποιον καλυτερο?

Το sensor bar απλά έχει δύο λάμπες στα άκρα για να "βλέπει" το wiimote πού βρίσκεται η οθόνη.Στο wii συνδέεται με καλώδιο με την κονσόλα  μόνο για να παίρνει ρεύμα.Εγώ προτείνω να πάρεις ένα wireless που δουλεύει με μπαταρία.Θα βάλεις καμιά φωτιά με τα κεριά  :shifty:

Επίσης το bluetooth που δίνεις ειναι μια χαρά.Δεν θα έχεις πρόβλημα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κάποιος να συνδέσει ένα balance board στον dolphin?Κάπου είχα διαβάσει οτι στις καινούργιες εκδόσεις του emulator λειτουργεί κανονικά και σκέφτομαι να αγοράσω ένα (μεταχειρισμένο φυσικά) αλλά φοβάμαι μήπως δε δουλέυει καλά.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα!!εχω ενα θεμα με τον εμουλειτορ.Προσπαθω να το ρυθμισω να μου βλεπει το χειριστηριο του 360 για το πισι και δεν μου το βλεπει.Καμια βοηθεια?ευχαριστω.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας.Το εγκατεστησα και γω προχθές το dolphin και βάζω το newer super mario bros αλλά μετά απο μερικά λεπτά freezarei και μου πετάει ¨το προγραμμα σταματησε να λειτουργει"

Το σύστημα μου είναι:

cpu:FX 8320

gpu:HD 7950 3 GB

Ram:8 GB

Windows 8.1

επίσης έσβησα με atiman uninstaller τους drivers της καρτας γραφικών και περάσα τους τελευταίους

αλλά συνεχίζει να μου κρασαρει και να μου πετάει το" το προγραμμα σταματησε να λειτουργει"

Ξερει καποιος κάποια λύση;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Bluetooth dongle (Microsoft bluetooth stack) για Dolphin.

Προσπαθώ να συνδέσω το WiiMotion στο pc αλλά ο Dolphin μου ζητάει Microsoft bluetooth stack.
Δεν ξέρω τι είναι ή τι πρέπει ν' αγοράσω. Πήρα ένα bluetooth dongle από ebay αλλά αυτός λειτουργεί με το bluesoleil και δεν το βρίσκει το Dolphin.

Γνωρίζεται ποιο bluetooth dongle πρέπει ν' αγοράσω για να είναι Microsoft bluetooth stack και συμβατό με Windows 8.1;

Δημοσ.

Υπαρχει τροπος να αντικαταστησω το Wii remote στον Dolphin ?

Κατεβασα τον Dolphin και θελω να ρωτησω αν υπαρχει κατι σαν το motion joy που να κανει την ιδια δουλια

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι θες να κάνεις. Θες απλά να συνδέσεις ένα άλλο gamepad στον dolphin?

θελω βασικα να κανω το dualshock 3 να φαινεται σαν wii nunchuck

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

το τελευταίο  Dolphin

​δειχνει να τρέχει τα πάντα από  wii/gc πόλυ άνετα πλεων 

σημερινό video από το pc μου  με της μέγιστες ρύθμισης σε 1080p

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...